Şimdi Ara

Prototype 2 Türkçe Yama (Gemini Pro Çeviri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllar önce bu oyunun büyük bir yüzdesini çevirmiştim ancak o zamanki harddisk hatasından dolayı başa geçince tekrar yapmak çok koymuştu. Ama elimde oyunu çevirecek araçlar vardı. Dün madem neden bunu en azından translate ile paylaşmıyorum dedim. Gemini Pro ile çevirileri yaptım. Test etme zamanım olmadı. Hata buldukça düzeltme sağlarım.

Aşağıdaki indirme bağlantısından indirdikten sonra, rardan çıkarttığınız dosyaları oyunun ana dizinine atıp, kur.bat dosyasını başlatın. Oyunun olduğu klasörün yolunu kopyalayıp yapıştırıp entera basın. Geri kalan işlem otomatik hallolacak. Bilgisayar hızına göre yüklenir.

• Elinize sağlık. Prototype 1'e de yama yapmayı düşünüyor musunuz?

1 için elimde program yok bulursam hallederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba donanım habere bunun için yeni üye oldum. Yamayı kurdum 3 4 kere ama bir türlü olmuyor çok fazla farklı sürüm denedim. crack versiyon vs ama hiçbirinde yama çalışmıyor. acaba yama oyundaki almanca dil paketi üzerinemi kuruluyor onuda denedim ama yine olmadı. yamayı düzgün kuruyorum yedek çıkarıyor oyuna giriyorum asla Türkçe olmuyor. birde pc versiyonunu sorunsuz 60 fps çalıştırması için şöyle bir mod gerektiriyordu acaba bununla ilgisi olabilirmi ? yardıcı olursan sevinirim. Prototype2Fix - CrashFix - FPSFix - FrameDouble fix at Prototype 2 Nexus - Mods and community

• KRAL DOSYAYI ATTIM DİZİYİ DE KOPYALADIM X84 2 VE BİR KAÇ TANE DOSYA OLUŞTU TAMAM OLDU DEDİM HERHALDE GİRDİM OLMUYOR HALA AYNI SORUN NEDİR ACABA

• Ben de konu sahibini nereden hatırlıyorum diyordum. Açtığı Prototype 2 başlığında millet yıllarca Çevirinin çıkmasını beklemişti. Kendisi zahmet edip gelip tek kelam yazmaya üşenmişti. Neye niyet, neye kısmet. 

Daha Fazla Göster
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

yani yama gerçek mi değil mi biri açıklasın da kandırmayın insanları

Konunun muhatabı ben değilim, yamayı deneyenler/deneyebilenler yorumlarını yazacaktır elbet.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.