Şimdi Ara

Mafia 3 Beklenen Türkçe yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iki gün evvel paraya kıydım mafia 3 satın aldım sonra bir bakarsın türkçe yama yok 2016 yılında çıkan bir oyuna bir allahın kulu türkçe yama yapmaz mı? yapmamış işte neyse olaya el attım 1-2 gün içerisinde türkçe yama paylaşacağım buradan. İhtiyacı olan takipte kalsın.

• Bitirse n'olacak Allah aşkına? "Oyun zaten çöp yaması da oyuna yakışır olmalı" denilip yapılmış bir yama. Bildiğin çöp yani. Adam translate yama yapmış onu da yarım yapmış. Zaten olduğu gibi cümleyi translateye atıp ordan aktarıyosun, dlcleri de yapsaydın bari tam olsaydı.

Apex'in yamasını bekleyin illa yama istiyorsanız. Geç çıkar, yapım süreci uzun sürer belki ama en azından eli-yüzü düzgün adamakıllı bir yama olur.
  • 1-2 günde mi çevirdin
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Logitech Z120 KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • _____________________________
  • YAV HE HEEE
    GTA 5 TÜRKÇE YAMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atma Ziya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DAD5424B4 -- 24 Nisan 2019; 16:45:56 >
    PC Cases / PC Kasa= ASUS TUF GAMING GT501VC TEMPERLİ CAM USB3.1 MidT ATX !! CPU / İşlemci = AMD Ryzen 5 3600 4,2GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci 7nm !! Ram = Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram CMW16GX4M2Z3600C18 !! Graphic Card / Ekran Kartı = XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra 8GB GDDR6 256Bit DX12 !! Mainboard / Anakart = Asus Tuf B450-Plus Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX !! HDD = (x2) WD Black 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM !! Harici HDD / External HDD = WD 2,5" 1TB Elements USB3.0 / USB2.0 !! SSD = Adata XPG SX8200 Pro 256GB 3500MB/1200MB/s 3D NAND PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD Disk - ASX8200PNP-256GT-C !! Monitör / (") Monitör = Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming !! PSU = ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W !! (")Kulaklık / Headphone = JBL Quantum One 9.1 Hi-RES !! Klayve / Keyboard = LOGİTECH G213 PRODİGY RGB !! Fare / Mouse = LOGİTECH G102 PRODİGY RGB !! Joystick = MICROSOFT XBOX ONE WHİTE !! Hoparlör / Speaker = Mikado MD-318BT 2+1 25W Siyah Usb Fm Bluetooth Destekli Led Işıklı Hoparlör !! İşletim Sistemi / Operating System = Windows 10 Pro
  • Geçen gidiyorum yolun ortasında koca bi piton. Koşa koşa kaçıyor çelimsizin birinden. Adam zayıf mayıf ama atik. Koştu koştu yakaladı sonunda pitonu. Belinden bi daldı, bi çevirdi tuş... Piton afalladı tabi. Adam fırsattan istifade hemen belindeki şişi çıkardı. Kokoreç gibi sardı şişe sonra tekrar geldiği istikamete koşarak gitti. Benimle birlikte olaya şahit olan gören herkes birbirine bakakaldı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kişiyi tanımıyorum ama mafia 3 çevirisi bitti mafia tr sitesinde bulabilrisiniz emek hırsızlığı yapmasın konu sahibi 1-2 güne yamayı yapan kişi burada paylaşır

Yapan kişinin orjinal hesabı budur diğer nicknamelerden açılan konulara itibar etmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 25 Nisan 2019; 1:12:59 >
    https://forum.mafiaturk.org/konu-mafia-3-turkce-yama.html
    harbi...
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mafia-3-turkce-yama-30-devam-ediyor-apex-ceviri--137883672

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.