Şimdi Ara

Madred's bloodrazor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madred pahalı + gereksiz bir item. Onu kasıcağına infinty edge, phantom, blood.,last wipter kas kat kat daha etkili olursun herkeze karşı
  • ww ve teemoya alıyorum.karsıda voli mundo falan varsa cok iyi gidiyor.varusa aldım laf oldu ben buildimden memnunum bence karsida armor az hp fazla varsa kesinlikle alınmalıdır diyorum.armor varsa tek cozum zaten lw
    @Mec_Cem
    Haklısın aslında madred yerine ad carrye ikinci bt cıkılabilir ie pd varsa.ama ww ve teemo icin gercekten gerekli bir item bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 23 Mayıs 2012; 20:08:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.bt bencede daha iyi olur. Evet bende build yaparken slot sayım kafada belli birde bloodla kafa karışıklığı yapıyordu sanırım çözüldü. Cevaplarınız için herkese teşekkür ederim :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

genelde kogmawlarda görüyorum ben

Recommend item diye olmuş olabilir mi ?

bi nevi o yüzden ama asıl nedeni w'yu açınca adamın toplam canının %6'sı kadar magic dmg vurursunuz. yani madredle birlikte yüksek dmg olur
  • 2.bt bencede daha iyi olur. Evet bende build yaparken slot sayım kafada belli birde bloodla kafa karışıklığı yapıyordu sanırım çözüldü. Cevaplarınız için herkese teşekkür ederim :-)

• Her basit atak rakibin canının %4 ü kadar magic damage vurduğu için bu item çok can kasmış rakip için alınır.Yani diyelim adam frozen+warmog çıkmış o zaman madred almak mantıklı.Thornmail gibi itemlere karşıda last whisper+bt kombinasyonu yapılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Her basit atak rakibin canının %4 ü kadar magic damage vurduğu için bu item çok can kasmış rakip için alınır.Yani diyelim adam frozen+warmog çıkmış o zaman madred almak mantıklı.Thornmail gibi itemlere karşıda last whisper+bt kombinasyonu yapılmalı.

Bir şey sorucam ad adamın magic damageyle ilgisi ne ya ? Bence bu item hybird gibi karakterlere uyar

• Karşınızda MR kasmayı unutan ve sadece amele gibi HP kasan bir adam varsa olabilir. Onun dışında, belki kayle falan gibi hybrid karakterler için olur, diğer karakterler için gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 23 Mayıs 2012; 20:37:55 >
  • quote:

quote:

Her basit atak rakibin canının %4 ü kadar magic damage vurduğu için bu item çok can kasmış rakip için alınır.Yani diyelim adam frozen+warmog çıkmış o zaman madred almak mantıklı.Thornmail gibi itemlere karşıda last whisper+bt kombinasyonu yapılmalı.

Bir şey sorucam ad adamın magic damageyle ilgisi ne ya ? Bence bu item hybird gibi karakterlere uyar

Farkındaysan sen kastığın ap'nin %4 nü vurmuyorsun.Rakibin canının %4 ünü vuruyorsun. "Unique: Your basic attacks deal bonus magic damage equal to 4% of the target's maximum health"
  • quote:

quote:

quote:

Farkındaysan sen kastığın ap'nin %4 nü vurmuyorsun.Rakibin canının %4 ünü vuruyorsun. "Unique: Your basic attacks deal bonus magic damage equal to 4% of the target's maximum health"

yüzde 4 ünü "MAGİC DAMAGE olarak vuruyorsun ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

yüzde 4 ünü "MAGİC DAMAGE olarak vuruyorsun ama

Onun ordaki hikayesi Wits end'deki gibi birşey.Eğer adam magic resist. kasarsa senin o vurduğun damage düşecek.Bunda anlaşılmayacak birşey yok.Araştırman yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

En pahalı 2. itemdi diye biliyorum. Genelde teemo ve warvicklerde rastlıyorum.

Çünkü 2 sinde de recommend

• ap ile ilgisi yok karsidakinin mr ıyla ilgili.cogu champın karisiktir mixed damage yazar ad kassanda magic damage vurabilirsin.

• Hm peki teşekkürler tekrardan :-)
    @silkroad misafiri:
    Shacodada recommenddi diye hatırlıyorum alan görmedim :D gördüysemde azdır yani :-)

• quote:

Hm peki teşekkürler tekrardan :-)
    @silkroad misafiri:
    Shacodada recommenddi diye hatırlıyorum alan görmedim :D gördüysemde azdır yani :-)

Karsida voli yada mundo varsa alırım yoksa almam ikiside full hp champı kritik vursanda cabuk indrmen icin ek bir damage lazım oluyor

• quote:

@silkroad misafiri:

Recommended da yazıyor diye takılmayın onlara.Kendi recomended itemlarınızı oluşturun ve oyuna göre item dizilişi yapın yalnızca karaktere göre değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHLD -- 23 Mayıs 2012; 20:55:33 >
  • quote:

quote:

@silkroad misafiri:

Recommended da yazıyor diye takılmayın onlara.Kendi recomended itemlarınızı oluşturun ve oyuna göre item dizilişi yapın yalnızca karaktere göre değil

Yok zaten öyle yapıyoruzda. Şuan insanları eleştiriyorduk :D ww teemo kogmawa alma sebepleri gibisinden :D

Voliye karşı damageye ihtiyacın olur anlarımda voli tanky kasarsa napıcaksınız ? Tanky olsun birde hp si olsun.. Ee bt lw madred pd ie birde ayakkabı mı düşünüyorsunuz ? Nerde defansif item ?

• quote:

quote:

quote:

@silkroad misafiri:

Yok zaten öyle yapıyoruzda. Şuan insanları eleştiriyorduk :D ww teemo kogmawa alma sebepleri gibisinden :D

Voliye karşı damageye ihtiyacın olur anlarımda voli tanky kasarsa napıcaksınız ? Tanky olsun birde hp si olsun.. Ee bt lw madred pd ie birde ayakkabı mı düşünüyorsunuz ? Nerde defansif item ?

Shaco assassin defansife gerek yok adam öldügünde sen kaybolmuş olacaksın ww tanky zaten teemo icin tam build olusmuyor kafamda mobildeyim yoldayım.
    Armor kastıysa zaten lw yeter madredden daha hayvansı vurursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 23 Mayıs 2012; 21:07:10 >

• quote:

quote:

quote:

@silkroad misafiri:

Voli şunları kastıktan sonra "warmog+atma+force of nature+thornmail" siz yine bu buildin antisi olarak lw almanız gerekiyor.Zaten ilk focuslanıcağınız rakip voli değil.Dediğiniz gibi bir durum 50 oyunda bir gelir ve böyle bir durumda lw+bt bulundurmanız gerekmekte.Dediğim gibi oyunun durumuna göre item alıyoruz sizin dediğiniz olması için rakibin bir volisi bir sheni birinin hp+armor birinin hp+m.resist kasması gibi birşey gerek ki buda zor.Hem bu itemlar ucuz itemlar değiller.Takımın durumuyla alakalı birazda

• quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

genelde kogmawlarda görüyorum ben

Recommend item diye olmuş olabilir mi ?

Kog maw'ın w skili ile çok iyi kombo yapıyor.Hybrid kasan champlarada alınabilir diye düşünüyorum :)

w su az bir damage ekleyip birde rangesini arttırmyor mu ? Bence daha iyi itemler var gereksiz

Kogmaw w skili:Range ekler.Her vuruşunda adamın maks hp'sinin %6sını(son levelde) magic damage olarak adama vurur.Madred's blood razor alırsan 4+6=10.Yani 100 m.resi(100 m.res=%50) olan bir adamı normal vuruşların damage yapmasa bile 20 vuruşta kesersin a.speedin 2.00 ise bu 10 saniyeni alır.Normal vuruşlarıda hesaba katarsak 5-6 saniye falan olur heralde :)

+ olarak normal atack da etki eder yalnız yani kasmış kogmaw 2-3 atar herkese

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.