Şimdi Ara

Maden suyunda çamaşır suyu kokusu - Nerede nasıl test ettirebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kiler market gibi büyük bir marketten (küçük bir yerden alsam merdiven altı üretim diyeceğim) almış olduğum Sarıkız maden suyunda Çamaşır suyu gibi keskin bir koku var. 2 adet altılı paket aldığımdan dolayı farklı şişeler deneme fırsatım oldu ve hepsinde durum aynı. Sürekli maden suyu içen biri olarak tad ve kokusunu ayırt edebilecek durumdayım ve şişeleri farklı günlerde içtiğim için ağzımın tadı ile de alakalı değildir.

Bundan 2 sene kadar önce içtiği maden suyundan dolayı vefat eden birine dair haberler duyduğumuz için zaten korkarak içiyoruz, bu da tuz biber oldu.

Adamları aradım, bir kere geri dönüş yaptılar ama daha sonra arayacağız demelerine rağmen geri dönmediler. Bana geri dönmediniz diye mesaj attım, ona da cevap yok.

Şimdi ben bunu tahlil ettirmek istiyorum ama nerede nasıl yaparım bilmiyorum. Özel laboratuvar'dan ziyade daha uygun fiyatla yaptırabileceğim bir yer olursa iyi olur. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 18 Nisan 2011; 14:44:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.