Şimdi Ara

Mandragora: Whispers of the Witch Tree Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler hocam

• dostum merhaba ben kurulumu başaramadım böyle bi hata olıyorum yardımcı olur musun

Mandragora: Whispers of the Witch Tree Türkçe Yama
  • hakany1237 H kullanıcısına yanıt

Hedef kısmına yazmanız gerekiyor, Başlama yeri kısmına yazmışsınız galiba. Bu şekilde exe kısmından sınra " -fileopenlog" şeklinde olacak.

• Yalnız microsoft store'dan ucuza kapadık oyunu dedik ama oyunda inventory'e falan girdiğimizde fps yerlere düşüyor. Saçma sapan yerlerde de fps düşüşlerini görünce gidip korsanını indirdim deneme amaçlı ve korsanda oyun yağ gibiydi. Yahu microsoft store'da dlss'i koymamışlar çok enteresan geldi, sürümü de eski. İade edecem, korsanda oynamak istemiyorum. Olmadı indirimleri bekleyip steamden alıp oynamak olacak. Bir daha bedava verseler dahi tövbe olsun microsoft store'dan oyun almam. Yama makine çevirisi olmasına ragmen çok kaliteli olmuş eline sağlık hocam.

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, ben de aynı şekilde iade ettim. Harita'yı açayım diyorum 1 fps'e düşüyor, korsan versiyonunda hem bu sorun yok hem de oyun daha iyi akıyor.

• Oyunu oynadım ve çok beğendim. Çevirisi de çok güzel olmuş, ellerine sağlık hocam teşekkür ederim.

• Çevirin çok iyi olmuş yeni çalışmalarını da bekliyoruz Mandragora: Whispers of the Witch Tree Türkçe Yama 

• @Jedi_masterr Çok yakında..

• Indra128 kullanıcısına yanıt

Oyunu 26 saatin sonunda bitirdim ve yama ile herhangi bir bir hataya rastlamadım hatta elle çeviri gibiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indra128 kullanıcısına yanıt

bekliyoruz eline sağlık Mandragora: Whispers of the Witch Tree Türkçe Yama 

• Yama oyunun 1.5.1 sürümüne güncellenmiştir. İyi oyunlar dilerim.

• Vakitsizlikten daha ancak oynama fırsatı bulabildim. Xbox APP üzerinden almıştım ve PC için oynadım. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki gelen güncellemeler ile tüm sorunlar düzeltilmiş. herhangi bir FPS drop falan yaşamadım.

Oyun gerçekten mükemmel. Diablo, Souls, Ori karışımı birşeyler olmuş. Atmosferi, hikayesi herşeyini çok beğendim. Türkçe yama için de çok teşekkürler. Başarılı bir yama olmuş. Sağolun.

• VivaZ V kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, iyi oyunlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.