Koca ilçede bir deremel bulamadım. Makasla, bıçakla, çekiçle pencere nasıl genişletilir kasa nasıl parçalanır modifiye nasıl olur? Yaz tatili içinde zaman buldukça fotoğrafları konuya ekleyeceğim.
İsteyenler daha önceki modifiyeyi buradan görebilir.
Bu sefer yine öncekilerin üzerinde elden geldiği kadar yeni birşeyler eklenecek. 45 cmlik kasanın içine su kabı, su pompası ve radyatörün sığdırılması işide var. Birde şu linkini verdiğim konuda üstte duran 12'lik fan çok çirkin duruyordu onu bi adam edicem.
Kasamızın son hali.
Tüm aramalarıma rağmen dremel bulamayınca yan kapak penceresini makasla kestim. Teneke makasıyla. Çıkan parçalar işin nasıl olduğu konusunda fikir verir sanıyorum.
Harddisk yuvalarınıda teneke makasıyla parçaladım. Orayı radyatör için düşünüyorum çünkü.
Devamı gelecek...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
kardes biraz cahilce bisy isteyecem ama yapabilirmisin? su kullandigin mazemelerin fotolarini adlari uste yazilmis olarak upload edermisin Azeriyimde turkce onlarin adini ogrenmek istioeum abim Turkiyeden gelmeden almasini solieycem romanyada hicbir yerde yok
Şimdi içim parçalandı hocam birşey yok diyince vallahi.. Keşke buralarda olsan da, modifiye nasıl yapılırmış gösterseydik cümle âleme.. Ama emînim, imkânsızlıklara rağmen yine harika birşey çıkacak ortaya. Plexi vs. lâzım olursa, adresi biliyorsun. Kolay gele..
Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....
Şimdi içim parçalandı hocam birşey yok diyince vallahi.. Keşke buralarda olsan da, modifiye nasıl yapılırmış gösterseydik cümle âleme.. Ama emînim, imkânsızlıklara rağmen yine harika birşey çıkacak ortaya. Plexi vs. lâzım olursa, adresi biliyorsun. Kolay gele..
Eyvallah Mustafa abi. Geçen seferinde lazım olur kenarda dursun diyerekten 2 tane plexi göndermiştin. Birini kullanmıştım ama biri kenarda duruyordu. İşte lazım oldu bu sefer onu kullanıcam. İstanbul'dayken bi dremel için Karaköy'e uğramak zor geldi. Biga'da bi dremel bulamayacak mıyız yok artık demiştim. Harbiden bulamadım.
@Anar Benimkisi biraz tarzan mod oluyor. Teneke makasıyla, çekiçle, bıçakla iş yapmak biraz zor. (Herkes yapamaz diyeceğim kendimi övmüş gibi olucam o yüzden demiyorum. ) Abine söyle dremel alsın bi tane. Kesme biçme bütün işlerini görür.
Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
Eyvallah Mustafa abi. Geçen seferinde lazım olur kenarda dursun diyerekten 2 tane plexi göndermiştin. Birini kullanmıştım ama biri kenarda duruyordu. İşte lazım oldu bu sefer onu kullanıcam. İstanbul'dayken bi dremel için Karaköy'e uğramak zor geldi. Biga'da bi dremel bulamayacak mıyız yok artık demiştim. Harbiden bulamadım.
@Anar Benimkisi biraz tarzan mod oluyor. Teneke makasıyla, çekiçle, bıçakla iş yapmak biraz zor. (Herkes yapamaz diyeceğim kendimi övmüş gibi olucam o yüzden demiyorum. ) Abine söyle dremel alsın bi tane. Kesme biçme bütün işlerini görür.
aman haaa şaka kasa ilerki zamanlarda nasıl olacak acaba teneke makasıyla çok zor bence hocam matkap varsa ayrı uçları satılıyor onlardan al hocam öle kez dremel gibi dısk şeklinde
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
Hocam o eğenin vaziyeti ne öyle? Tetanoz olursun vallahi Allah muhafaza, dikkat et. Feel kasaları beğenmezler bir de, hangi kasayı teneke makası ile kesebilirsiniz, sorarım size.. (Laf aramızda, bir arkadaş Feel kasasının kapağını göndermişti bana plexi takmam için, kapak yolda kargocuların sayesinde akordeon gibi olmuş. Senin metodla düzeltmiştim.. )
Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....