Bunun bir önemi yok. Trilyon doları geçen falan.. Toplama bakacaksın. Diğer tüm firmalar aynı ürünü satıyor yani PC satıyor. Apple tek ürün satıyor. Mac ve PC olarak olaya bakacaksın %90 insan PC kullanıyor. Apple iyi olsaydı o kadar reklama o kadar olanağa zaten PC'leri yok etmisti.. 2000'lerde iflas bayrağını çekmekten ipod zımbırtısıyla kurtuldular Mac'in 5 kuruş bile değeri yok Apple için. Iphone olmasın yine iflas bayrağını cekerler.. PC = %90 Windows = %86 Mac = % 10 Tablo ortada.. Bu olaya ben senden daha cok dikkat ediyorum yani ıvır zıvır kablolardan ve ona benzer seylerden ben de hic hoslanmam. Fakat kablo sorunu filan da yok. Odanı çalısma ortamını doğru düzgün tasarlayacaksın planlayacaksın. Kasanın her yerinden kablo fırlıyorsa bu senin sucun.. Odanın estetiğine dikkat edeceksin. Elden geldiğince kablosuz ürünler kullanacaksın.. Klavye Fare Wifi alıcısı bunlar kablosuz olacak.. Şu an PC kasamdan 3 tane kablo çıkıyor. Biri monitor AC kablosu, Öbürü HDMI kablosu, Diğeri PSU Power kablosu. Hepsi uygun sekilde kısaltıldı ve uygun yerlerden masanın alt tarafına uzatıldı. Duvara sabitlendi.. Kasa da gizli sekilde duruyor.. 36 CM boyunda 37 CM ölçülerde elimde cetvelle satın aldım.. Koyacağım yere uygun boyutlarda aldım ve lüzumsuz ısıklı fanları kaliteli ve sessiz fanlarla degistirdim.. Kağıt gibi ince ve sıfır çerçeveli Monitorle 1 karış çeneli Imac'den daha düzgün ve yasa cinsiyete konuma uygun görünen bir cihaz sahibiyim. Ayrıca Windows'da problem yaşayanlar bilgisayar kullanmayı bilmeyen, girdiği her yerden virüs kapan tiplerdir. Ya da kullandıkları PC'de donanım ve sürücü problemleri vardır o yüzden Windows kararlı çalısmıyordur. Bunları yani bu Windows'un güya sağlam olmaması sorunlu olması falan konularını ben daha önce 1000'lerce kez konustugum için artık bana baygınlık vermeye başladı.. Bunları sırf Applecılarla değil o Linuxcularla da cok tartıstım.. Doğru düzgün PC satın almasını bilmeyenin Windows'u sorunlu calısır önüne gelen web sitesine giren adam da virus ve ona benzer seylerle karsılasır.. Benim böyle sorunlarım yok.. Ben bunlarla uğraşmıyorum.. Sorun yaşasam ben de kullanırdım Mac.. Ben hergün Binance'de yüzbin dolarlarla oynuyorum.. Benim icin 3 kurus 5 kurus paradır.. Herneyse özetle virus spyware ve donanıma bağlı Windows sorunları bunlar son derece normaldir.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Übermensch24 -- 20 Mart 2022; 12:3:42 > |