< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
@maximus01982 Eşdeğer güç tüketimi falan dediği yok. Orada çok belli şekilde 200W daha az güç tüketimiyle RTX 3090'ı geçiyoruz diyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merak ediyorum da bu da 2990WX ile aynı sorunu mu yaşıyor? IO çipi olmaması. |
-- --Bilgisayar 1-- MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
|
ben tercihimi Apple'dan yana kullanırdım. Nvidia RTX 3090 sadece bir ekran kartı ve hepsiburada satış fiyat 50.000 tl. m1 ultra tek başına bir ekran kartı değil bir pc. Nvidia RTX 3090 ekran kartında bir bilgisayar alsam fiyatı m1 ultra'dan daha pahalı olmayacak mı? |
Tek karşılaştırma kriteriniz oyunmu apple'ın oyuncu bilgisayarı gibi bir iddasımı var adam iş makinası yapıyo 4 saatlik 8k bir videoyu rtx 3090 lı bi makinada renderlayın sonrada M1 ultrada bakın aradaki uçuruma. |
|
Amd atak yapınca Intel nal topladı 2 sene işlemcileri küçültmek için… Nvidia ya Ray Tracing konusunda kimse nal dökemez bir süre ama Apple ‘da bu haliyle kalmaz M2 Extreme gelecek daha. Umarım bu piyasaya Çin’li firmalarda dahil olur Nvidia biraz akıllanır Çip krizi diye 3 katı pahalıya satıyor stok sunmuyor madencilere arka planda satış yapıyor rekabet iyidir derim… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orodruin -- 19 Mart 2022; 15:42:07 > |
Hocam cihazın Pro adı ile çıkmaması zaten bunun göstergesiydi. Adı üzerine Studio içerik üreticiler için mükemmel cihaz cihazın adı ve çıkış amacı ile de uyuyor. M1 Ultrayı işlemci olarak ele alırsak şuanda rakiplerinden çok daha iyi bir çözüm olduğu bariz hele dahili gpu bakımından en güçlü gpu ya sahip ben burda hata olarak tek Apple’ın 3090 performansını daha az güç tüketimi ile sağladık demesini buldum deseler dahili gou ile Rtx3090 ın gücünün yarısını elde ettik deseler(ki yazılım güncellemeleri ile bu performanslar artacak) yine herkes taktir ederdi… < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 19 Mart 2022; 15:50:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |