Şimdi Ara

MAGNUM - BENTLEY CONTINENTAL GTC VERİYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
10.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Magnum 2 Yıl önce Lamborghini gallardo vermişti.
    Bu sene Coca-cola Zero 800.000 liraya yakın fiyatlı Lamborghini gallardo valentino balboni veriyor.
    Magnum altında kalır mı hiç ?
    21 Haziran - 1 Ağustos arasında yapılacak kampanyada
    800.000 lira civarında fiyata sahip olan
    1 Adet altın rengi Bentley Continental GTC veriyor.
    Seneye hangisi Rolls Royce Ghost verecek bakalım hadi hayırlısı :)
    Zero'yu beğenmediğimden pek katılım yapmadım ama
    Bademli magnuma hayır diyemediğimden hem bütçeye hemde kiloya baya bi zararı olacak bu işin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ω Omega -- 23 Haziran 2010; 7:43:23 >

• bunu kesin almam lazım
  • Çakma angelina çok sırıtmış.
  • Araba acaip görgüsüz duruyor. Zaten benim gözümde pahalı olmasından başka olayı yok, altın tozuna batırılınca da kapağını bulmuş tencere olmuş.
  • gallardo ile garajımda güzel duracaklar

ama binmeyi geçtim ikisinin yıllık vergisi benim maaştan fazla.
  • 2400 lira yapıyor aylık :)
    Günlük 80 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ω Omega
    2400 lira yapıyor aylık :)
    Günlük 80 lira

Toplamda 2 trilyon arabaya veren de ödesin bir zahmet. Fazladır belki, GTC bayağı üst bir versiyon ve cabrio.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemen alıp göndermek lazım belki çıkar
  • Siz bekleyin seneye Pepsi yeni kasa Jetta 2.0 TSI+DSG verecek
    Nasıl olsa bütün büyük çekilişlerdeki araçlar VW gruba ait
  • O değilde eskiden ben bu kazanılan hediyeleri vermezler zannederdim...Ama yanılmışım veriyorlarmış.Bizim orada birisi Audi s3 kazanmış.Şans işte.

Ayrıca bu çekilişlerde niye hep VWAG grubu araçlar veriliyor?
  • Bir kaç yıl önce de magnum lamborghini veriyordu. Bir arkadaş takip etti bir suru magnum yedi sonunda belirtilen tarihte belirtilen gazeteyi aldı ve o da ne piyango sonuçları yok. Siteyi filan iyice karıştır kampanyadan hiç haber yok.
    Bu reklamları yıllardır tekrarlıyorlar vermeden önce bi sürü reklam veren aracın tesliminin de reklamını yapmaz mı? Sanırım çok kotu kandırılıyoruz...
  • reklamı gördüğüm anda .. çıksa satar e250 cgi coupe mi alırım bir tanede ev diye başladım içimden
  • biraz önce bende yolladım. umarım çıkar ama vergisini biz ödemeyiz inşallah. yoksa almaya güç yetiremeyiz
  • Benim olacak.
    Vurucam kırbacı vurucam kırbacı...

2sene önce gallardo kazanan kisi aracı Fenerli Volkan'a satmıştı. Bu sene bana çıkarsa, Volkan uygun fiyata almak için bana gelir.

Eğer timsah yürüyüşü yaparsan sana satarım diyeceğim nasılsa alışıksınız yürü biraz diyeceğim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Benim olacak.
    Vurucam kırbacı vurucam kırbacı...

2sene önce gallardo kazanan kisi aracı Fenerli Volkan'a satmıştı. Bu sene bana çıkarsa, Volkan uygun fiyata almak için bana gelir.

Eğer timsah yürüyüşü yaparsan sana satarım diyeceğim nasılsa alışıksınız yürü biraz diyeceğim!

Düşene bide ben vuracağım diyorsun
    yok ya ben valentino balboni diyorum istemem bunu
  • İşin ucu kaçtı biraz yalnız bu tür arabalrın hayallerini kuranlar ya 16-18 arası gençlik ya da şans oyunlarına fazla kaptıranlar. Dışarıdan bu tür arabaları ithal etmek yerine daha anlamlı bir hediye verilse para yuriçinde kalsa daha mantıklı olmaz mı? Daha öncede yazmıştım bu tür arabalar çok kısıtlı bir kesime hitab ediyor... Bmw m5 verseler x5 felan verseler eyvallahta bu tür arabalar çok ütopik kalıyor.. Lamborghini nin senelik 12.000 km sınırı var geçerseniz garantiniz iptal oluyor. 10.000 km yi 1 ayda yapanlar var yani kullanışlı bir araç değil hatta aaraba bile değil.. Neyse seneye yine bir çekiliş olur onda bari m3 cabrio ya da s5 cabrio verseler
  • quote:

Orijinalden alıntı: I will be back

İşin ucu kaçtı biraz yalnız bu tür arabalrın hayallerini kuranlar ya 16-18 arası gençlik ya da şans oyunlarına fazla kaptıranlar. Dışarıdan bu tür arabaları ithal etmek yerine daha anlamlı bir hediye verilse para yuriçinde kalsa daha mantıklı olmaz mı? Daha öncede yazmıştım bu tür arabalar çok kısıtlı bir kesime hitab ediyor... Bmw m5 verseler x5 felan verseler eyvallahta bu tür arabalar çok ütopik kalıyor.. Lamborghini nin senelik 12.000 km sınırı var geçerseniz garantiniz iptal oluyor. 10.000 km yi 1 ayda yapanlar var yani kullanışlı bir araç değil hatta aaraba bile değil.. Neyse seneye yine bir çekiliş olur onda bari m3 cabrio ya da s5 cabrio verseler

Bu tür çekilişleri yapan firmalar (Coca Cola-Algida) yabancı sermaye zaten paranın yurtiçinde kalması durumu olmaz.Doğru araçlar kısıtlı bir kesime hitab ediyor çoğumuzun bırakın binmeyi göremediğimiz araçlar.Zaten araç kime çıkarsa anında satacaktır ve aldığı para ile ekonomik durumu baya bi düzelecektir.O zaman gidip bmw audi falan alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: I will be back

İşin ucu kaçtı biraz yalnız bu tür arabalrın hayallerini kuranlar ya 16-18 arası gençlik ya da şans oyunlarına fazla kaptıranlar. Dışarıdan bu tür arabaları ithal etmek yerine daha anlamlı bir hediye verilse para yuriçinde kalsa daha mantıklı olmaz mı? Daha öncede yazmıştım bu tür arabalar çok kısıtlı bir kesime hitab ediyor... Bmw m5 verseler x5 felan verseler eyvallahta bu tür arabalar çok ütopik kalıyor.. Lamborghini nin senelik 12.000 km sınırı var geçerseniz garantiniz iptal oluyor. 10.000 km yi 1 ayda yapanlar var yani kullanışlı bir araç değil hatta aaraba bile değil.. Neyse seneye yine bir çekiliş olur onda bari m3 cabrio ya da s5 cabrio verseler

Lamborghini'yi aldığında ayda 1000km'den fazla yapmayı düşünüyorsan önce bir petrolle anlaş alacağın benzinlere git pazarlık yap

Bu aracı halk tabiriyle "cofcof gezmeye" mi kullanacaksın? Bu araçlar zaten öyle şehir içi kullanıma gelmez, arada bir hevesini alacaksın o da aylık 1000km tutmaz zaten.

Adam Lamborghini veriyor, sen de "kullanışlı olan" s5 m3 istiyorsun Düşüncen garip burdaki mesele sende bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZHERCO -- 24 Haziran 2010; 0:38:37 >

• kısfmet.

Bide çıkıyormuş
  • Çıkacağını bilsem...
    Ya çıkarsa?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.