Şimdi Ara

Madenciler bu sefer de oyuncu dizüstülerine hücum ediyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
10.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tarafta kartlara çöken miningci tayfa, diğer tarafta kasasının camından bakıp sisteminde ekran kartının olmadığını bir kez daha hatırlayan ben...

• hocalarım ben bu konuya uzağım da merak ettim. bir şekilde ekran kartı kullanılarak para kazanılıyor işleri bitince napıyorlar kartları satıyorlar mı ikinci el olarak. mining yapılmış kartlar zaman içinde yavaşlıyor mu noluyor
  • Dünyanın şu çinlilerden çektiği nedir arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: şemseddingüz

hocalarım ben bu konuya uzağım da merak ettim. bir şekilde ekran kartı kullanılarak para kazanılıyor işleri bitince napıyorlar kartları satıyorlar mı ikinci el olarak. mining yapılmış kartlar zaman içinde yavaşlıyor mu noluyor

Ya garantiden sifirliyorlardir ya da satip patlarsa alanin elinde patlasin diyorlardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iklim falan duyar kasıyorsunuz yapabilseniz siz daha fazasını yaparsınız. adamlar fırsat bulmuş değerlendiriyor,sende fakir olduğun için yapamıyorsun olay bundan ibaret.

• Baktım da Etherium düşüşe geçmiş. Rahatlar belki ortalık.

• Ağzından yel alsın.
  • Androge0s kullanıcısına yanıt

3 yılı aşkın GTX 1070 ler ile çalıştıran bir tanıdığım var. Tık yok kartlarda. Yılda bir macun, Pad değişimi yapılıyor devam ediyor. Garanti bitmeden bozulacağını sanmam.

• Madenciler bu sefer de oyuncu dizüstülerine hücum ediyor

Bir takım beceriksizler yine kod yazamamış. Ben de yorumları okuyamıyorum.

• Androge0s kullanıcısına yanıt

Mining kartlara zarar vermez. Geçin şu şehir efsanelerini. Mekanik parçalar değil bunlar, soğuttuğun sürece istediğin kadar mining yap. Oyun oynamaktan bir farkı yok.

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Madenciler bu sefer de oyuncu dizüstülerine hücum ediyor

• Satış taktiği bunlar.

Yoktur öyle bir şey.

• zahmetsiz kazanc mi? hic madencilik yapmamis editor bu is madem bu kadar zahmetsiz sen niye yapmiyorsun? ayrica 2. elde 1 haftalik bir aylik rigler neden satiliyor zahmetsiz oldugu icin mi? yoksa beceremedikleri icin mi?

• Elektronik parçaların ömrünün sonunu torunlarımızın torunları belki görür. Soğutulduğu sürece elektronik parçalar sıkıntısız çalışır. Normal kullanılan bir kartla mining kart arasında fark oluşması için, bakın fark diyorum ha ciddi fark bile demiyorum, o kartın 10 sene kadar aralıksız çalışması gerek, yani kısacası yok öyle bir dünya :)

• nickymouz N kullanıcısına yanıt

Elektronik parçaların ömürleri sandığınız kadar uzun değil, yoğun çalışmaya bağlı olarak devre üzerindeki devre elemanları hızla ömrünü tüketecektir, normal bir kullanıcıda taş çatlasın 10 senede bozulacak kart belkide 3-4 senede bozulacaktır. sadece ısınmayla soğumayla alakası yok bunun mining yapılmış kart almak büyük risktir.

• buradada bazı tipler durumu komik bulmuş... ama farkına varınca...

• Küresel çapta ülkeler anlaşıp önlem almadığı sürece kripto piyasası devam edecektir...

Yani pek umutlanmayın bitmesi için... pek itibar etmediğin para birimi şuan kuru 1btc = 278.000 TL Madenciler bu sefer de oyuncu dizüstülerine hücum ediyor 

Umarız yakında bir önlem alınır (pek umutlu olmasam da)

O değil de benim oyun oynayamama nedenim ekran kartı bulamayaşım değil.. orta düzey oyun bilgisayarının monitör dahil +7.000 TL olması Madenciler bu sefer de oyuncu dizüstülerine hücum ediyor 

• Bana da öğretin şunu ben de kazayım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.