Şimdi Ara

Madred's bloodrazor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyundaki en overrated item bu. Warwick ve kogmawa duruma göre gider onun dışında çöp. Vurduğu damage true damage falan olmadığı için tanklar fazla takmayacaktır sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

quote:

Arkadaşlar anladım hp varsa kas. Hadi buna tamam diyoruz. Armor kasarsa napalım Lw alalım. 2 sinide kasarsa napalım ? 2 sindende alalım. Bir tf olduğunda napalım ? 2 saniyede ölelim. Nerde defansif item ? Ya Lw ya da madred 2 sinden birini o durumda çıkarmamız lazım. Hangisini çıkaralım ?

Şimdi birileri dicek tfde tanka dalmicaksın diye. Tanka dalmıyorum voli gibi bir tanksa beni 2 saniyede kesiyor. Arkadan girerim ilk onların ad carry sonra ap carry sonrada bulduğum canı diğerlerinden daha az karakterlere girerim. Eğer ki adamlar biraz akıllarını kullanıp ilk bana girerlerse aldığım itemlerin pek bir önemi kalmaz diye düşünüyorum. Yanlışlarım nelerdir ? Elbet fikirlerinize açığım.

Hala dhdekilerin yarısı saçma item yarısı kesinlikle almalısın diyor. Ama yukardaki soruma cevap istiyorum. Armor varsa lw can varsa mb 2 si varsa ?

Guardian angel alabilirsin thornmail şart sana güzel vurucak böylece kendini keser ama o senin antin olduğundan ölme şansın yüksek bu yüzden ona focuslanmalarını iste cc leri ona boşaltın

Yanlış anlattım sanırım :D Benim dediğim ad carry ne alıcak yani ? Rakipte hem armor hem hp varsa?

Last whisper - black cleaver-
    madred bloodrazor
    Bu üç item anti tank itemidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar anladım hp varsa kas. Hadi buna tamam diyoruz. Armor kasarsa napalım Lw alalım. 2 sinide kasarsa napalım ? 2 sindende alalım. Bir tf olduğunda napalım ? 2 saniyede ölelim. Nerde defansif item ? Ya Lw ya da madred 2 sinden birini o durumda çıkarmamız lazım. Hangisini çıkaralım ?

Şimdi birileri dicek tfde tanka dalmicaksın diye. Tanka dalmıyorum voli gibi bir tanksa beni 2 saniyede kesiyor. Arkadan girerim ilk onların ad carry sonra ap carry sonrada bulduğum canı diğerlerinden daha az karakterlere girerim. Eğer ki adamlar biraz akıllarını kullanıp ilk bana girerlerse aldığım itemlerin pek bir önemi kalmaz diye düşünüyorum. Yanlışlarım nelerdir ? Elbet fikirlerinize açığım.

Hala dhdekilerin yarısı saçma item yarısı kesinlikle almalısın diyor. Ama yukardaki soruma cevap istiyorum. Armor varsa lw can varsa mb 2 si varsa ?

Guardian angel alabilirsin thornmail şart sana güzel vurucak böylece kendini keser ama o senin antin olduğundan ölme şansın yüksek bu yüzden ona focuslanmalarını iste cc leri ona boşaltın

Yanlış anlattım sanırım :D Benim dediğim ad carry ne alıcak yani ? Rakipte hem armor hem hp varsa?

Last whisper - black cleaver-
    madred bloodrazor
    Bu üç item anti tank itemidir

Bu 3 ünü alsak bt-ie alıcaz mı ? Yoksa pd mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

genelde kogmawlarda görüyorum ben

Recommend item diye olmuş olabilir mi ?

Kog maw'ın w skili ile çok iyi kombo yapıyor.Hybrid kasan champlarada alınabilir diye düşünüyorum :)

w su az bir damage ekleyip birde rangesini arttırmyor mu ? Bence daha iyi itemler var gereksiz

He canım çok az bir dmg veriyor birazcıkda rangesini arttırıyor, bu yüzden kog maw anti tank yani çok UP champ

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.