Arkadaşlar mühendisler ve mühendis adayları odasına bizi almıyorlar sanırım Mühendisler odası olur da mimarlar odası olmaz mı ? Hadi bakalım,DH'de kaç mimar/mimar adayı var ?
1)KayTheRock - Çukurova Üniversitesi Mimarlık 1.sınıf 2)PaiMei - Trakya Üniversitesi Mimarlık 1.sınıf 3)fernsehn - İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık(Burslu) 4.sınıf 4)mc.kork - Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık 1.sınıf 5)Paysage - Akdeniz Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Hazırlık Sınıfı 6)hande_nev - Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık 1. sınıf 7)GebereJackson - Maltepe Üniversitesi Mimarlık(%50 Burslu) 1 .sınıf 8)carisma_eko - Berlin Teknik Üniversitesi Mimarlık,Hazırlık Sınıfı 9)mchll - Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık(%100 Burslu) 2.sınıf 10)huxi20 - Selçuk Üniversitesi Mimarlık 4.sınıf 11)tEmh@ - Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık(%100 Burslu) 2.sınıf 12)bsygt - Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık 2.sınıf 13)TRaMbLeN - Kocaeli Üniversitesi Mimarlık (4+1).sınıf 14)MMX 166 - Kocaeli Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü 15)kubillian - Çukurova Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü 16)candogan62 - İTÜ Mimarlık Bölümü 3.sınıf
Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar bölümünüzü(mimarlık,iç mimarlık veya peyzaj mimarlığı) , okuduğunuz üniversiteyi ve kaçıncı sınıfta olduğunuzu yazarsanız sevinirim
İmzamız :
[center][center][image]http://img519.imageshack.us/img519/195/imagessssv9.jpg[/image][/center]
[center][size=2][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_25696888/tm.htm][color=#333333]»DH Mimarlar ve Mimar Adayları Odası«[/color][/size][/b][/link][/center]
Ben çok istiyordum mimarlığı ama olmadı nasip değilmiş. Onun yerine inşaat mühendisi olacam. Ama Allah kısmet ederse notlarım iyi olursa yan anadal olarak mimarlık okuyacam.
Ben çok istiyordum mimarlığı ama olmadı nasip değilmiş. Onun yerine inşaat mühendisi olacam. Ama Allah kısmet ederse notlarım iyi olursa yan anadal olarak mimarlık okuyacam.
ben de mimarlıktan sonra bi ihtimal inşaat müh. okumayı düşünüyorum .. o anki duruma göre ..
Dimi. Yanına birde işletme cilası çekeriz. Ohhh mis gibi. Zaten ben eskişehire okumaya gidiyorum. Yaşamayacam sanırım.
Halin kalırsa okursun. Mimarlık yeter bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernsehn -- 17 Ağustos 2008; 16:10:44 >
Sen gece gündüz msn'deydin. Cpten bile giriyordun. Nasıl olduda kazandın
Unraveling the gruesome nest of tales SADISTIC MAGICIAN A crime scene set left to resemble hell SADISTIC MAGICIAN A brain consumed obsessed within itself SADISTIC MAGICIAN Lives left wreaked to cast the perfect spell
Sen gece gündüz msn'deydin. Cpten bile giriyordun. Nasıl olduda kazandın
haklısın , hiç çalışamadım çalışmayınca ancak bu kadarını yapabildim . zaten gönlümde mimarlık vardı,çukurova yazdım kazandım işte ..
Çalışsaymışsın demek ki Ankara'da bir yerde girebilirdin. Ben o cevheri ışığı görmüştüm sende de söylemedim
Unraveling the gruesome nest of tales SADISTIC MAGICIAN A crime scene set left to resemble hell SADISTIC MAGICIAN A brain consumed obsessed within itself SADISTIC MAGICIAN Lives left wreaked to cast the perfect spell
[center][image]http://img519.imageshack.us/img519/195/imagessssv9.jpg[/image][/center]
[center][size=2][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_25696888/tm.htm][color=#333333]»DH Mimarlar ve Mimar Adayları Odası«[/color][/size][/b][/link][/center]
[center][image]http://img519.imageshack.us/img519/195/imagessssv9.jpg[/image][/center]
Bizim oda sizinki kadar aktif değil...Arada sizinle takılabilirmiyiz ? (Bak zaten Çukurovanın resimlerini göstermedin bari bir kıyak geç şu kardeşine )
Soil Science Introduction to Economics History of Landscape Art Construction Materials Natural vegetation Semester Practice I Landscaping Application I English Speaking and Reading Landscape Construction I Semester Practice II Landscaping Application II Professional English I Landscape Project II Landscape Construction Landscape Planning I Landscape Engineering Planting Design Professional English II Landscape Project III Landscape Planning II Plan. of Urban Open and Green Spaces Recreational Land Planning Business English
bölüm:peyzaj mimarlığı üniversite:akdeniz
4 yıl içine dağılmış bu dersler var acaba bilgisi olan varmı ilk yıl ingilizce hazırlık diğer yıllar eğitim türkçe :S
normal dersler kalınla yazılmış bu dersler italikle nedir acaba bu dersler bilgisi olan varmı
Soil Science Introduction to Economics History of Landscape Art Construction Materials Natural vegetation Semester Practice I Landscaping Application I English Speaking and Reading Landscape Construction I Semester Practice II Landscaping Application II Professional English I Landscape Project II Landscape Construction Landscape Planning I Landscape Engineering Planting Design Professional English II Landscape Project III Landscape Planning II Plan. of Urban Open and Green Spaces Recreational Land Planning Business English
bölüm:peyzaj mimarlığı üniversite:akdeniz
4 yıl içine dağılmış bu dersler var acaba bilgisi olan varmı ilk yıl ingilizce hazırlık diğer yıllar eğitim türkçe :S
normal dersler kalınla yazılmış bu dersler italikle nedir acaba bu dersler bilgisi olan varmı