Şimdi Ara

Bitdefender Internet Security 2014 Türkçe 6 AY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
5.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarı bu kadar kasan başka bir program yok.
    Para verip aldım sonra lanet ettim sildim.

PC özellikleri : i5 (2.nesil) işlemci 8 GB DDR3 Ram

Şuan Norton 360 kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  • Link için teşekkürler, umarım laptopu da sen kazanırsın
  • racnas R kullanıcısına yanıt
    Hahaha haberim bile yoktu İyi olurdu ama ruslar ve çinliler varken biraz zor..
  • Parayla Total Security aldım...Bilgisayarım baya eski ve kuvvetsiz bir model...Aldığıma alacağıma pişman oldum...
    Taramaya bir başlıyor,aman Allah'ım...Kuvvetsiz makinalara hiç tavsiye etmem...
    Windows Security Essential vardı,var mı yok mu anlamıyordum...XP yüzünden onu da kaldırdılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Avast benim gözümde en altlarda bir firma, kendi antivirüsünü version.dll adında bir dinamik link kütüphanesi dosyasına teslim ediyorsa bizleri ne kadar koruyacağı aşikar. Yinede kullanan kişiler kendilerini güvendesiniz sözüyle güvende hissediyorlar. Kişisel olarak algılamayın Avast ile iletişime geçtiğimde engel olamıyoruz açığımızı kullanıyorlar tespit edince kapatıcaz dediler, 2 yıl oldu tespit edilemedi. Kaspersky, Bitdefender ve Avira bu konuda dünya devleri başarılarını ispatlamış üstün koruma sunuyorlar, ihtiyacınız olmayabilir (ihtiyaçlara göre) ama eğer online bankacılık işiyle uğraşıyorsanız ve çok fazla yazılımı deneme ihtiyacı duyuyorsanız mutlaka gerekli.

hocam bitdefender biraz fazla kasmıyor mu ne dersiniz. bu arada bi iki tanıdığım fırsattan faydalandı teşekkürler.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Üst mesajların birinde söylemiştim. Win7 SP1 2.nesil i5 işlemci (düşük seri) ve 4GB ram ile bir bilgisayarımda yüklü vaziyette. Laptop un açılış (boot) süresini çok uzatıyor ama sistem açıkdıktan sonra 1 dk bekliyorum ve ondan sonra yaptığım işlemlerde herhangi bir kasılma yok. Laptopu kapatıp açma taraftarı değilim bu yüzden kullanmadığım zaman kapağı kapalı olarak standby konumda bekletiyorum, ekranı kaldırdığımda 3sn de herşey eskisi gibi. Bu şekilde kullanımda hiçbir yan etkisi yok, kasma vs.
  • bilmiyorum ama para verip alacak olsam norton u tercih ederim
  • Ülkemizde en çok satılan AV zaten, uygun fiyatlıda üstelik. Ücretli kullansam bende tercih edebilirim ama kampayalarla idare ediyorum 9 senedir

Kullanmak isterseniz onunda 6 AY kampanyası var paylaşabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 21 Mayıs 2014; 20:15:42 >
  • 9 senedir AV mi kullanıyorsun vay maşallah
  • AVG ile başladım, Avira, NOD32, Kaspersky, Norton en son Bitdefender.. Hepsini uzun süreler kullandım ama ComboFix'in yeri ayrı çok pc kurtardım onunla..
  • Kullanmadığın kalmamış pek :) combofix ayrı gerçekten diğerlerinden geçenlerde iki kere taratıp üstüne format çektim
  • bu bahaneyle bunu kullanmaya başlayacağım bakalım teşekkürler.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Kod geldi ama kabul etmiyor çözümü bilen var mı ?
  • KopRules K kullanıcısına yanıt
    Kampanya devam ediyor. Getairmail kullanarak yeni bir tane alın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 21 Mayıs 2014; 21:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Ülkemizde en çok satılan AV zaten, uygun fiyatlıda üstelik. Ücretli kullansam bende tercih edebilirim ama kampayalarla idare ediyorum 9 senedir

Kullanmak isterseniz onunda 6 AY kampanyası var paylaşabilirim

paylaş sana kardeş yararlanalım
  • woop kullanıcısına yanıt
    Çoktan paylaştım ama AV, IS değil..

http://forum.donanimhaber.com/m_92159268/tm.htm
  • 2 ay önce gene 6 aylık bitdefender ücretsiz olmustu.Tekrar kod aldım ve eski serial yerine bunu girince tekrar 180 günden başladı kalan süre...Programıda baştan sıfırlamıyor değil mi hocam o kadar güncelleme yapılmıs :))
  • xgametr582 X kullanıcısına yanıt
    Devam eder, herhangi bir işlem yapmaz. Bitdefender hesabı açtıysanız oraya eklenmiştir yeni keyiniz.
  • Tsk ederim hocam bu faydalı bilgi için kassada arkadaslar en iyilerden biri ödüllü antivirus ayrica internet security...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.