Şimdi Ara

Maltepe Üniversitesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
27.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sosyal Hizmetler veya psikoloji okumayı düsünüyorum.Okuyan varsa yorum alabilirmiyim burdan veya pm den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşlar ben mühendislik öğrencisiyim bu üniversitede. Yeni tercih yapcaklar varsa sakın ama sakın gelmesin helede bursunuz varsa. 2.00 ın altına düştüğünüz zaman bursunuzu keserler. Mesela az önce yaşadığım olayı anlatıyım ort 1.98 idi kimya bütüne girdim kimyam f ti dd olsa 2 nin üstünde olacak. 2 sönemdir kimyadan kalıyorum. 2 dönemde kimya açılınca az eleman kaldı tabi. Yaz okulunada adam arıyorlar para gelcekya büte 20 kişi girdik. Yine f gelmiş gittim kağıdıma baktım sımıfta 10 dan yüksek not yok.Hoca büt sınavına girerken geldi dediki yaz okuluna kaydolmayı unutmayın 10 kişi yetiyor. Yani sizi dürtmeye yer arayan bir okul eğitim kalitesi ise 0 derim. Hoca anlatmadığı yerden soruyor ve bize diyorki ben yüzde 10 unu anlatırım 90 nına siz çalışıcaksınız. Gözünüzü seviyim gelmeyin

Orijinalden alıntı: Hayvangibi

Arkdaşlar ben mühendislik öğrencisiyim bu üniversitede. Yeni tercih yapcaklar varsa sakın ama sakın gelmesin helede bursunuz varsa. 2.00 ın altına düştüğünüz zaman bursunuzu keserler. Mesela az önce yaşadığım olayı anlatıyım ort 1.98 idi kimya bütüne girdim kimyam f ti dd olsa 2 nin üstünde olacak. 2 sönemdir kimyadan kalıyorum. 2 dönemde kimya açılınca az eleman kaldı tabi. Yaz okulunada adam arıyorlar para gelcekya büte 20 kişi girdik. Yine f gelmiş gittim kağıdıma baktım sımıfta 10 dan yüksek not yok.Hoca büt sınavına girerken geldi dediki yaz okuluna kaydolmayı unutmayın 10 kişi yetiyor. Yani sizi dürtmeye yer arayan bir okul eğitim kalitesi ise 0 derim. Hoca anlatmadığı yerden soruyor ve bize diyorki ben yüzde 10 unu anlatırım 90 nına siz çalışıcaksınız. Gözünüzü seviyim gelmeyin

bilgilendirme için çok sağolun aklımdan silip attım maltepeyi.
    Devlet üni. giderim kafam rahat olur

• Ben bu üniversite okuyanları anlamıyorum. Okuldaki bi hocaya müdüre kıl kapıyosunuz ondan sonra okula bok atıyosunuz milletin kafasını karıştırıyosunuz. Çok iyi bi devlet ünisinede gitseniz orda da okuduğunuz bölümdeki hocaya kıl kapacaksınız bi şekilde. Üni hocaları egoisttir. Hocayla tersleşince milletin kafasını karıştırmayın, insanların geleceğiyle oynamayın. Forumlarda hep bi kısım bok atar bi kısım iyi der. Bok atanlar o zaman daha çok çalışıp odtüye falan girselerdi. Belki senin bok attığın bölüme adam kayıt olucaktı ama sen öyle diyince vazgeçecek bi daha hazırlanacak yada başka yere kaydolacak üni hayatını bozacak. Üniversite lise gibi değil, hocayla bakışırken bile hoca sana kıl kapabilir o dersten hoca ölene kadar kalabilirsin. Özel üniversite seçerken bi nişantaşı üniyi seçmeyin, pek iyi bi yer değil sanırım. Her bölümde neredeyse %75 burs veriyor. Aklınıza yatan içinize sinen yere kaydolun. Unutmayınki kişinin kendini geliştirmesi iyi bi üniversite okumasından daha önemlidir. Şu devirde odtü itü mezunuda işsiz özelden mezunda. Gidin kıytırık bi yerden mezun olun ama kendinizi geliştirmiş olun aklınızı kullanın. Ağzınız laf yapsın ingilizce bilin. Ayrıca sırf Türkiye de çalışıcaksınız diye bişey yok. Mimar mühendis yurt dışına gider iş yapar geri gelir buraya.

• eğitim fakültesinde okuyan varsa benimle iletişime geçerse sevinirim. sorularım olacak.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.