Şimdi Ara

Bitdefender Internet Security 2014 Türkçe 6 AY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
5.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • #1 Bir numaralı Antivirüs Yazılımı!

Türkçe Olarak Kullanmak İsteyenler Verdiğim Linklerden İndirmek Zorundalar

E-Mail Adresinize Gelen Linkten İndirmeyiniz

Kampanya Linki :http://www.bitdefender.com/oneclick/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 26 Mayıs 2014; 14:35:16 >

• teşekkürler kaptım
  • Turkce olarak nerde indirecegiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil, güle güle kullan. Bitdefender bu işlere fazla girişmezdi, kalitesini bilen bilir ona göre alırdı.
    Şimdi daha çok bilgisayarda bulunmak istiyor anlaşılan. Dünyanın en güvenilir antivirüsü ünvanını taşıyor senelerdir, kaçıranlar üzülür
    Eşinize dostunuza da alın. E-mail adresini yazın ve yollayın, bu konununda linkini atarsanız TR olarak kullanabilirler..
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Kocaman iki tane buton koydum, sizde gözükmüyorsa haberdar edin düzenleyeyim.
  • o butonlara bir tıklamayı deneyin anlayacaksınız problemi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Kocaman iki tane buton koydum, sizde gözükmüyorsa haberdar edin düzenleyeyim.

Mobil ve tablet te gorunmuyordu.

Tam surumde gordum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pc si zayıf olanlar indirmesin , program çok ağır mobil i7 ye acı çektiriyor
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm, bende sorun gözükmüyor. 3 farklı tarayıcada aktif olarak gözüküyor.
    Gizli modda da aktif. Dileyen olursa direk link eklerim.
  • sağlam programdır vesselam teşekkürler.
  • Hocam insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen. Ben 2.nesil i5-2410 ve 4GB ram ile hiçbir sorun yaşamıyorum. Açılışta 1dk ellemeyin pc yi ondan sonra sıkıntı yaratmaz. Üstün bir koruma için gözardı edilebilecek bir süre.Önyükleme kısmı uzun sürer, ama günlük kullanımda performans kaybı yaşamazsınız.

Minimal system requirements:

Operating system: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit) , Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8
    CPU: 800MHz processor
    Memory (RAM): 1 GB
    Available free hard disk space: 1.8 GB free space (at least 800 MB on the system drive)

Recommended system requirements:

Operating system: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit), Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8
    CPU: Intel CORE Duo (1.66 GHz) or equivalent processor
    Memory (RAM): 1 GB (Microsoft Windows XP), 1.5 GB (Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7 and Microsoft Windows 8)
    Available free hard disk space: 2.8 GB free space (at least 800 MB on system drive)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 19 Mayıs 2014; 1:24:28 >

• daha öncede konuşuldu forumda , bitdefeder ağır bir yazılım i7 3xxx 8 gb ram laptop win8.1 de kasperskydan sonra rahatsızlık hissediyoeum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

#1 Bir numaralı Antivirüs Yazılımı!

Türkçe Olarak Kullanmak İsteyenler Verdiğim Linklerden İndirmek Zorundalar

E-Mail Adresinize Gelen Linkten İndirmeyiniz

Kampanya Linki :http://www.bitdefender.com/oneclick/

Hocam şu anda Bitdefender İnternet Security 2014 kullanmaktayım. Legal ama illegal yöntemlere bakarak toplamda 961 günüm kalmış. Crack falanda yapmadım. Sadece netten bulduğum seriali girdim birde baktım 1064 günlük antivirüsüm oldu.

• volki1988 V kullanıcısına yanıt
    Bitdefender hesabı almayı unutmayın sakın. Tüm serialleriniz oraya kaydolur. İlerde yeni pclerde de kullanırsınız. Ben 2 yıl bu şekilde kullanmıştım. Uzun süredir kampanya olmuyordu bu aralar çok fazla oluyor.
  • Windows 8.1 Update 1 de bende yaşadım o sorunu, dediğiniz doğru. Uzun süre kullandım 8, 8.1 ve 8.1 Update 1'i defender hariç antivirüslere gıcığı var sanki boot süresi 15-20 saniyelerden 1-1,5 dakikalara çıkıyordu. Bence windows 8 ve üstü için AV çokta gerekli değil. Alternatif bir spyware kullanılabilir IObit tarzı.. Windows 7 ve öncesinde AV lerde sıkıntı olmuyor. PC açıldıktan sonra kasma vs. yaşamıyorum. Kapatmıyorumda gerekli olmadığı sürece uyku moduna getiriyorum 1-2 saniyede tekrar erişiyorum pc ye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 19 Mayıs 2014; 1:34:02 >
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Kaspersky kullanıyordum süresi bitmek üzere tam zamanında denk geldi bu.
  • teşekkürler
  • Hocam zaten bitdefender hesabım var zaten. Şimdi kullandığım seriali bulamıyorum. Atıyorum bir dahaki formatta Bitdefender hesabimdan serialim geri mi gelecek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya linkinde ne yapacağız deneme sürümü iniyor ama
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.