Şimdi Ara

Maksimum 13 Bin liraya araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda bu fiyat aralığında tavsiye isteyen çok fazla arkadaş olmuş, hepsini inceledim. Yalnız verilen cevaplarda hep sahibinden.com üzerinden link verilmiş ve araçlar satıldığı yada ilandan kaldırıldığı için tavsiye edilen araçlara ulaşılmıyor.

Opel Corsa
    VW Polo HB
    Hyundai Getz

şu anda kafamda oluşturduğum liste yukarıdaki gibi. Peugeot 206, R19, Clio, C3 gibi fransız araçlarını hiçbir şekilde düşünmüyorum. Aynı şekilde fiat da benden uzak dursun modundayım.

Araç alma arifesindeyim, acele etmek istemiyorum. O nedenle tavsiyeleriniz değerli.

• Zaten en ideallerini yazmışsınız. B sınıfı HB araç arıyorsunuz. O aralıkta, B sınıfı başka bir öneri neredeyse yok. Ben bir ekleme yapayım; Ford Fiesta 1.25 Ghia.. Hem doludur, hem de şıktır. O paraya alacağınız Getzler perttir, Polo'nun ve Corsa'nın 96-99 aralığını bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Zaten en ideallerini yazmışsınız. B sınıfı HB araç arıyorsunuz. O aralıkta, B sınıfı başka bir öneri neredeyse yok. Ben bir ekleme yapayım; Ford Fiesta 1.25 Ghia.. Hem doludur, hem de şıktır. O paraya alacağınız Getzler perttir, Polo'nun ve Corsa'nın 96-99 aralığını bulabilirsiniz.

Aslında VW polo 1.6 sportline modeli en kafama yatanı şu durumda. Sunroof, airbag olanlarından düşüremedim, olanlarında kilometresi çok yüksek. Açıkcası VW polo için kilometre aralığı kaç olmalıdır yada bu fiyata düşük km polo bulunur mu bilmiyorum konu açma sebebim bu.

Evet bu fiyat araladığında Getzlerin çoğu ya kazalı ya da gözardı edilemeyecek yerleri boyalı durumda. Ama tabi ki aciliyetten satanı bulup düşürülebilir.

Corsa, dış görünüş olarak hoşuma giden bir araç olmadığı için onu ikinci plana iteledim.

Bi de fiestalara bakalım.

• Lada Niva
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Lada Niva

Tarzım değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

suzuki alto

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-2005-suzuki-alto-1.1-glx-masrafsiz-en-dolu-modeli-139349693/detay

Hocam 1.1 cok dusuk. Ayrica surucu konsolu hosuma gitmedi

Seat ibizanin 2001 model civari alinir mi arkadaslar?

Tavsiye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

suzuki alto

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-2005-suzuki-alto-1.1-glx-masrafsiz-en-dolu-modeli-139349693/detay

Hocam 1.1 cok dusuk. Ayrica surucu konsolu hosuma gitmedi

Seat ibizanin 2001 model civari alinir mi arkadaslar?

Tavsiye bekliyorum

evet konsol çok kötü hakikaten ben sadece az yakar ve yüksek model olur diye önerdim.

• Bende senin gibi 14-15 liraya WvPolo 2001 bakıyorum yıl sonuna kadar almamı tavsiye ettiler yeni yılda fiyar artar diyolar bilmiyorum ne derece doğru
  • quote:

Zaten en ideallerini yazmışsınız. B sınıfı HB araç arıyorsunuz. O aralıkta, B sınıfı başka bir öneri neredeyse yok. Ben bir ekleme yapayım; Ford Fiesta 1.25 Ghia.. Hem doludur, hem de şıktır. O paraya alacağınız Getzler perttir, Polo'nun ve Corsa'nın 96-99 aralığını bulabilirsiniz.

Opel Gls 1.4 ler çok yaktığı söyleniyor.Fiestalarda durum nedir ?
  • arifomer kullanıcısına yanıt
    Allah korusun bir kaza anında yada bir tümsekten çok sert geçince sıkıntı oluşturabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

Allah korusun bir kaza anında yada bir tümsekten çok sert geçince sıkıntı oluşturabilir

Kesinlikle hocam

Vitesin ayrı bir hava yastığı olmalı mazallah

• arifomer kullanıcısına yanıt
    auhdwauhdauhduwahd yada deri yumuşak kauçuk falan kaplanmalı çok acıtmasın diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Küçük hacimli atmosferik motorlar aşağı yukarı benzer yakar. Corsa'nın çok yaktığını duymadım, ama yüksek hızlarda ve sıkıştırmalarda atıyorum 1.6 motor yakıtı %25 artıyorsa bu tür motorlarda %35-40 artar. Bu yüzden çok yaktığı iddia ediliyordur..

• quote:

quote:

quote:

Küçük hacimli atmosferik motorlar aşağı yukarı benzer yakar. Corsa'nın çok yaktığını duymadım, ama yüksek hızlarda ve sıkıştırmalarda atıyorum 1.6 motor yakıtı %25 artıyorsa bu tür motorlarda %35-40 artar. Bu yüzden çok yaktığı iddia ediliyordur..

12 13.000 aralığında corsa gls 1.4 yada 1.25 fiesta fun gia flair bakıyorum.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Şöyle söyleyim marşa bastığımda asgari 130 km yol yapacağım.Yakıt bu anlamda önemli.Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

12 13.000 aralığında corsa gls 1.4 yada 1.25 fiesta fun gia flair bakıyorum.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Şöyle söyleyim marşa bastığımda asgari 130 km yol yapacağım.Yakıt bu anlamda önemli.Teşekkürler

O paraya alınacak Fiesta, Corsa'dan daha genç ve donanımlı olacaktır. Bu bile Fiesta'yı seçme nedenidir bence..

• yorumlarınız için teşekkür ettim. seat ibiza hakkında görüşleriniz neler 2000-2001?
  • Ford Fiesta 1.25 Ghia fordun ürettiği en güzel fiesta modellerinden biridir. Parça fiyatları nedir bilmiyorum ama gerek son kasadan gerekse bir önceki kasadan kat kat daha hoş bir fiesta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Ford Fiesta 1.25 Ghia fordun ürettiği en güzel fiesta modellerinden biridir. Parça fiyatları nedir bilmiyorum ama gerek son kasadan gerekse bir önceki kasadan kat kat daha hoş bir fiesta.

hocam güzel diyorsunuz arkadan görüşünü hoş değil, minyon duruyor biraz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.