Şimdi Ara

Madred's bloodrazor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SHLD

quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

quote:

quote:

Hm peki teşekkürler tekrardan :-)
    @silkroad misafiri:
    Shacodada recommenddi diye hatırlıyorum alan görmedim :D gördüysemde azdır yani :-)

Recommended da yazıyor diye takılmayın onlara.Kendi recomended itemlarınızı oluşturun ve oyuna göre item dizilişi yapın yalnızca karaktere göre değil

Yok zaten öyle yapıyoruzda. Şuan insanları eleştiriyorduk :D ww teemo kogmawa alma sebepleri gibisinden :D

Voliye karşı damageye ihtiyacın olur anlarımda voli tanky kasarsa napıcaksınız ? Tanky olsun birde hp si olsun.. Ee bt lw madred pd ie birde ayakkabı mı düşünüyorsunuz ? Nerde defansif item ?

Voli şunları kastıktan sonra "warmog+atma+force of nature+thornmail" siz yine bu buildin antisi olarak lw almanız gerekiyor.Zaten ilk focuslanıcağınız rakip voli değil.Dediğiniz gibi bir durum 50 oyunda bir gelir ve böyle bir durumda lw+bt bulundurmanız gerekmekte.Dediğim gibi oyunun durumuna göre item alıyoruz sizin dediğiniz olması için rakibin bir volisi bir sheni birinin hp+armor birinin hp+m.resist kasması gibi birşey gerek ki buda zor.Hem bu itemlar ucuz itemlar değiller.Takımın durumuyla alakalı birazda

İyide madredde ucuz item değil sonuçta. Onu aldığını görse düşmanların direk anti item alabilirler. Ve senin itemin daha pahalı olduğj için sorun bence.

Shaco ise:
    Shaco assasin ama rakip takım birlikte dolanırsa senin tanklığa dair bir itemin bile olmazsa ölmen 3 saniyeyi bulmaz. Tfde en son gir ad carrye gir istersen rakip ad carryi krumak için seni 3 saniyede keserler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Evet arkadaşlar ya birçok konuya baktım ad carrylere madred alma şuraya alma buna al falan. Buna bir açıklık getirmenizi istiyorum. Bu madred nedir ne işe yarar ne gibi durumlarda alınması gerekilir ? Daha önceki konularda cevaplarada bakındım. Belki bana şimdi bir kısmınız şu konu üst konu falan dicek ama o konulardada bir kişi al bir kişi alma demiş. Çelişkili olmuş açıkcası. Tartışma değer bir konu gibi ?

hocam adamlar bi takım picklemişler jungle olaf solo top wukong support leona. hepsi hp gitmiş. middeki kasadinde bile rylais + rod of ages var 3000 hp. bi carry nin 2k hp var.

o takıma karşı senin carry olarak madred alman farz olmuş artık. senin yüzünden herkes armor da kasmış, tamam yine öldürüyosundur bunları ama, kağıt keser gibi kesmen lazım, o kadar hızlı olmaz işte.

bu gibi durumlarda madred sana hem armor hem atack speed hem damage hem de şu bahsedilen % damage olayını verir. pahalı biraz ama çok güzel item dır alınması lazım bence.

bi de "abi ya bi magic resist kasarsın %4 vuramaz ya aman ya" diyen tiplere aldırma bence. her türlü gömüyo o damage i tanka, aksini görmedim.

edit: cümleleri düzelttim biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notaist -- 23 Mayıs 2012; 22:17:42 >

• Karşıda 2'den fazla tank varsa bir ad carrye şu itemleri çıkmak çok faydalı

AS BOT-LW-IE-PD-BC-MB en iyisi.Armor pen ve armor reduction saçma gibi görünebilir ama yinede fazla armor kasılmışsa yüzde olarak armor düşürmediği için sorun olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@silkroad misafiri:
    Shacodada recommenddi diye hatırlıyorum alan görmedim :D gördüysemde azdır yani :-)

Recommended da yazıyor diye takılmayın onlara.Kendi recomended itemlarınızı oluşturun ve oyuna göre item dizilişi yapın yalnızca karaktere göre değil

Yok zaten öyle yapıyoruzda. Şuan insanları eleştiriyorduk :D ww teemo kogmawa alma sebepleri gibisinden :D

Voliye karşı damageye ihtiyacın olur anlarımda voli tanky kasarsa napıcaksınız ? Tanky olsun birde hp si olsun.. Ee bt lw madred pd ie birde ayakkabı mı düşünüyorsunuz ? Nerde defansif item ?

Voli şunları kastıktan sonra "warmog+atma+force of nature+thornmail" siz yine bu buildin antisi olarak lw almanız gerekiyor.Zaten ilk focuslanıcağınız rakip voli değil.Dediğiniz gibi bir durum 50 oyunda bir gelir ve böyle bir durumda lw+bt bulundurmanız gerekmekte.Dediğim gibi oyunun durumuna göre item alıyoruz sizin dediğiniz olması için rakibin bir volisi bir sheni birinin hp+armor birinin hp+m.resist kasması gibi birşey gerek ki buda zor.Hem bu itemlar ucuz itemlar değiller.Takımın durumuyla alakalı birazda

İyide madredde ucuz item değil sonuçta. Onu aldığını görse düşmanların direk anti item alabilirler. Ve senin itemin daha pahalı olduğj için sorun bence.

Shaco ise:
    Shaco assasin ama rakip takım birlikte dolanırsa senin tanklığa dair bir itemin bile olmazsa ölmen 3 saniyeyi bulmaz. Tfde en son gir ad carrye gir istersen rakip ad carryi krumak için seni 3 saniyede keserler.

Madred'in antisi mr itemlerdır.Mpen itemlerde gerekirki bir ad carry mpen veren itemleri alamayacağı için bu şekilde counterlanabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@silkroad misafiri:

Shaco ise:

Shaco ne arar la tf ta shaco tf dan sonra karsi takımdaki ad carry sagsa onu almakla yukumludur sonra ap carry tf tan ne kadar canları kaldıysa artık.assassinin mantıgı sag kalanları toplamaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 23 Mayıs 2012; 22:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önceki konudada yazdım

1000 canı olan birine 40
    2000 canı olan birine 80
    3000 canı olan birine 120 MAGIC dmg vuruyor

3k canı olan bir tank/offtankın mutlaka 100 den fazla mresti olur buda %50 magic dmg reduce demektir
    elde ettiğimiz rakam 60 oluyor böylece
    60 daha fazla vurmak için o kadar fazla para harcamaya gerek yok
  • Oyun 50 dk'ın üstüne çıkmışsa ve paranız varsa alabilirsiniz Kog'Maw a.

Chaox'un bi kere aldığını görmüştüm, 2-3 atıyordu herkese. Yine de kaybettiler çünkü karşı takımdaki ashenin ga sı vardı, örnek veriyorum. Bence 6. slotu daha iyi itemlerle doldurabilirsiniz.
  • quote:

Evet arkadaşlar ya birçok konuya baktım ad carrylere madred alma şuraya alma buna al falan. Buna bir açıklık getirmenizi istiyorum. Bu madred nedir ne işe yarar ne gibi durumlarda alınması gerekilir ? Daha önceki konularda cevaplarada bakındım. Belki bana şimdi bir kısmınız şu konu üst konu falan dicek ama o konulardada bir kişi al bir kişi alma demiş. Çelişkili olmuş açıkcası. Tartışma değer bir konu gibi ?

Çünkü fiyatına göre çok çok kötü bir item.Ne lifesteal ile scale alıyor ne critical strike la.Düşük hp li karşı ad carryler infinity edge , phantom dancer ile sizi bir kaç vuruşta alırken sizin onları öldürmeniz asırlar sürüyor.Üstüne yüksek hp li tankların genelde magic resistance ı oluyor ve vurduğunuz damage bu yüzden düşüyor.Ad carry ye birde magic penetration alacak değilsiniz ya ? Her türlü gereksiz bir item , cidden işe yarayabilmesi için bir adamın gelip sırf warmog stackleyip hiç magic resistance almaması lazım , bu da çok zor bir ihtimal.

• Kogmaw veya Vayne isem ve oyun late gameye düştüyse can dostumdur !
  • madred offtank tank gibi hero sayısı fazlaysa takımına ilaç olacak bir itemdir.fakat ad carry de madredi almam direk vayne alırım.nedeni ise vayne de skilinden dolayı madred var gibi vuruyor
  • Teemoya birde kogmaw olabilir diğer adcarylerde boşuna para kaybı bir item diye düşünüyorum.
  • ww ye tek cıktıgım attack itemi, ardından frozen cıkarım. madred ww nin ultisi ile birleşince iyi oluyor diğer herolar için bilemiyorum daha önceden vayne cıkardım.
  • Oyunda deli gibi can kasanları anlamsız kılan item. Ad carryler için tankları peynir ekmek yapıyor . Ama öncede build takip edicem diye almaya çalışma oyunun gidişatına göre kara verip al.
  • Arkadaşlar anladım hp varsa kas. Hadi buna tamam diyoruz. Armor kasarsa napalım Lw alalım. 2 sinide kasarsa napalım ? 2 sindende alalım. Bir tf olduğunda napalım ? 2 saniyede ölelim. Nerde defansif item ? Ya Lw ya da madred 2 sinden birini o durumda çıkarmamız lazım. Hangisini çıkaralım ?

Şimdi birileri dicek tfde tanka dalmicaksın diye. Tanka dalmıyorum voli gibi bir tanksa beni 2 saniyede kesiyor. Arkadan girerim ilk onların ad carry sonra ap carry sonrada bulduğum canı diğerlerinden daha az karakterlere girerim. Eğer ki adamlar biraz akıllarını kullanıp ilk bana girerlerse aldığım itemlerin pek bir önemi kalmaz diye düşünüyorum. Yanlışlarım nelerdir ? Elbet fikirlerinize açığım.

Hala dhdekilerin yarısı saçma item yarısı kesinlikle almalısın diyor. Ama yukardaki soruma cevap istiyorum. Armor varsa lw can varsa mb 2 si varsa ?

• Hp kasan Champlara karşı voli garen mundo gibi ... Counter itemdir rakibin hp sinin %4 ü kadar basic atackların magic damage vurur ben garendim 4.300 k hp vardı tankdım adam tf de 600 damage madredden vurdu bu da çok büyük bir damage bence hp kasan biri varsa mutlaka alınmalı eğer kimse onu kesemiyorsa

• quote:

Arkadaşlar anladım hp varsa kas. Hadi buna tamam diyoruz. Armor kasarsa napalım Lw alalım. 2 sinide kasarsa napalım ? 2 sindende alalım. Bir tf olduğunda napalım ? 2 saniyede ölelim. Nerde defansif item ? Ya Lw ya da madred 2 sinden birini o durumda çıkarmamız lazım. Hangisini çıkaralım ?

Şimdi birileri dicek tfde tanka dalmicaksın diye. Tanka dalmıyorum voli gibi bir tanksa beni 2 saniyede kesiyor. Arkadan girerim ilk onların ad carry sonra ap carry sonrada bulduğum canı diğerlerinden daha az karakterlere girerim. Eğer ki adamlar biraz akıllarını kullanıp ilk bana girerlerse aldığım itemlerin pek bir önemi kalmaz diye düşünüyorum. Yanlışlarım nelerdir ? Elbet fikirlerinize açığım.

Hala dhdekilerin yarısı saçma item yarısı kesinlikle almalısın diyor. Ama yukardaki soruma cevap istiyorum. Armor varsa lw can varsa mb 2 si varsa ?

Guardian angel alabilirsin thornmail şart sana güzel vurucak böylece kendini keser ama o senin antin olduğundan ölme şansın yüksek bu yüzden ona focuslanmalarını iste cc leri ona boşaltın

• İnsanların başkalarının ağızından söylediklerinden konuşması moda zaten bizim toplumda. Madret yüksek hpli şampiyonların caunteridir rakipte birden fazla tank veya aşırı hpye abanmış oftank varsa İe, Pd arkasına kesinlikle çıkılmalıdır. Bakın bu üçlü çıktıktan sonra sağlamım ben diyen adam önünüzde durabiliyormu. Başkalarının söylediklerine takmayın kendi tecrübenizi edinin.
  • 2'den fazla tanky varsa Madred,yoksa LW.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

quote:

Arkadaşlar anladım hp varsa kas. Hadi buna tamam diyoruz. Armor kasarsa napalım Lw alalım. 2 sinide kasarsa napalım ? 2 sindende alalım. Bir tf olduğunda napalım ? 2 saniyede ölelim. Nerde defansif item ? Ya Lw ya da madred 2 sinden birini o durumda çıkarmamız lazım. Hangisini çıkaralım ?

Guardian angel alabilirsin thornmail şart sana güzel vurucak böylece kendini keser ama o senin antin olduğundan ölme şansın yüksek bu yüzden ona focuslanmalarını iste cc leri ona boşaltın

Yanlış anlattım sanırım :D Benim dediğim ad carry ne alıcak yani ? Rakipte hem armor hem hp varsa?

• hem armor hem hp varsa lw

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.