Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.238
Cevap
131
Favori
864.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende olmadı kılıfsız kullanıyorum hemde. Normal kullanımda olmaz ama extra bir yere çarpmada vs olabilir tabi.

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Note 8 kullaniyorum iphonex almamak icin zor tutuyorum kendimi uygun fiyatli suan nerden bulabiliriz

Ben de note 8 den gectim x e , eger sıkıldım degisiklik olsun dersen x alabilirsin hocam ama note 8 de gizel alet .

ekran kalitesi bence x daha guzel , ses kalitesi hoparlör ve kulaklik sesi olarak x acik ara onde . İkinci el piyasasi olarak şimdi olmasa bile bir iki ay sonra x daha avantajli .

Note 8 in dev ekran olmasi video izlemek vs , arttirilabilir hafiza , sosyal medyadaki gezinme olayi , 3.5mm kulaklik girisinin kolayligi (ses kalitesinden bahsetmiyorum) note 8 daha iyi .

Baska karsilastirma aklima gelmedi ama dedigim gibi canin sikildiysa gec cok kaşınmıyorsan kal note 8 de .

Bu arada kamera olarak arada fark goremedim sanki cok az x daha iyi daha gercekci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç gündür yurtdışında seyahatteyim. iPhone X gerçekten mükemmel fotoğraf çeken bir cihaz. Şarjı da beni çok iyi götürdü diyebilirim. Tabi powerbank ihtiyacı doğdu ama bir kere şarj etmem Yetti. O kadar çektiğim fotoğrafla Buda normal. Bu telefon gerçekten çok mükemmel fotoğraflar çekebiliyor ve gece performansı çok iyi alın size bazı örnekler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• berkans kullanıcısına yanıt
    Çok güzel sahiden. Her yönüyle mutlu eden bir telefon oldu.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şarj şu anda 13 kaldı. Ve son durum

• güncelleme : Apple zorlu center'a gittim .Bahsetmiştim telefon ekranı açılmıyor hard reset olmuyor ve şarja bağlayınca da ikon çıkmıyordu.Ayrıca , itunes'a da bağladım ama bende windows laptop vardı ve telefonu görmedi itunes.

orda elemanın macbook'a bağladık önce şarj ikonu ortaya çıktı sonra test yaptı önce elektrik akımı alamıyoruz dedi ama biraz şarjda bekletelim dedi , sonra da alet açıldı nasıl oldu bilmiyorum.

içeri gitti geldi , ekranınız kapalı konumda takılı kalmış ve randevu beklediğiniz 1 haftalık süreçte şarjı bitmiş olabilir dedi ( telefon elimde bir anda kapandığında şarjı %90 idi )

1 hafta kullanın haftaya geri gelin sorun olursa dedi ve teşekkür edip ayrıldım.

Benzer sorun yaşayan varsa diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 13 Ocak 2018; 10:29:13 >

• Benim iphone x abd den 1865 kodlu unlocked olarak alınmış. Bunu 1901 olan (tmobile oluyor sanırım) bir cihazla değiştirmeye gerek var mıdır?

Baya baktım ama birbiriyle çelişen çok fazla yorum var. İkisi de tr de garantili olur diyen de çok var applestore olmasa bile kvk vs.

Ama tr de sadece 1901 garantili olur 1865 kesin olmaz diyen de çok var.

Ne yapayım sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Konsol : Playstation 4 Notebook: MSI CX61 2OD-231XTR - LENOVO Yoga 500
    Blu Ray/Media Player:
    Nvidia Shield TV & Pioneer BDP-140 & Himedia Q5 Quad Electric Filter : MONSTER HTS 5100 SE Fotoğraf : PENTAX K-5+Canon G12

Nothing is true, Everything is permitted.
  • Selamlar,

Önerebileceğiniz uygun fiyatlı ve güvenilir kablosuz şarj ünitesi var mı? Geceleri yatarken komidinin üstüne telefonumu bırakmak için kullanacağım. Ekstra hızlı şarj etmesine gerek yok, sadece sağlam ve uygun fiyatlı olması benim için yeterli.

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Aynen hocam sizin dediğiniz daha mantıklı olurdu. Böyle çok saçma zaten yukarı kaydıracaksan bir faydası kalmıyor. O yukarı kaydırma olayı yüz tanımaya zaman kazandırıyor gibi. Ya da bizim bilmediğimiz bir durum var bunun arkasında...

Bu durumun çözümü oldumu acaba arkadaşa x aldık dün ama bakınca direk açılsın istiyor bulamadık bir ayar

• Hocam o şekilde olduğu zaman bu sefer saate bakmak istediğin zaman bile telefon açılır hemen. Diyeceksin ucundan köşesinden bakarım ama o zaman da komik bir görüntü oluyor. Ayrıca bildirimlere de bakmak istediğin zaman aynı durum var. Çok zannetmiyorum o tarz bir şey getireceklerini. Yukarı kaydırma olayına eliniz alıştığı zaman zaten refleks oluyor bir süre sonra.

iPhone 13 Pro Max / 256 GB Sierra
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes5441

quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Aynen hocam sizin dediğiniz daha mantıklı olurdu. Böyle çok saçma zaten yukarı kaydıracaksan bir faydası kalmıyor. O yukarı kaydırma olayı yüz tanımaya zaman kazandırıyor gibi. Ya da bizim bilmediğimiz bir durum var bunun arkasında...

Bu durumun çözümü oldumu acaba arkadaşa x aldık dün ama bakınca direk açılsın istiyor bulamadık bir ayar

şu anda öyle bir durum yok.
    mecbur elle açıcaksınız. telefona bakarken, yüz tanıma yapmasını beklemeyin. hemen yukarı ittirin, o esnada zaten yüzünüzü tarıyor ve telefon kilidi açıyor.

ama bende isterimki hemen açılsın. belki ileride bir güncelleme ile değişebilir. ya da isteğe bağlı yapsalardı keşke.

• Woozie kullanıcısına yanıt
    Kendim Note 8 kullanıcısıyım güç tuşuna basınca iris tarayıcı direk ekranı açıyor bildirimlere bakmak istesem zaten bakarım bence seçenek sunmalıydı apple yüzle kilit açmaya vakit tanıyormuş gibi düşünüyorum belki çok hızlı açmada tanımada sorun olur diye

Orijinalden alıntı: enes5441

Kendim Note 8 kullanıcısıyım güç tuşuna basınca iris tarayıcı direk ekranı açıyor bildirimlere bakmak istesem zaten bakarım bence seçenek sunmalıydı apple yüzle kilit açmaya vakit tanıyormuş gibi düşünüyorum belki çok hızlı açmada tanımada sorun olur diye

Note 8 kullandim ne iris ne yuz tanima duzgun çalışmıyordu. X de şimdiye kadar bir sorun yok . Benim izlediğim yol ekran kapaliyken iki kez dokunuyorum hemen açılıyor

X ile şu ana kadar en ufak bir problemim olmadı hatta çok çok memnunum. Touch ID'den nasıl vazgeçeceğim diye kara kara düşünürken Face ID bana resmen Touch ID'yi unutturdu. Hatta telefonun şifre korumalı olduğunu unutturdu. Hayatınıza şifre girmeden, parmak izi okutmadan hatta yüzünü kullanmadan açıyor hissi var. Face ID çok başarılı.

Bugüne kadar Plus modellerinin boyutu bana çok büyük geldiğinden hiç kullanmak istememiştim. X'in ekran boyutu bu nedenle bana çok güzel ve yeterli geldi, ön tarafın komple ekran olması ise şık ve görünüş açısından çok güzel. Senelerce bana yeterli gelmiş olan 6-7-8'in boyutları şuan elime aldğımda inanılmaz küçük geliyor. Hatta Touch ID ile ekran açmaya çalışmak bile yorucu geldi.

Kablosuz şarj özelliğini kullanacağımı pek sanmıyorum. Pil'e önem vermişimdir her zaman. Kablo ile şarj olurken telefonu kullanabilmek şarj için uygun iken, kablosuz şarj ile telefonu kullanmak devamı telefonu şarj'dan koparmak anlamına geliyor benim için. Bu da pil ömrünü etkileyeceğinden dolayı tercih etmeyeceğim.

Pil ise beni 1,5 gün götürüyor. Pil ve kullanım süresinden de çok memnunum.

Sevgiler,
    iPhone 16e | iPad Pro 2 | Apple TV 4K ve Apple TV 4K(2.nesil) | Apple Watch 10 | Airpods Pro | Lenovo Yoga 520-14IKB | Play Station 5 Digital | Logitech G29 Driving Force |Samsung TV UE55H6470 | Beko TV B65 D 895 A | Samsung Soundbar Q700C

• Beyler şu anda şoktayım şarjım yüzde yüz ve 11.2.2 güncellemesini yaptım en fazla 5 dakika sürdü telefonu elime aldım şarj yüzde 10a düştü bunun bir açıklaması olabilirmi??

• Apple Store dan Turuncu renk Silikon Kılıf satın aldım . Elde duruşu , tuşların kılıfa sorunsuz oturması mükemmel . Kılıfın plastik malzemesi çok iyi kesinlikle elden kayma durumu mevcut değil . Kılıf içerisindeki süet gibi olan yüzey cihazada zarar vermiyor . Ama şöyle bir durum var ki aldığım renkten pek memnun kalmadım . İsteyen olursa cüzzi bir rakama verebilirim bilginiz olsun . Pm atabilirsiniz :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.