Şimdi Ara

bugün malum otoda geçen olayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim mahallede bi abi var. 40 yaşında ve ikinci aracını almaya gidecekti. Ehliyeti geçen sene aldı ve acemi arabası diye 1992 model mazda almıştı. Onu sattı. Geçen bana demişti, salı günü şu passatlara bi bakalım dedi. Bugünde ben işten erken çıktım beraber gittik. Girdik içeri tabi sıradan kıyafetlerimizle, paspal bi şekilde. Kolay gelsin dedik, passatlara bakıcaktık der demez bi tanesi burun ucuyla araçlar orda diyip gitti. Biz üçümüz bakıyoz passatlara. Kimse ilgilenmiyor. Komşu bilgi almak için soru soruyor net cevap veren yok. Yanımızdaki az anlayan arkadaş anlatıyor bize. En sonunda komşu sinirlendi. Bakan birisi yok mu gibisinden çıkış yapınca genç bi eleman geldi. Gönülsüz anlatıyo aracı. Sonunda dedi size isterseniz poloyu önerebilirim diye. Bütçenize daha uygun gibisinden haddini aşan cümleyi kullanınca komşuma hadi gidelim dedim sonra bakarız dedim. Açıkçası alacağına ben bile inanmamıştım artık. Ama takmış passatlara.oradan siyah bi passatın bilgisini aldılktan sonra, Bunun en dolusunu istiyorum dedi. Çıkardı sarı gold banka kartını. İşte ne kadarını kredi ödüyüceksiniz gibisinden bilgilere gidiyolardı. Alın burdan ne kredisi peşin ödüyücem diyince arkadan duyan orta yaşlı temsilci, genç elemanı gönderip 180 derece dönerek kendisi ilgilenmeye başladı. Haziranda gelcekmiş araç o zaman fiyatı artarsa o fiyattan almak zorundasınız gibisinden laflar edince bizim komşununda gücüne gitti yaptıkları hareketler, parası önemli değil ne kadar artarsa artsın siz aracımı getirin yeter gibisinden kknuştu. Ondan sonra da özür diliyor bi de terbiyesizler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yine parmak arası terliklerimle FerMas'tayım . Spa'dan çıkmışım ne yapayım .
    Dedim ki , f12 berlinetta bakıyorum . Satış görevlisi hiç ilgilenmedi , işte araç orda dedi .
    Arkadaş anlatıyor , bende inceliyorum , yahu bir kişi olmaz mı ilgilenen.
    Sonra bağırdım "Yok mu ilgilenen" dedim , genç bir satış temsilcisi geldi , o biraz pahalı isterseniz size 458 italia verelim dedi .
    Çok bozuldum , tüm hevesim kayboluyordu, ama kafaya takmıştım .
    Çıkardım sarı mavi yeşil platin kartımı , vurdum masaya , dedim en dolusundan bir f12 berlinetta yanına iki de çay kap gel , sonra dedim ki parayı vermişken Enzo alayım , karta da 12 taksit 3 ay öteleme yap dedim .
    Bir daha da Ferrari mi , tövbe.
  • Passat yetmezligimi vat millette yahu. Passat yada vosvos almazlarsa olecekler sanirim. Oyle tavir yapacak adam kapisindan gecmem oranin. Hem tonla para dokeyim hemde yalvarayim adamlara.

Ha bu arada bide malum oto cikti iyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 21 Nisan 2015; 20:22:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

csb diyelim mi?

istiyosan diyebilirsin hocam. Olanları yazdım. İnanıp inanmamak sana kalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

csb diyelim mi?

Csb neydi

Orijinalden alıntı: pokezoom

Bizim mahallede bi abi var. 40 yaşında ve ikinci aracını almaya gidecekti. Ehliyeti geçen sene aldı ve acemi arabası diye 1992 model mazda almıştı. Onu sattı. Geçen bana demişti, salı günü şu passatlara bi bakalım dedi. Bugünde ben işten erken çıktım beraber gittik. Girdik içeri tabi sıradan kıyafetlerimizle, paspal bi şekilde. Kolay gelsin dedik, passatlara bakıcaktık der demez bi tanesi burun ucuyla araçlar orda diyip gitti. Biz üçümüz bakıyoz passatlara. Kimse ilgilenmiyor. Komşu bilgi almak için soru soruyor net cevap veren yok. Yanımızdaki az anlayan arkadaş anlatıyor bize. En sonunda komşu sinirlendi. Bakan birisi yok mu gibisinden çıkış yapınca genç bi eleman geldi. Gönülsüz anlatıyo aracı. Sonunda dedi size isterseniz poloyu önerebilirim diye. Bütçenize daha uygun gibisinden haddini aşan cümleyi kullanınca komşuma hadi gidelim dedim sonra bakarız dedim. Açıkçası alacağına ben bile inanmamıştım artık. Ama takmış passatlara.oradan siyah bi passatın bilgisini aldılktan sonra, Bunun en dolusunu istiyorum dedi. Çıkardı sarı gold banka kartını. İşte ne kadarını kredi ödüyüceksiniz gibisinden bilgilere gidiyolardı. Alın burdan ne kredisi peşin ödüyücem diyince arkadan duyan orta yaşlı temsilci, genç elemanı gönderip 180 derece dönerek kendisi ilgilenmeye başladı. Haziranda gelcekmiş araç o zaman fiyatı artarsa o fiyattan almak zorundasınız gibisinden laflar edince bizim komşununda gücüne gitti yaptıkları hareketler, parası önemli değil ne kadar artarsa artsın siz aracımı getirin yeter gibisinden kknuştu. Ondan sonra da özür diliyor bi de terbiyesizler.

bana böyle davransalar o aracı bir yerlerine sokarım komşunuz birde aracımı aldı. komediymiş.

• Yetkili bey lütfen bana bu aracı tanıtırmısınız müsaitseniz sizin rahatınızı bozmak istemem ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CyberBot

quote:

csb diyelim mi?

Csb neydi

Csb iylikti, dostluktu. Csb emekti.

1 Joe Hart 3 Bacary Sagna 4 Vincent Kompany(C) 5 Pablo Zabaleta 6 Fernando Reges 7 Raheem Sterling 8 Samir Nasri 10 Sergio Kun Agüero 11 Aleksandar Kolarov 13 Willy Caballero 14 Wilfried Bony 15 Jesús Navas 17 Kevin De Bruyne 18 Fabian Delph 20 Eliaquim Mangala 21 David Silva 22 Gaël Clichy 25 Fernandinho Luiz 26 Martin Demichelis 29 Richard Wright 30 Nicolas Otamendi 42 Yaya Toure 72 Kelechi Iheanacho

MCFC
  • Arkadaslar :) bu konulardan bu markaya bayadir kinlendim doldum iyice ha :) hic gitmedim ama gitmek istiyorum bu tavirlar varsa anında atarlanacam orda

Simdiden bak elim ayagim titredi ya :D

Orijinalden alıntı: eren15935

Passat yetmezligimi vat millette yahu. Passat yada vosvos almazlarsa olecekler sanirim. Oyle tavir yapacak adam kapisindan gecmem oranin. Hem tonla para dokeyim hemde yalvarayim adamlara.

Ha bu arada bide malum oto cikti iyimi

%100 katılıyorum. Eğer sen benden para kazanacaksan bana hürmet göstermek zorundasın. Beni memnun etmezsen benden para kazanamazsın.

Konu sahibi arkadaş ; Arkadaşınız çok yanlış yapmış. Daha irdeleyici ve aşşağılayıcı konuşarak oradan çıkmalıydınız bence. O zaman anlarlardı belki... Gerçi böyleleri onu da anlamaz.

Neyse... Hayırlısı olsun komşunuz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 21 Nisan 2015; 21:02:23 >

• Neden ilgi bekliyorsunuz, rahatça rahatsız edilmeden incelemek daha iyi bence.

Aynen katılıyorum.Belki ciddi alıcıyım tipe, kılık kıyafete bakıp ona göre mi muamele yapıyorlarmış.Kredi kartını gösterip böyle ilgisiz adamlara para kazandırmam diyip çıkardım mekandan.Tam terbiyesizlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 21 Nisan 2015; 21:04:24 >
  • Caba mi bilemıyorum ama

Bu olaya yakını eniştemin başına gelmış. Pazar günü pijamalarda ara bakıyorlar kımse kale almıyor enişte kızıyor
    En fülünü liste fiyatından almıyorum deyince satışa temsilcileri yıkama yağlamaya başlıyor.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.