Şimdi Ara

Makinanız uzun yaşar Calgon'laaaa !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamıyorum bu kadar zor mu doğal olmak. 1 dakikalık görüntü çekecekler, elinizden gelenin en iyisini yapın bari.

Yeni bir calgon reklamı çıkmış. Her zamanki gibi oyuncular, özellikle çamaşır makinacı amca hiç güzel oynayamıyor. Hareketler, tavırlar yapmacık ve itici.

Rezistansı tutturuyor eline tüketicinin, başka bir işe yaradığı yok.

Sinir oluyorum Calgon reklamlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Temmuz 2010; 19:51:04 >

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • _____________________________
  • Rakibi yok sanırım kendi alanında. Ondandır
  • olur oyle arada o takma kafaya sen
  • Mahineniz uzun yaşaaa Kalgonlaa

Ancak ne olursa olsun bir zamanlar oldukları kadar popüler olamazlar. Artık makinelerde eskisi gibi pahalı değil. 500 liraya sıfır çamaşır makinesi var. Kaç kişi kireç önleyici bir ürüne para döker ki?
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • Tamam hemen Calgon firmasını arıyorum durumu bildireceğim beklemede kalın.

Orijinalden alıntı: fthzgr

http://www.youtube.com/watch?v=FiiFxwWetrY

kopma garanti

konuyu görür görmez bu aklıma geldi

Diş macunundan tut şampuanına kadar.

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

http://www.youtube.com/watch?v=FiiFxwWetrY

kopma garanti

bunu koymak için girdim. ne çabuk davranıyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 8 Temmuz 2010; 0:22:08 >

Orijinalden alıntı: KaLqa

Tamam hemen Calgon firmasını arıyorum durumu bildireceğim beklemede kalın.

Nickin de benzemiyor değil çakal
  • Makinanın hayati organı dedikleri su sirkülasyon pompası 30 yılda geçse kireç bağlamaz çünkü oradaki malzemeler plastik, reklamdaki motorun hali tamamen hayal ürünü, rezistans olabilir ona sözüm yok
  • _____________________________
    intel i5 4670k CM 212 Evo(4.4ghz) - Asus Maximus Gene VI, HperX SSD, GSkill 16GB DDR3, Asus GTX970 O.C.V. - CM Silenco
    Ryzen 5 1600(3.9ghz) - GA-A320-DS3 - Asus RX580 4GB - 16GB DDR4 - Toshiba SSD - Z3 Plus
    2004 ÜYESİ
  • bende cilit bang reklamlarına sinir olurum mesela fırın boydan boya batık ortasına az bişey cilit bang döküyo cilit bangin değmediği yerler bile bezle silinirken pırıl pırıl oluyo
    "Siperler arasıdaki mesafe sekiz metre, yani ölüm muhakkak...
    Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kamilen düşüyor.İkinciler onların yerine geçiyor...
    Fakat, ne kadar gıpta edilecek bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz?...
    Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
    Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
    Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
    Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.