Şimdi Ara

mac nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu macintosh nedir neye yarar normal bilgisayardan farkı neler ve neden bu kadar pahalı? bilen var mı?

• Mac ler genelde 3d Grafik işleme ile yoğun olarak uğraşan kişi/kurumların tercih ettiği bir bilgisayar çeşidir.

Sanırım şu linkte iyi bir özet açıklama var...
    Linki ziyaret etmenizi tavsiye ederim

http://www.bilkom.com.tr/cgi-bin/WebObjects/BilkomCMS.woa/1/wa/showPage?wosid=GXvcfsEztuKYebHeOW3il0&bolum=81
  • Macintosh, conevar'ın dediği gibi daha çok grafikle uğraşanlar tarafından tercih ediliyor şu aralar. Gazetelerin çoğu Mac ile hazırlanır mesela. Microsoft hisselerini satın alana kadar kullanmıştım. Sonra çift OS'a falan geçtiler, ona ısınamadım. Nerde o eski Mac'ler. Zamanında millet DOS kullanırken ben Macintosh'umda mouse kullanıyordum. Evet, evet mouse.

İlk mac'imin resmi. Tabi benimkinin resmi değil. Netten buldum, bende aynısı vardı. Siyah-Beyaz ekran ve tabi ekranla bütünleşik kasa. Ayrıca kasa falan yoktu bizde. Sonradan öğrendiğime göre 8mhz işlemcisi var ve standart olarak 1MB ramle geliyordu. Ben sonradan geliştirip 2.5mb'a çıkartmıştım. Harddiski 40mb'tı, onu da 80mb'a çıkartmıştım. Hey gidi günler..

mac nedir?

• quote:

Orjinalden alıntı: oneex

Macintosh, conevar'ın dediği gibi daha çok grafikle uğraşanlar tarafından tercih ediliyor şu aralar. Gazetelerin çoğu Mac ile hazırlanır mesela. Microsoft hisselerini satın alana kadar kullanmıştım. Sonra çift OS'a falan geçtiler, ona ısınamadım. Nerde o eski Mac'ler. Zamanında millet DOS kullanırken ben Macintosh'umda mouse kullanıyordum. Evet, evet mouse.

İlk mac'imin resmi. Tabi benimkinin resmi değil. Netten buldum, bende aynısı vardı. Siyah-Beyaz ekran ve tabi ekranla bütünleşik kasa. Ayrıca kasa falan yoktu bizde. Sonradan öğrendiğime göre 8mhz işlemcisi var ve standart olarak 1MB ramle geliyordu. Ben sonradan geliştirip 2.5mb'a çıkartmıştım. Harddiski 40mb'tı, onu da 80mb'a çıkartmıştım. Hey gidi günler..

mac nedir?

yanliz reimdeki klavye yeni klavyelerden

• Evet, klavyesi değişmiş herhalde. Ama mouse orjinal. Şundaki asalete bakın. Tek tuşla herşeyi hallediyorduk :)
  • Şu an şirketimde macintosh var,gayet menunum. tek derdim macintoshu ağa bağlayamamış olmam. Ama mutlaka bağlamam gerekli,ne yapacağımı bilmiyorum. Ama şunu söylemeliyim, mac bi harika...
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Şu an şirketimde macintosh var,gayet menunum. tek derdim macintoshu ağa bağlayamamış olmam. Ama mutlaka bağlamam gerekli,ne yapacağımı bilmiyorum. Ama şunu söylemeliyim, mac bi harika...

Sanırım ağa eklemek için bu link sana faydası dokunacaktır

http://www.macwindows.com/netbasic.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac için Safari mi Chrome mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.