Binbaşı
25 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 39 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar,

iPhone XS, iOS 14.3 kullanıcısıyım. Paycelli eylül ayı gibi indirip hesap açıp sonra tekrar uygulamayı o zamanlarda silmiştim. Bu sabah telefonu lte ile kullanırken farkettim ki uygulama kendine kendine geri yüklenmiş hem de direkt güncelleme isteyen bir versiyonda, yani appstore a baktığımda direkt güncelleme çıktı. Zaten uygulamanın yüklendiğini appstoredaki güncellemeyi görünce farkettim ki uygulama en son 2 hafta güncelleme almış. Olayı biraz garipsedim açıkcası, Turkcell reklam olarak eski indirdiğim versiyondaki uygulamayı mı kendi indirdi LTE açınca acaba? Ama iPhoneda mobil operatörlerin uygulama indirtmesi mümkün mü onu da bilmiyorum.
Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

En son dün gece yatmadan GNÇ uygulamasına giriş yapmıştım acaba o ara mı bir şeyler oldu.
Öğrenci evi için alıcam,amacım usb yada hdmi ile full HD dizi,film izlemek vestel de şuan 1250 tl kampanya fiyatı ile geçiyor,bütçem yine bu civarda?
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar genelde yurt dışı kaynaklı bir siteye bağlanırken yada instagram falan olsun tek girişte önce sunucuya bağlanamıyorum bir kaç kere sayfayı yenilemek lazım,aynı zaman da bazen league of legends yada wowa da tek deneyişte bağlanmıyor yada bir programı güncellerken ilk başta sunucuya bağlanılamadı diyor sonra ikinci deneyişte oluyor evde iki pc var ikisindede aynı ve dns ayarım yok.
Arkadaşlar sınav açıklandığından beri bu ikilemde kalmış durumdayım mefde %75 burs tutuyor kocaelinde 2.öğretim tutuyor.Hocalara sorsam MEF'in geleceği parlak gibi diyorlar ama gibi işte yani ne yapsam karar veremedim risk alıp gitsem mi siz neler düşünürsünüz bu yeni üniversite hakkında ?
Casper laptopu dun macunladim fani bayağı temizledim ama şöyle masaüstünde bostayken bazen fan duruyor oyuna girince son surat çalışıyor durma yok acaba önceden de mi boyleydide yeni farkettim anlamadım acaba bu bi sorunmudur yoksa yüke gore kendini açıp kapıyor mu ?
Arkadaşlar pil basta bataryayi takmadan laptobu açıyor windows oturum sayfası gelince direk kapanıyor tam anlayamadım sorunu yazılımsal falan mi windows gelince bataryayi takmak gerekiyor kapanmamasi için açıldıktan sonrada sağ altta pil bulunamadı işareti oluyor.
Elimde 140k gold var ucuzdan satmayı düşünüyorum aynı zamanda WoD paketiylede takas olabilir.Konu yanlış yerdeyse özür dilerim ticaret bölümü bulamadım.Realm:Twisting Nether Horde
Biz o kadar ip biriktirip hero açtık riot ta sağolsun internet kafede oynayana tüm herolari açmış yani en azından ranked için açma be abicim.%10 exp+%20ip iyi tamam da bu hero açılma olayı saçmalık olmuş tam bir haksızlık bana gore tabi yeni oyuncu arkadaşlar bana buradan sovecek ama onu göze alarak açtım konuyu...
Eski hesabımi bugün geri aldım yani şifresini unutmustum.İçinde kantusa var satmayı dusunuyorum ama sifreyi yeni sifirladigimdan dolandırıcılık güvenliği için 7 gün sonra takas acilacakmis.
Doğum gunume az kaldı diye göndermişler sagolsunlar bisey alma gibi bir planim yok suan.Gerçekten ihtiyacı olana verebilirim
KOD VERİLDİ.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.690
İkinci El Bölümü Mesajları: 125
Konularının görüntülenme sayısı: 14.022 (Bu ay: 454)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 108 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.