Şimdi Ara

Madenciler bu sefer de oyuncu dizüstülerine hücum ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
10.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne gizel hikayen varmış. Tmm bozulacak elbet ama tüketici başka ürüne yönelip neden alacak kimse kalmasın ki. Hemde öyle bir satar ki merak etme satış rekorları kırarlar. Adamlar satmayacak ürün yapar mı? Dünyada kaç milyar insan var elbet satılır merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3080 var bende oyun için aldım ancak minig için şu an biçilmiş kaftan kısa sürelerde piyasada olacağını sanmıyorum.

• Arabada al satçı , bilgisayarda mining ci...

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt

şuan bitcoin kazmak imkansız gibi bir şey zorlaştı. Etherium en yüksek kar getiren coin onunda en az 2 yılı var diyorlar ama bilmiyorum ne kadar daha kazılır.

• Kafaya takmaya gerek yok yakında patlarlar ortalık ucuza satılan mining kartlarla dolacaktır.

• Bu durumda 1650ti ile devam. Öyle 4k hevesim yok şükür anca yeterli.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

düşşe bile kazmaya devam ederler.

• kripto paraları kim bulduysa, kim ''kripto paralar gelecekte yaygın olacak'' diyorsa, buradan annelerine selamlarımı iletiyorum

• Zamanında eth madenciliği yaptım. Laptop ile olmaz bu iş. Rig seklinde bi anakarta 6 adet falan ekran kartı baglanarak yapiliyor genelde. Haber bence yanlış.
  • hayvan arkadas kullanıcısına yanıt
    Hocam artık ekran kartı stoğu bulunmuyor. Çoğu kişi istese de ekran kartı bulamıyor. Bu laptoplar da çıkalı 1 ay oldu ve performansları yüksek o yüzden bence doğrudur. Tabiki laptoplarda kar oranı çok daha düşük normal rig sisteme göre fazla para verip az kazandığın için. Ama şuan kazançlar yüksek olduğu için demekki o bile kar ettiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

şuan bitcoin kazmak imkansız gibi bir şey zorlaştı. Etherium en yüksek kar getiren coin onunda en az 2 yılı var diyorlar ama bilmiyorum ne kadar daha kazılır.

Aynen hocam zaten bitcoin madenciliğinin böyle olacağı belliydi ben de söylüyordum zaten bitcoin madenciliği kısa süre içinde kârlı olmaktan çıkacak diye, sistemin tasarlanma şekli onu gerektiriyor çünkü. Ethereum sistemini bilmiyorum, bitcoine benzer mekanikler yoksa kolay kolay bitmez bu iş.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Eth de aynı hocam bir süre sonra bitecektir ama en az 2 yılı var gibi. Şu sayfadan eth veya btc kazma zorluklarına bakılabiliyor.

www.coinwarz.com
    Ethereum Difficulty Chart
    https://www.coinwarz.com/mining/ethereum/difficulty-chart
  • Gamerların baş düşmanı oldu mining yapanlar artık .)

• Sırf bu yüzden nefret ediyorum kripto para muhabbetinden. Normalde yasakçı birisi değilimdir ama bu kadar fazla.

• Bu ikinci dalga, BTC düştükten sonra 2018'de hatırlarsınız bir sürü mining yapılmış kart çıkmıştı piyasaya. Yine öyle olacak, şu Bitcoin B*kcoin S*kcoin yine bi' dibi görsün, büyük balıklar ellerindeki kripto paraları nakde çevirsin olan bu tatlı su kurnazlarına/emeksiz yemek peşinde koşanlara olacak, sonra yine piyasada mining yapılmış zibilyon gibi kart olacak ve o gün geldiğinde ben o kartlara şu anki fiyatlarının yarısından fazlasını vermeyeceğim! Sen de verme! Çünkü gün intikam günüdür ey ahali!

• Artık ekran kartlarından ümidi kestim. Eldeki gtx 980i satıp üstüne 400 500 koyup denk olan sıfır 1650s alıcam sanırım. En azından sıfırlamış olurum eldeki kartı. Sonumuz hayrolsun.

• Bitcoinleriniz elinizde patlasın emi, her tarafı sömürdü küpekler

• Hem piyasada kart bırakmıyorlar hem de fiyatların yüksekliğinden şikayet ediyorlar

• Tek umudumuz Avrupa Amerika mahkemeleri artık. Üretiminin %99'unu fabrika çıkışında kriptopara fabrikalarına gönderen firmalara ancak bunlar dur diyebilir, tekel davası olur başka birşey olur bilmem. Başka türlü zor bu işin düzelmesi, bir dahaki serilerde yine aynı tablo ortaya çıkar okkalı bir tokat yemezlerse.

• etherium piyasasını takip edin arkadaşlar etherium düşünce hepsi ellerindeki ekran kartını çıkarmaya uğraşacak baya uygun fiyata 2. el satacaklar ucuz fiyat diye atlayıp almayın dikkatli olun sizin elinizde patlamasın yorulmuş kartlar öneridir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.