Şimdi Ara

Bitdefender Internet Security 2014 Türkçe 6 AY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
5.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaspersky lisansımın bitmesine 10 gün kalmıştı. İndirip hemen kurdum teşekkürler.
  • E-Mail, Ad Soyad, Doğrulama Kodu --> SEND! İsterseniz arkadaşlarınızada yollayabilirsiniz. Sizin adınıza onlara hediye ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 19 Mayıs 2014; 16:05:20 >
  • volki1988 V kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerindenhttps://my.bitdefender.com/ a giriş yaparak aktif olan tüm seriallerinizi görebilir. Yazılımını tek tıkla indirebilirsiniz.
  • norton 360ımın bitmesine 3ay falan kaldı, bi 360 indirimi olsa güzel olacak.
  • Güle güle kullanın, virüssüz nice günlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 19 Mayıs 2014; 16:09:15 >
  • designr kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce Total Security vardı, kullanmadığım için paylaşmadım. Çok fazla kullanmadığım özelliği vardı, siz neden 360 a ihtiyaç duyuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

1 hafta önce Total Security vardı, kullanmadığım için paylaşmadım. Çok fazla kullanmadığım özelliği vardı, siz neden 360 a ihtiyaç duyuyorsunuz?

alışkanlık. benim de kullanmadığım bi çok özelliği var
  • bende şuan comodo var hem antivirüs hem internet S sonuçta ücretsiz bir uygulama onu silip bunu yüklemeye değermi acaba
  • çok saçma bir anti virüs saçma sapan şeyleri engelliyor
    şu zamana kadar çok anti virüs kullandım bitdefender kadar saçma olanını hiç görmedim
    bitdefender kurulu ve bi yere giremiyorsanız bilin ki bitdefender engelliyor bu facebook bile olabilir...
  • Asılsız yorumlara aldırmadan gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz. Comodo kullanıyorsanız zaten üst seviye bir korumaya sahipsiniz fakat AV ler arasında yeni saldırılara en hızlı cevap veren firma Bitdefender dır. SafePay özelliği ile en üst düzeyde koruma ile alışverişlerinizi yapabilir. Wallet ile tüm şifrelerinizi güvence altında tutabilirsiniz.
  • incorrect verification code hatası alıyorum ?
  • Mail adresinizi PM atarsanız size yollayabilirim.
  • comodo iyide bazen oyun exe lerini bile tecrit ediyor kafasına göre kapatmak zorunda kalıyorum kafam atasa ya böyle kampanya beklerim yada norton veya bu gibi bir antivirüs alırım şuan pek ihtiyacım yok
  • Bende kurdum konu sahibi arkadaşa teşekkürler.
    Yalnız 6 ay sonra ne yapacağız? 1 tanede yedek alsak 6 ay sonra o kodu girsek olmazmı?
  • Çok teşekkür ediyorum uzun zamandır denemek istiyordum bu güne nasipmiş. Eset kullanıyordum bence tek olumsuz yönü internet hızını biraz düşürmesi . Ancak koruma olarak kesinlikle daha iyi.
  • 459 mbmi
  • @MarcusAntonius boyutu korkutmasın, bir zararı dokunmuyor kotadan yemek dışında :D

@superhead 6 ay sonra yeni kampanyalar yapılırsa paylaşırız tekrar faydalanırsınız, kod alınma tarihinden itibaren aktif oluyor.

@Ftrz dilerseniz firewall seçeneğini daha esnek yapabilirsiniz. Daha az sorgulama yaparak hızınızı etkilemez.

Güle güle kullanın..
  • Konu için teşekkür ederim. Aldım ama kullanırmıyım bilemiyorum.
  • bi kere kullandım bi daha kullanmam avast kullanın daha iyi, para veriyorsanız kaspersky öneririm.

yinede konu sahibine teşekkürler ihtiyacı olan deneyebilir.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Avast benim gözümde en altlarda bir firma, kendi antivirüsünü version.dll adında bir dinamik link kütüphanesi dosyasına teslim ediyorsa bizleri ne kadar koruyacağı aşikar. Yinede kullanan kişiler kendilerini güvendesiniz sözüyle güvende hissediyorlar. Kişisel olarak algılamayın Avast ile iletişime geçtiğimde engel olamıyoruz açığımızı kullanıyorlar tespit edince kapatıcaz dediler, 2 yıl oldu tespit edilemedi. Kaspersky, Bitdefender ve Avira bu konuda dünya devleri başarılarını ispatlamış üstün koruma sunuyorlar, ihtiyacınız olmayabilir (ihtiyaçlara göre) ama eğer online bankacılık işiyle uğraşıyorsanız ve çok fazla yazılımı deneme ihtiyacı duyuyorsanız mutlaka gerekli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.