Şimdi Ara

İzmir bakırçay üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmir bakırçay üniversitesi bilgisayar mühendisliği hakkında bilgi sahibi olan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=xayRgOI-ohQ&feature=youtu.be

Bakircay'da elektrik elektronik okuyorum ama kampüse sadece kayıt için gittim 1 sene içinde. O yüzden çok tavsiye verebilecek durumda değilim :)

Ama ben birçok video izledim. Genelde hepsi ceng için aynı şeyi söylüyor. İlk 10 üniversite haricindeki bütün üniversiteler aynıdır iş veya eğitim için. Yani ilk 10 haricinde senin tercihini tamamen Şehir, öğretim dili, yurt durumu, ikinci öğretim olup olmaması gibi şeyler belirleyecektir.

Ayrıca emin değilim ama Bakırçay mühendislik bölümleri tamamen %100 Türkçe eğitim veriyor diye biliyorum. Genelde başka üniversiteler en az %30 oluyor. Bu sebeple zorunlu hazırlık olmaması lazım. Senin için önemliyse bu konudan eleyip-seçmen büyük bir etken olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölümü bilmiyorum ama üniversite eskiden fetonundu oyüzden hala fetodan kalan kötü bir ortam vardır zaten gerçek bir üniversite gibi değil kampüsü küçük benim daha önce balçovada gittiğim özel liseden farkı yok

Etrafda ev kiralarï düşüktür 1+1 studio daireyi 1000tl'ye kiraya veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 1 Ağustos 2021; 12:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Bölümü bilmiyorum ama üniversite eskiden fetonundu oyüzden hala fetodan kalan kötü bir ortam vardır zaten gerçek bir üniversite gibi değil kampüsü küçük benim daha önce balçovada gittiğim özel liseden farkı yok

Etrafda ev kiralarï düşüktür 1+1 studio daireyi 1000tl'ye kiraya veriyorum

Feto'den kalma ortam diye birşey yok hocam. O dönem üniversite kapatıldığında hepsi diğer üniversitelere nakil oldu. Hatta yanlış bilmiyorsam hepsi sanki özel okumaya devam ediyor gibi özel okul parası ödediler devlete. Atıyorum dönemlik bugünün parası ile 20.000 tl gibi fiyatlar ödediler. Zaten bu olaylar olalı 7-8 sene olduysa ordan öğrenci kalması matematiksel olarak imkansız olduğu gibi nakil edilenlerin ben tekrar Bakırçay yerleşkesine geçmek istiyorum gibi bir hakkı olacağını da sanmıyorum. Onun haricinde kampüs öğrenci sayısına oranla küçük sayılmaz ama tabi bir Ege kampüsü beklemek anlamsız olur.

Artık devir ekonomi devri. O yüzden millet merkezde okumak yerine taşrada okumayı tercih edecektir. Bu açıdan bakarsak ve bakırçay taşra üniversitesi dersek içlerinde en tercih edilebileceklerden biri diyebiliriz.

Ama yukarıda belirttiğim gibi eğitim dilinin %100 Türkçe olması herkesin hoşuna gitmeyebilir. ( araştırın değişmiş olabilir)

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Hala tonla afrikalı,arap yokmu diyorsunuz yani okulda feto geleneğine uygun şekilde?
    Bana biraz şüpheli geldi tabi doğruda olabilir bilemem.

Fiyat farkı çok yoksa veya burs imkanı varsa başka özeller tercih edilebilir yaşar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 1 Ağustos 2021; 12:50:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Hala tonla afrikalı,arap yokmu diyorsunuz yani okulda feto geleneğine uygun şekilde?
    Bana biraz şüpheli geldi tabi doğruda olabilir bilemem.

Fiyat farkı çok yoksa veya burs imkanı varsa başka özeller tercih edilebilir yaşar gibi

Artık özel değil zaten devlet okulu olduğu için harç ödenmiyor. İkinci öğretim olsaydı yani akşam o zaman bir miktar harç olurdu ama bu üniversitede şu an açılmadı ikinci öğretim.

Afrika tarafından gelen öğrencilerin feto ile alakası yok. Öğrenci değişim programı ile alakali devlet politikası ile ilgili bir durum. Nasıl ki bizim Avrupa ile erasmus anlaşmamız varsa ve biz de oraya öğrenci yolluyorsak afrika ülkeleri de bize öğrenci yolluyor. İyidir kötüdür demiyorum sadece durum tespiti yaptım.

Amacım okulu övmek değil. Bildiğim kadarıyla anlatmak istiyorum. Genel olarak bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi okulun labaratuvar olanakları ile ilgilenir. Bununla ilgili bilgi maalesef ki bende yok ama paylaştığım videoda olanı olmayanı güzelce açıklıyor. Bundan sonrası arkadaşların tercihi tabiki.

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    5 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale üniversitesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.