Şimdi Ara

Madred's bloodrazor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ya birçok konuya baktım ad carrylere madred alma şuraya alma buna al falan. Buna bir açıklık getirmenizi istiyorum. Bu madred nedir ne işe yarar ne gibi durumlarda alınması gerekilir ? Daha önceki konularda cevaplarada bakındım. Belki bana şimdi bir kısmınız şu konu üst konu falan dicek ama o konulardada bir kişi al bir kişi alma demiş. Çelişkili olmuş açıkcası. Tartışma değer bir konu gibi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşıda hp kasan champ veya çok tank varsa alıyorum ben ad carry'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kake

karşıda hp kasan champ veya çok tank varsa alıyorum ben ad carry'e

Bende öyle düşünüyordum. Bir önceki varus konusunda kesinlikle ad carrye madred alma demişlerdi

• genelde kogmawlarda görüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

genelde kogmawlarda görüyorum ben

Recommend item diye olmuş olabilir mi ?

• Bildiğim kadarıyla, Tanklara damage atamadığını veya yüksek healt'a sahip karakterleri kesemediğini söyleyen oyuncular için. Pasif özelliği Her düz vuruşun rakibin canının %4'ü kadar magic damage vurmasıdır. Mantıken bunu almak yerine Last Whisper daha ideal gibi. Fakat bunu tercih edenlerde yok değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Black myth wukong
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

quote:

burda acıklamıshttp://forum.leaguecraft.com/index.php?/topic/35548-madreds-bloodrazor-worht-it/
  • quote:

quote:

Kog maw'ın w skili ile çok iyi kombo yapıyor.Hybrid kasan champlarada alınabilir diye düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi99

Bildiğim kadarıyla, Tanklara damage atamadığını veya yüksek healt'a sahip karakterleri kesemediğini söyleyen oyuncular için. Pasif özelliği Her düz vuruşun rakibin canının %4'ü kadar magic damage vurmasıdır. Mantıken bunu almak yerine Last Whisper daha ideal gibi. Fakat bunu tercih edenlerde yok değil.

Ya ben hiç tercih etmezdim. Rankedda adamın biri al dedi troller diye korktum ve aldım. Ama bir faydasını görmedim açıkcası kendi buildim daha iyi geliyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

quote:

Kog maw'ın w skili ile çok iyi kombo yapıyor.Hybrid kasan champlarada alınabilir diye düşünüyorum :)

w su az bir damage ekleyip birde rangesini arttırmyor mu ? Bence daha iyi itemler var gereksiz

• quote:

quote:

quote:

burda acıklamıshttp://forum.leaguecraft.com/index.php?/topic/35548-madreds-bloodrazor-worht-it/

Teşekkür ederim anladım ama bence ie/bt kombisi daha iyi ya. Yazılanlar pek cazip gelmedi çünkü denedim ya bilmiyorum :/ bu arada tekrardan teşekkürler :-)

• quote:

quote:

quote:

quote:

w su az bir damage ekleyip birde rangesini arttırmyor mu ? Bence daha iyi itemler var gereksiz

Kogmaw w skili:Range ekler.Her vuruşunda adamın maks hp'sinin %6sını(son levelde) magic damage olarak adama vurur.Madred's blood razor alırsan 4+6=10.Yani 100 m.resi(100 m.res=%50) olan bir adamı normal vuruşların damage yapmasa bile 20 vuruşta kesersin a.speedin 2.00 ise bu 10 saniyeni alır.Normal vuruşlarıda hesaba katarsak 5-6 saniye falan olur heralde :)

• takip
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kogmaw w skili:Range ekler.Her vuruşunda adamın maks hp'sinin %6sını(son levelde) magic damage olarak adama vurur.Madred's blood razor alırsan 4+6=10.Yani 100 m.resi(100 m.res=%50) olan bir adamı normal vuruşların damage yapmasa bile 20 vuruşta kesersin a.speedin 2.00 ise bu 10 saniyeni alır.Normal vuruşlarıda hesaba katarsak 5-6 saniye falan olur heralde :)

Hm iyiymiş :D

• Ama Lw daha iyi gelmez mi ya. Zaten benm runeler full armor pen. Lw+youmuu aldım mı bu adeta cosuyor. Daha çok işe yaramaz mı ?

• En pahalı 2. itemdi diye biliyorum. Genelde teemo ve warvicklerde rastlıyorum.

• quote:

Ama Lw daha iyi gelmez mi ya. Zaten benm runeler full armor pen. Lw+youmuu aldım mı bu adeta cosuyor. Daha çok işe yaramaz mı ?

Klasik bir ad carry nin alacağı itemler bellidir zaten, infinity edge-bloodthister-phantom dancer-last whisper bikere bu 4 item olmazsa olmazdır benim için. Botumuzuda eklersek son 1 yer kalıyor, o itemide oyunun-karşının durumuna bakarak guardian angel veya quicksilver sash alınabilir. Madred pek gerekli görmüyorum ben, kogmaw içinse W skilli ile birleşince bayağı etkili oluyor, bu yüzden alınabilir kogmaw için.
  • atack speed arttiran skilleri olan ad carrylere kasilmasi gereken bir item ( ozellikle trist ve kogmaw)

ayrica verdigi ozellikler de hicde kotu degil. verdigi fazladan magic damagede cabasi. offtanklari cok daha hizki eritmek icin cok ise yariyor. zaten tanklarda ise yaramaz cunku tank 250 armor + 250 m.resist fakat 2-2,5 k can demektir. onlar icin penetrate itemleri almalisin.

• Bloodrazor'un etkisi hp kasan championlara fazladır. Ancak hp kasan championlar da tank ve offtanklar olduğu için magic resistleri yüksek oluyor ve bloodrazor'un verdiği magic damage azalıyor ve bazen verdiğin 3800 goldun karşılığını alamıyorsun. Kasılmama nedeni bu olabilir

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.