Şimdi Ara

Bitdefender Internet Security 2014 Türkçe 6 AY (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
5.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vur dedik öldürdün hocam, pentium 233 ler benimle yaşıt neredeyse :D 2002 HP PC ler. Anormal derecede ağır kasalara sahipler. İçlerinde pek bişey olmamasına rağmen. P4 var içlerinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 26 Mayıs 2014; 17:04:36 >
  • Aldım ama 2 gün dayanabildim hantallaştırdı i5 4200M 8gb ram olduğu halde.comodo tavsiye ederim hem ücretsiz hem kullanışlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben şu anda kullanıyorum. sistemin i3 2,60, 4 gb ram. win7 64bit home.hiçbir sıkıntı ile kaşılaşmadım kasma da yapmıyor sistemide tarayıcıyı da yormuyor.birisi yazmış facebooka, steam e giremiyorum engelliyo diye.hiç bir alakası yok zararlı yazılım olan malware tespit edilmiş siteler hariç her siteye ayarlarını yaptıktan sonra istediğiniz gibi girebilirsiniz.tarama yaptığınız zaman,tarama sonunta tespit edilen zararlıların listesi çıkar.karşısında size ne yapmak istiyorsunuz diye sorar.eğer silinmesini istemediğiniz dosyayı işlem yapma dersiniz o dosyaya dokunmaz diğer zararlıları sil dersiniz ve devama basarsınız.virüsler silinir.mesela oyun cracklerinde bunu yapabilirsiniz.

birşey daha var silinmesinin istemediğiniz dosyayı dışlamalara alsanız bile onu zararlı yazılım olarak görüyor ve sizi uyarıyor bunun bir çaresi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain75tur -- 12 Haziran 2014; 11:18:56 >
  • captain75tur C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ayarlarınızı tam olarak bilmediğimden anlatayım. Eğer bir dosyayı ve/veya klasörü Exceptions altına eklemişseniz, hangi durumlarda eklemek istediğinizi soruyor bunun nedeni nedeni yok çok daha iyi koruma sunmak için Dosyaya okuma yazma zamanında tarama birde boşta pc tarama zamanında erişiyor. Yani birinde dosyayı çalıştırdığınızda algılıyor diğerinde ise pc taraması yapıldığında. Exceptions'a eklerken Both seçeneğini seçmelisiniz. Bu şekilde her iki durumdada pas geçecektir.

Burada bir anlatım var, uygulayabilirsiniz:

http://www.bitdefender.com/support/how-to-add-exceptions-1163.html

• resimler de anlatıldığı gibi ama yinede pas geçmiyor.klasörü açınca algılamıyor ama tarama yapınca algılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain75tur -- 12 Haziran 2014; 21:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prens

Bilgisayarı bu kadar kasan başka bir program yok.
    Para verip aldım sonra lanet ettim sildim.

PC özellikleri : i5 (2.nesil) işlemci 8 GB DDR3 Ram

Şuan Norton 360 kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Nortonu bende kullanıyorum güzeldir, tek sıkıntısı virüs tehtidli birşey bulunca cart diye karantinaya atıyor. İnsan bir sorar, belki ayarı vardır gerçi pek kurcalamadım.
  • BEn de 6 aylık sürümü kurdum fakat programların internete erişimlerini bir türlü kapatamıyorum. Örnek olarak Uplay ve Steam'in internet erişimini kapatmak için Firewall Advanced Settings'den programları ekleyerek "DENY" a çevirdim, buna rağmen hem steam hem uplay internete erişebiliyor. Forumlarına baktığımda bu sorunu yaşayan başkalarını da gördüm. Program bazlı filtreleme yapmadıktan sonra ne yapayım ben böyle programı?

Dün Norton'umun süresi bitti, ucuza bulabileceğim bir yöntem veya site biliyor musunuz arkadaşlar?
  • Norton için konu paylaştım oradan bakabilirsiniz. O tür oyun araçları kendi portlarından hatta kendi proxylerinden bile çalışıyor olabilir, kesintiler olmasın diye. O yüzden engelleme için tüm exe leri engellemelisiniz.
  • xgametr582 X kullanıcısına yanıt
    Konu İçin :http://forum.donanimhaber.com/m_92159268/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Merhaba, ayarlarınızı tam olarak bilmediğimden anlatayım. Eğer bir dosyayı ve/veya klasörü Exceptions altına eklemişseniz, hangi durumlarda eklemek istediğinizi soruyor bunun nedeni nedeni yok çok daha iyi koruma sunmak için Dosyaya okuma yazma zamanında tarama birde boşta pc tarama zamanında erişiyor. Yani birinde dosyayı çalıştırdığınızda algılıyor diğerinde ise pc taraması yapıldığında. Exceptions'a eklerken Both seçeneğini seçmelisiniz. Bu şekilde her iki durumdada pas geçecektir.

Burada bir anlatım var, uygulayabilirsiniz:

http://www.bitdefender.com/support/how-to-add-exceptions-1163.html

resimler de anlatıldığı gibi ama yinede pas geçmiyor.klasörü açınca algılamıyor ama tarama yapınca algılıyo

• BitDefender Total Security 220 günlük key var isteyen pm atsın bedava

• TEşekkürler ama Norton direk EXE'den engelliyordu, çözüm olarak Windows Firewall'ı aktive ettim, oradan engelledim, çalışıyor. 2 firewall çalışıyor şu anda ve bilgisayarı haliyle fazla yoruyor. Bitdefender Norton'dan da daha fazla kastı bilgisayarı, Norton'a geri döneceğim gibi gözüküyor.
  • captain75tur C kullanıcısına yanıt
    PC nize ulaşmama izin verirseniz bakabilirim. Olmaması gereken bir durum, neden kaynaklandığını bu şekilde çözmek zor.

OK ise PM yoluyla TeamViewer id ve password atabilirsiniz.
  • hala devam ediyor çok teşekkürler
  • Son 5 saat 8 dakika kalmış kampanya bitimine ama mailime göndermiyor kodu.

• deneyelim bakalım
  • Kod niye gelmiyor yahu
  • erkanist kullanıcısına yanıt
    Kampanya süresi doldu.
  • bitdefender bir çok bağımsız site/kuruluşun yaptığı testlerde özellikle koruma alanında kendini ispatlamış. ancak en son yukledigimde benim bilgisayarı da kasmisti kaspersky is gore. kis in iki ayı daha var sonra kurarim belki. paylaşım için tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Kampanya süresi doldu.

Geç de olsa kod geldi. Kampsnya devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.