V

Çavuş
14 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 51 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba,
Bilgili arkadaşlar yönlendirme yaparlarsa çok sevinirim. Sizce aşağıdaki notebooklardan hangisi?

Kullanım amacım genel olarak oyun ve film olacak.

MSI rtx2060 ekran kartı ve 144hz ekranı ile öne geçiyor. Ayrıca kullandığım ve memnun kaldığım bir marka. Özelliklere bakarsak omene göre daha memnun kalacağım gibi duruyor.
Omen ise 4k ekrana sahip. Hz bilinmiyor.
4k notebookta gercekten gereklimidir? 1080p ile fark varmıdır? Örneğin 4k bir filmi hangi notebookta izlersem daha çok keyif alırım?
iki ekran arasında canlılık, parlaklık, renkler hangisi daha iyidir?

Sanki oyun için MSI, film için Omen önde gibi görüyorum ben. MSI ile 4k bir filmi izlerken aynı keyfi alabileceksem tabiki direkt olarak MSI'ya yöneleceğim.

Bir diğer soru işaretim ise 4k notebook almak geleceğe dönük bir yatırım olurmu acaba...

Tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yazdıklarımı cevaplayabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler cevaplayanlara.

https://www.hepsiburada.com/msi-ge75-raider-8se-230xtr-intel-core-i7-8750h-32gb-1tb-256gb-ssd-rtx2060-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00000HGKTY

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-17-an003nt-intel-core-i7-7700hq-32gb-1tb-512gb-ssd-gtx1070-windows-10-home-17-3-4k-uhd-tasinabilir-bilgisayar-2bu43ea-p-HBV00000AJUGJ?magaza=Tekno%20Markt
Merhabalar,

MSI GE70 2pc 087xtr notebookuma ram takviyesi yapmak istiyorum.

Hangi ram'i almam konusunda yardımcı olurmusunuz?

Notebookun içerisinde bulunan ram ve CPU-Z değerlerini aşağıda bulabilirsiniz. Yardımlarınızı beklerim. Teşekkürler şimdiden.

Merhabalar,

Ev güvenliği olarak ne kullanıyorsunuz? Tavsiyeniz nedir?

Düşündüğüm sistem şu şekilde fakat tavsiyelerede açığım;

Aylık taahhüt falan olmayacak. Pronet gibi yerlere aylık para ödemek istemiyorum. Kapı güvenliğidir hareket sensörüdür hepsi olacak. Bazı markalarda 5-6 tane telefon numarası giriliyormuş ve tehlike anında zaten ev telefonu sizi arıyormuş zaten. Aylık para vermeyi gereksiz buluyorum açıkçası. Yanlış bildiğim bir nokta varsada lütfen açıklayınız.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada satışçılar değil kullanıcılara bu sorum. Lütfen reklam yapmayınız.
Merhabalar,

Maximum 3.000TL bedelinde bir oyun laptopu araştırıyorum. Başlıca aradığım özellik ekran büyüklüğü. (17inch veya daha büyük)

Bazı MSI modelleri gözüme çarptı fakat sizler benden daha bilgili olduğunuz için danışmak istedim. Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

Saygılarımla,
Merhabalar. Biliyorsunuzki google play üzerinden Nexus 5 bumper case satışı mevcut fakat ülkemizde alım yapılamıyor.
amazon'da satışı var fakat kargo eklenince astarı yüzünü geçiyor. Aşağıda linkini koydum.

http://www.amazon.com/Adopted-Bumper-Case-Nexus-Packaging/dp/B00GY203DC/

Bu ürünü arıyorum. Nereden bulabilirim?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.185 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.