A

Teğmen
21 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
fifa 14 / league of legends gibi oyunlardan sabit 60 fps alabileceğim, diğer oyunlarda ise 30 fps'nin altına düşmeyecek,
ısınmayan,
taşıması kolay,
malzemesi kaliteli,
teknik desteği iyi,
üniversite hayatı için uygun,
kısacası bu fiyata alınabilecek en uygun laptopu arıyorum.

teşekkürler öneriler için şimdiden.
Dostlar, cevap anahtarlarını kesmiştim daha rahat okurum diye, ama 126. testten başlayan son sayfayı kaybettim.

Kontrol edemiyorum denemelerimi, kitaba sahip olan o sayfanın (431-432) resmini çekip paylaşabilir mi?
Selam!

5 ay önce aldığım asus m4n68t-m-v2 anakartımın onboard ses kartı via diye bi markanın.
cidden rezalet bi ses kalitesi var, bass yok neredeyse ve çok boğuk geliyor yükseltince.

bu yüzden yeni bi ses kartı almayı düşünüyorum. önce bunun bi alt modeli Soundblaster Play i inceledim sonra abisi X-Fi Go! ya rastladım, 2.si daha cazip geldi x-fi desteğinden dolayı. aralarında 50 tl fark var hangisini seçmeliyim bilemedim. önerileriniz çok önemli benim için, teşekkürler
Selam, yaklaşık bir haftadır pc oyun oynarken donmaya başladı, çizilme sesi gibi bi ses çıkıyor 1 saniyelik, sonra pc donuyor.

İşlemci (4 çekirdek amd 640) sıcaklığı 63 65 C civarlarında ekran kartı da 57 60 arası oynuyor. (%100 güç kullanımında, oyun oynarken)

sorun ısınmadan kaynaklanmıyor yani öyle olsa direk kapandırdı donmazdı.

Memtestle ramleri taradım hata çıkadı, yazılımsal olabilir diye combofix açtım onda da problem yok, şöyle bi durum var ama;

güç seçeneklerinden cpu gücünü %100 den 90 a aldığımda donmalar kalkıyor. kalkıyor da çekirdek hızı 3000'den 2310 a düşüyor. bu da performansı düşürüyor haliyle.
(%10 değil %22 civarı düşüyor bu da kafamı bozdu baya)

napabilirim şu durumda?
Evet beyler, 3-4 gün önce ttnet'den biri adsl e geçiş yaptım, akk yüzünden.

Geçtiğim tarife aylık 83 tlye akksiz 8mbit bağlantı.

Modemimde hat modum adsl2+ gelen hız da 8191 kbps.

Fakat hız testlerinde 7.0 mbps i geçmiyor hızım, tam sabit. Downloadlarım da 850-900 kbps civarında seyrediyor.

Ben tt'nin 8mbit tarifesini kullanırken indirme hızım 1.100 kbps(1.1mb/s) i buluyordu. Hızı az mı veriyorlar yoksa verilmesi gereken bu mu?

Arayıp soran, hızı arttırabilen oldu mu? 83 tl bu az değil.
http://www.incehesap.com/airties_rt212_kablosuz_modem-533-19138.html beyler bu modemi almıştım yaklaşık 5 ay önce tt netlimtsiz tarifesine geçerken.

şimdi şu adil kullanım olayı olduğundan uydunet bağlatmayı düşünüyorum. bu modemle bağlatabilir miyiz? 54 mb a kadar desteği var?

edit: taahhüt yaptırmayı düşünmüyorum, modem bedava geliyor falan demeyin o yüzden :D onu biliyorum.
Bi beyin fırtınası yapıp herkesin fikrini almak istiyorum bu konuda,
hem yeni başlayan arkadaşlar da faydalanır.

Yaklaşık 3 ay önce başladım oyuna, son 2 ayımı sadece ad carry oynarak geçirdim.
Bütün kombinasyonları denedim fakat yine de emin değilim hangisi daha efektif?

Son gözdem;

3 Ad Quint - 3 Ad mark - 6 Arpen mark.

Şöyle bi sonuç çıkıyor,

13 Armor
13 Mr
10 ArPen
9.6 Attack Dmg.

Hem creep açısından hem de harass açısından gayet güzel gözüktü bana.

Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ya da ne tercih ediyorsunuz?
Öncelikle şöyle başlayayım, olayım tamamen bot lane. Yaklaşık 3-4 aydır bot dışında oynamadım, ve bot'da oynanması mümkün bütün championları deniyorum fakat bu ikisi cidden çok etkisiz kalıyorlar (farm yapmada özellikle). Adam gibi bi supportla oynayamamış olmamın da etkisi olabilir fakat;

Bakıyorum abilitylerine yarısından çoğu apden stackleniyor ve Magic dmg vuruyor. AoE dmg vurmuyorlar ve escape mechanismleri resmen yok. Nasıl ad carry la bunlar?

Ad olarak oynanmıyor yani, ben mi beceremiyorum yoksa ? Var mı başarılı bi şekilde domine eden bot lane i bu ikisinden biriyle? Yoksa gerçekten underpoweredlar mı?
Mevcut Sistemim
ECS A780 GMA ANAKART (SATA, DDR2, AM2+) ANAKART
ATHLON X4 640 3.0 GHZ ISLEMCI
2 GB DD2 533 MHZ RAM*
160 GB ATA HDD*
HD4870 512 MB VGA
400 W PSU

Ram ve Hdd antika neredeyse, oyunlarda da darboğaz yapıyor.
Bütçe 300 TL

düşündüğüm sistem

Kingston Hyperx 4GB 1600MHz DDR3 KHX1600C9D3/4G Ram
ECS A880GM-M7 880G DDR3 Soket AM3 Anakart
Western Digital Caviar GreenPower 1TB 64MB Sata2 Sabit Disk
Kdv dahil 321 tl

bu fiyatlarda daha mantıklı bi kombinasyon önerir misiniz? yoksa seçimim iyi midir?
Hakkında
Hakkımda:
6fba770832a97790b75a4adcdf3b9ef26.gif
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 211
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 9.208 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.