Şimdi Ara

Maltepe Üniversitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
27.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üniversite Web Adresi:www.maltepe.edu.tr
    Üniversite Sanal Tur:www.maltepe.edu.tr/sanal-tur-360
    Üniversite Oteli ve Kongre Merkezi:www.marmakongremerkezi.com
    Üniversite Açık Hava Tiyatrosu:www.acikhavatiyatrosu.maltepe.edu.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 25 Temmuz 2011; 17:00:49 >

• psikoloji veya pdr nasıl bölümler?

ya da genel olarak fen-edebiyat ve eğitim fakülteleri

üni ortamı beni ilgilendirmiyor, insan profili de... sadece buraların eğitimi nasıl bilgi verebilecek varsa sevinirim.

Maltepe Üniversitesi

Maltepe Üniversitesi

Maltepe Üniversitesi

Üniversite Web Adresi: www.maltepe.edu.tr
    Üniversite Sanal Tur: www.maltepe.edu.tr/sanal-tur-360
    Üniversite Oteli ve Kongre Merkezi: www.marmakongremerkezi.com
    Üniversite Açık Hava Tiyatrosu: www.acikhavatiyatrosu.maltepe.edu.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 25 Temmuz 2011; 17:00:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: #berk

psikoloji veya pdr nasıl bölümler?

ya da genel olarak fen-edebiyat ve eğitim fakülteleri

üni ortamı beni ilgilendirmiyor, insan profili de... sadece buraların eğitimi nasıl bilgi verebilecek varsa sevinirim.

eğitim fakultesi hakkında hiç fıkrım yok ama fen edebıyat fakultesının ıyı oldugunu söylüyorlardı akademik kadrosu çok iyi diyolardı okuyan arakdaşlarım ancak biraz dert yanıyorlardı hocaları zorluyor diye.

http://fefnew.maltepe.edu.tr/fakulte/akademikkadro

• Maltepe Üniversitesinde Mühendislik Fakültesinde okuyan arkadaşlar bana ulaşabilirler mi acaba ? Sormak istediğim sorular varda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NyKs //

%50 burs alınca pazarlık payı oluyor mu?

imkansız hiçbir üniversitede olmaz böle bişey

Orijinalden alıntı: Gsemjw

quote:

Öyle güzel oluyor ki Tabi maltepe için konuşmuyorum o yıl için pazarlık edebiliyorsunuz bazı üniversitelerle ne kadar düşerler bilemem ama onemli olan o indirimin sürekli gecerli olması ve malesef geçerli olmuyor.

Computer Engineering
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishescaen

quote:

quote:

Öyle güzel oluyor ki Tabi maltepe için konuşmuyorum o yıl için pazarlık edebiliyorsunuz bazı üniversitelerle ne kadar düşerler bilemem ama onemli olan o indirimin sürekli gecerli olması ve malesef geçerli olmuyor.

peşin fiyatında sorun olmaz herhalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

peşin fiyatında sorun olmaz herhalde

Bilmiyorum maltepe üniversitesi için bir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem sadece bunu yapan üniversiteler olduğunu biliyorum.

Computer Engineering

• peşin fiyatına zaten % 5 indirim yapıyolar
  • Bu arada maltepe üniversitesinin yazılım müh. ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi? Gerçi akademik kadrosu bana hiç iyi gelmedi sözlükler maltepe konusunda haklı sanırım hiç Türkçe yazılım mühendisliği bölümü açılırmı bu nasıl bir mantıktır?

Computer Engineering
  • quote:

Bu arada maltepe üniversitesinin yazılım müh. ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi? Gerçi akademik kadrosu bana hiç iyi gelmedi sözlükler maltepe konusunda haklı sanırım hiç Türkçe yazılım mühendisliği bölümü açılırmı bu nasıl bir mantıktır?

hocam sözlüklerde hiçbir zaman olumlu yorum bekleme.Ben seneye bilgisayar düşünüyorum baya araştırdım eğitim kalitesi normal denilcek seviyede,türkçe ingilizceye gelcek olursa böyle düşünmemelisin Türkiye'de birçok üniversitede ingilizce bölüm yok ama eğitim kalitesi iyi olanlar var örn Sakarya Üniversitesi ama yıl 2013 yazılım müh. türkçe olmamalıydı orda haklısın.Bilgisayar,yazılım gibi mühendislikler okuldan çok kişide bitiyor okul temeli atar gerisi sana kalır.

• quote:

quote:

Bu arada maltepe üniversitesinin yazılım müh. ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi? Gerçi akademik kadrosu bana hiç iyi gelmedi sözlükler maltepe konusunda haklı sanırım hiç Türkçe yazılım mühendisliği bölümü açılırmı bu nasıl bir mantıktır?

hocam sözlüklerde hiçbir zaman olumlu yorum bekleme.Ben seneye bilgisayar düşünüyorum baya araştırdım eğitim kalitesi normal denilcek seviyede,türkçe ingilizceye gelcek olursa böyle düşünmemelisin Türkiye'de birçok üniversitede ingilizce bölüm yok ama eğitim kalitesi iyi olanlar var örn Sakarya Üniversitesi ama yıl 2013 yazılım müh. türkçe olmamalıydı orda haklısın.Bilgisayar,yazılım gibi mühendislikler okuldan çok kişide bitiyor okul temeli atar gerisi sana kalır.

Haklısın sözlükler boş insanlarla dolu bencede fakat yazılım bölümünün Türkçesi gerçekten komik.Evet bu konudada haklısın yazılımcı alan firmaların diplomadan çok yapılan işe önem vereceğini düşünüyorum. Yinede uzak olmasını bir yana bırakırsak ışık üniversitesi daha mantıklı geliyor bana.Maltepe sınıfta kalma durumunda o yıl için bursuda kesıyor sanırım.

Computer Engineering

• Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi... bu bölümü okumayı düşünüyorum arkadaşlar.. İktisadi ve idari bilimler fakültesi hakkında ne söylersiniz nasıl bir üniversite.. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler... Her şey öğrencide biter aslında ama Kadrosu eğitimi de çok önemli üniversitenin.. Bu bölüm olan önerebileceğiniz vakıf üniversiteleri hangileri İstanbul içi.. Yorumlarınızı bekliyorum....
    İnsan; Geçmişin hasretçisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikayetçisidir.
  • akademik kadrosu iyidir hocalar genellikle boğaziçi mezunudur
    What does a hero truly need?
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben de seçeceğim ve aklımda Maltepe üniversitesi var.
    bu siteden baktım:http://www.adayogrenci.com/vakif_universitesi_maltepe_universitesi.html
    burada okul ile ilgili şeyler var, sizce nasıl?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.