Şimdi Ara

Maltepe Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
3
Favori
27.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda giden varmı eğitimi nasıl öğrencileri nasıldır önerirmisiniz maltepe üniversitesini ?

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Sözlüklerdeki yorumlara göre ticarethane olduğu söyleniyor. Iyi araştırmak lazım.

aynen biraz baktım insan bedava olsa gitmez o yorumlara göre.

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Sözlüklerdeki yorumlara göre ticarethane olduğu söyleniyor. Iyi araştırmak lazım.

aynen biraz baktım insan bedava olsa gitmez o yorumlara göre.

Sözlüklerde kaç tane okul için düzgün yorum var ? bunu da düşünmek gerek... okul araştırma işine sözlüklerden başlarsan okul falan seçemezsin.

Maltepe üniversitesinde okuyorum son sınıf ... tavsiye ederim,forumda da bu tarz konulara okul hakkında bılgı verdım aratırsan bulursun ama sormak ıstedgın varsa ayrıca yanıtlarım.Ticarethane olayı her üniversite için geçerli her vakıf unıversıtesı için söylenir , sen oraya gittikten sonra ne alabildiğinle alakalı ...yok ticarethaneymiş yok ortamı kotuymus kulak asmayın hiç bir okul için bu tip yorumlara. okulun sitesine gir tanıtım gunlerı yazıyo gıt gor en ıyı oyle karar verırsın.

Bu arada şunu hatırlatıyım okulu araştırmak gerek evet ama her okulun her bölümü iyi değildir bölümüne göre üniversite araştırmak senin için iyi olucaktır.

www.maltepe.edu.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 22 Temmuz 2010; 21:27:20 >

• cvp için tşkler
    Öğrenci ortamı nasıl lüx arabalarla gelenler varmı bursluları eziyorlar mı ?

cvp için tşkler

Hangi arabayı görmek istiyosan görebilirsin bursluları ezıyolarmı dıye bısey hıc bır okul ıcın soz konusu degıl şu eskimş sorulardan vaz geçmek gerek artık. benim çok burslu arkadaşim var ayrıca kimin burslu olduğunu bilmezsin bile. kurduğun çevreyle ortamla alakalı. öğrenci ortamı nasıl sorsuna cevabım yok, senın kurmak istedğin çevreye bağlı bu... 3 lafından 2 si para lafı adamla takılmak istersen o da var... düzgün insanlarda... bu hangi okula gidersen git bu şekilde olucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

cvp için tşkler

Hangi arabayı görmek istiyosan görebilirsin bursluları ezıyolarmı dıye bısey hıc bır okul ıcın soz konusu degıl şu eskimş sorulardan vaz geçmek gerek artık. benim çok burslu arkadaşim var ayrıca kimin burslu olduğunu bilmezsin bile. kurduğun çevreyle ortamla alakalı. öğrenci ortamı nasıl sorsuna cevabım yok, senın kurmak istedğin çevreye bağlı bu... 3 lafından 2 si para lafı adamla takılmak istersen o da var... düzgün insanlarda... bu hangi okula gidersen git bu şekilde olucaktır.

hertürlü insan var yani tşkler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Kültür Üniversitesi
    15 yıl önce açıldı
    Düzce Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    ANKARA ÜNİVERSİTESİ YURTLARI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

cvp için tşkler

hertürlü insan var yani tşkler

Heryerde olduğu gibi

• Bu sene %50 burslu bölümleri kaldırmasalardı yiğenim bu üniversitenin Endüstri Mühendisliğini yazacaktı. Ama kaldırdılar malesef.
  • 50% bursu kaldırdılar, bu senede 100% bursu kaldıracaklar cunku gecen sene burslu ogrencileri topraga gomup tasladılar. hayatta kalanlarında karsına gecip ferrarilerinin egzoslarından dumana bogdular. Sonra hepsi hizmetcilerini cagırıp burslulara tokat attırdı (kendi elleri kirlenmesin diye).

saka bir yana, hicbir okulda "aiiiy burslu" lafı olmaz, ben burslu okudum kimsede öüü burslu demedi, saygıda sevgide kusur etmedi. İkinizde ogrencisiniz sonucta, zengin adamda parasını kendisi kaznmıyor ki, o da babasından anasından alıyor, sende biriniz daha cok calısmıssınız burs almıssınız, gayet gurur duyulacak birsey. Aferin simdiden. Kaplansın - buyuk kedisin.

Orijinalden alıntı: Sulas

50% bursu kaldırdılar, bu senede 100% bursu kaldıracaklar cunku gecen sene burslu ogrencileri topraga gomup tasladılar. hayatta kalanlarında karsına gecip ferrarilerinin egzoslarından dumana bogdular. Sonra hepsi hizmetcilerini cagırıp burslulara tokat attırdı (kendi elleri kirlenmesin diye).

saka bir yana, hicbir okulda "aiiiy burslu" lafı olmaz, ben burslu okudum kimsede öüü burslu demedi, saygıda sevgide kusur etmedi. İkinizde ogrencisiniz sonucta, zengin adamda parasını kendisi kaznmıyor ki, o da babasından anasından alıyor, sende biriniz daha cok calısmıssınız burs almıssınız, gayet gurur duyulacak birsey. Aferin simdiden. Kaplansın - buyuk kedisin.

%100 bursu kaldıramazlar. Bildiğim kadarı ile vakıf üniversiteleri en az %20 oranında tam burslu örğrenci bulundurmak zorundalar.

• %50'yi kaldırmasalar hiç düşünmez giderdim öle konuşuolar sözlüklerde ticarethane die kedi ulaşamadığına mundar der bakmayın eğer imkanınız varsa gidin görüşün tanıtım günlerine gidin yada telle arayın mutlaka bişiler öğrenirsiniz

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Sulas

50% bursu kaldırdılar, bu senede 100% bursu kaldıracaklar cunku gecen sene burslu ogrencileri topraga gomup tasladılar. hayatta kalanlarında karsına gecip ferrarilerinin egzoslarından dumana bogdular. Sonra hepsi hizmetcilerini cagırıp burslulara tokat attırdı (kendi elleri kirlenmesin diye).

%100 bursu kaldıramazlar. Bildiğim kadarı ile vakıf üniversiteleri en az %20 oranında tam burslu örğrenci bulundurmak zorundalar.

ahaha o paragrafın tamamı sakaydı yahu taslama olayı falanda yok :D

• Valla bana mı denk geldi şansa yoksa her bölüm/dönem öyle mi bilmiyorum ama hayatımda gördüğüm en kafa adamlarla okuyorum ulen Ayrıca yarı bursluyum daha kimseden bu yarı burslu diye laf duymadım 2 senem geçti. He tabi bölüm mimarlık olduğu için burslusu da paralısı da eşşek gibi çalışıyor afedersiniz. (birkaç istisna dışında tabii, onlar da zaten sınıf geçemediği için ya yerinde sayıyorlar ya da okulu bırakıyorlar sonunda.)

%50 bursları kaldırmaları kötü olmuş tabii ama sözlüklerde okuduğunuz gibi kötü bir okul olduğunu düşünmüyorum hatta vakıf ünileri içinde en iyilerden biri, birçok devlet ünisinden de daha iyi bir okuldur özellikle akademik kadro ve kampüs olarak. (yani itüden, odtüden falan iyi olduğunu iddia etmiyorum yanlış anlaşılmasın.)

Ayrıca öss insanların zekasını ölçmez, her vakıf üni okuyan salak değildir, devlet ünilerinde de bolca salak vardır, her parası olan salak değildir, parayla zeka ters orantılı diye bir şey yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious -- 27 Temmuz 2010; 22:41:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GebereJackson

Valla bana mı denk geldi şansa yoksa her bölüm/dönem öyle mi bilmiyorum ama hayatımda gördüğüm en kafa adamlarla okuyorum ulen Ayrıca yarı bursluyum daha kimseden bu yarı burslu diye laf duymadım 2 senem geçti. He tabi bölüm mimarlık olduğu için burslusu da paralısı da eşşek gibi çalışıyor afedersiniz. (birkaç istisna dışında tabii, onlar da zaten sınıf geçemediği için ya yerinde sayıyorlar ya da okulu bırakıyorlar sonunda.)

%50 bursları kaldırmaları kötü olmuş tabii ama sözlüklerde okuduğunuz gibi kötü bir okul olduğunu düşünmüyorum hatta vakıf ünileri içinde en iyilerden biri, birçok devlet ünisinden de daha iyi bir okuldur özellikle akademik kadro ve kampüs olarak. (yani itüden, odtüden falan iyi olduğunu iddia etmiyorum yanlış anlaşılmasın.)

Ayrıca öss insanların zekasını ölçmez, her vakıf üni okuyan salak değildir, devlet ünilerinde de bolca salak vardır, her parası olan salak değildir, parayla zeka ters orantılı diye bir şey yoktur.

Yukarı..

Hocam Maltepe Üniversitesi Mimarlık hakkında verebileceğiniz başka bilgiler var mı? Burayı yazıcam gibi duruyor ama istemeyerek, pişman olacakmışım gibi geliyor.. Nedendir bu okula kanım ısınmadı, istediğim tek bölüm olan Mimarlıktan bile vazgeçip başka üniversiteyi mi tercih etsem acaba duygusuna bile kapıldım..

Mesela okul %100 İngilizce mi? İzmir Ekonomi, Bilkent gibi falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTER_10 -- 30 Temmuz 2010; 0:58:10 >

• okul geçen sene çok hızlı gelişti ve akademik olarak da oldukça kuvvetlendi.. Geçen sene en büyük anfitiyatro yu yaptılar. Güzel konserler oluyor.
    Burası vakıflar arasında hızla yükselmeye devam ediyor.
    İstanbul da koç, sabancı elbette daha değil ama kampüsü muhteşem hale geliyor..
    Burslu burssuz konusu ise kesinlikle mevzusu bile olmaz. Kendini beğenmiş tipler heryerde zaten var..
    burslar kesilmiyor.
    ve şunu kesinlikle ileteyim ekonomik olarak zorluk var ise mutlaka mütevelli heyetinden birilerine hiç kimseyi araya bile koymadan görüşmeye çalışın.. Zaten devamlı okuldalar. Ama bunu yaparken gerçekten geçerli nedenleriniz varsa yapın, inanın yaptıkları desteklere şaşıracaksınız... Fakat okuma isteğinizi hissetmeleri gerek.. Zira ben hayatımda eğitim manyağı böyle bir mütevelli heyeti hiç görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 31 Temmuz 2010; 4:17:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

quote:

Orijinalden alıntı: GebereJackson

Valla bana mı denk geldi şansa yoksa her bölüm/dönem öyle mi bilmiyorum ama hayatımda gördüğüm en kafa adamlarla okuyorum ulen Ayrıca yarı bursluyum daha kimseden bu yarı burslu diye laf duymadım 2 senem geçti. He tabi bölüm mimarlık olduğu için burslusu da paralısı da eşşek gibi çalışıyor afedersiniz. (birkaç istisna dışında tabii, onlar da zaten sınıf geçemediği için ya yerinde sayıyorlar ya da okulu bırakıyorlar sonunda.)

Yukarı..

Hocam Maltepe Üniversitesi Mimarlık hakkında verebileceğiniz başka bilgiler var mı? Burayı yazıcam gibi duruyor ama istemeyerek, pişman olacakmışım gibi geliyor.. Nedendir bu okula kanım ısınmadı, istediğim tek bölüm olan Mimarlıktan bile vazgeçip başka üniversiteyi mi tercih etsem acaba duygusuna bile kapıldım..

Mesela okul %100 İngilizce mi? İzmir Ekonomi, Bilkent gibi falan?

Mimarlığı hakkında şöyle bilgi vereyim; ekol olarak mimar sinan ekolünü uyguluyor zaten hocalarının bir çoğu da oradan. Dersleri, içerikleri mimar sinana çok yakın. Kaliteli bir eğitimi var diyebilirim, hiç beklemediğin kadar sıkı gelebilir.

Şu anki fakülte binası aslında mimarlık için değil, o daha yapılacak. Geçen sene mimarlık binası vardı sonra yeni binalar yapılınca oraya taşıdılar bizi bu sene. Atölyeleri pek çok iyi sayılmaz şu an sınıflar mimarlık bölümü için tasarlanmadığından ama kötü de değil. Mimarlık için ayrı bir bina yapılınca çok daha iyi olacak.

Benim tavsiyem mimarlıkta mutlu olacaksan burada da olursun o yüzden başka bölüm yazma. Okula ısınamayabilirsin normaldir ama diğer vakıf ünilerine benzemez çok da şaşırabilirsin benden söylemesi. Gerçi okulu sevmezsen o da olumsuz etkiler senin tercihin ama benim de mimarlık daha ağır bastığı için tercih ettim.

• Bende Maltepe Üniv. kazandım ama ingilizce hazırlık varmış e mecbur gideceğim gbi ama yeterlilik sınavı varmış bu sınav çok mu zor?
    please... : )
  • maltepe hukuk fakültesi hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mii?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.