Şimdi Ara

lütfen Flight simulator için joystick önerin!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
24.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar...öncelikle herkese kolay gelsin...flight simulator 2004 oynamak istiyorum hatta şöle söleyebilirim bu işle ciddi olarak ilgileniyorum ve profesyonel sanal pilot olmak istiyorum bu nedenle öncelikle bu iş için profesyonel bi joystick e ihtiyacım var,,, bu konuda daha önce bilgisi olan varsa ve bana bu konu hakkında tavsiyede bulunursa(hangi joystick i seçmeliyim seçerken nelere dikkat etmeliyim) ve sanal pilotluk la ilgili neler yapmam gerketiğiyle ilgili bilgi verirse çok sevineceğim...Bu arada hava trafik kontrolörüyüm ve bu işlerle ilgili bilgili sayılırım...lütfen bu konuda yardımcı olun...şimdiden teşekkürler..ii çalışmalar...

• www.flythy.com

burda istediğin kadar bilgi mevcut, olaya burdan girebilirsin...

Joystick işi ise tamamen bütçene kalmış. Houtas Cougar türü birşey olabilir ya da Saitek in güzel joystickleri var. Ama bu işte bir numara Houtas tır, onların web sitelerinden modellerine bakabilirsin. TR de bütün modelleri bulmak zordur diye tahmin ediyorum ama pilot filan tanıdığın varsa sana abd den getirebilir...
    Aslında ilk başta Microsoftun Sidewinder forcefeedback li modeli bile yeter sana, iyice olaya girdikten sonra houtas filan alırsın...
  • dostum aslında doğru sölüyosun fiyatı belirtmem lazımdı...benim düşümdüğüm 80-90 max 100 milyon gibi bi fiyata olabilir...sölediğin markalara baktım...çok uygun fiyatta olanlarda var çok pahalı olanlarda..fakat öğrenmek istediğim bunlardan hangileri bana uygun olur beni 1-2 yıl kadar idare eder...ürünleri incelerken şu dikkatimi çekti..bazı joystick lerin yanında sanırım gaz koluda var...bu ürünler ve diğerleri arasında ne fark var...demek istediğim gaz kolu olmayanlar sadece savaş uçakları için mi?muhtemelen değildir ama ben yine sorim...alacağım joystick hem yolcu uçakları hemde savaş uçakları uygun olurmu?yani joystick lerde böle bi ayrım varmı...şimdiden yardımlarınız için saolun...
  • ürünü inceledim dostum gerçekten güzel ürün,,, hatta aleti tak boeing e götürecek tipte bi alete benziyo...fakat senin de dediğin gibi çok pahalı...235 ytl baya yüksek bi mebla en azından benim için...umarım şöle 80-90 milyona güzel bi alet bulurum...araştırmalarım sürüyo...
  • www.thyva.com a bak sim hakkında geniş bir bilgi birikimi vasr.tavsiye ederim.
  • bu sayfadakilerede bakabilirsin guzel gozukuyorlar ama fiyatlarini bilemeyecem.

http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/US/EN,crid=2214,categoryid=372
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLİGHT SİMULATOR X DÜMEN SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    GTA V PC için gamepad önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125160078&CS_Category=_SBA_658_1662_584_1512&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_JOYSTICK658

burda logitech in bi modeli var..güzele benziyor..fiyat 87 ytl...nedersiniz başlangıç seviyesindeki biri için almalımıyım...
  • 80-90 ya da 100 liraya alabileceğin en iyi joystick sanırım MS Sidewinder Forcefeed back serisi birşey olur. Bence bunun gibi nispeten basit ama titreşimli bir cihazla başla. 1-2 sene içinde sim oynamayı iyice öğrendikten sonra daha pahalı ve gelişmiş bir model alabilirsin.

Joysticklerin yanındaki gaz kolları hem savaş uçaklarında, hem de ticari uçaklarda çok işe yarar. Joystick ne kadar komplike ve çok düğmeli ise, o kadar gerçekçi olur ve o kadar çok zevk alırsın...

Ayrıca, sim oynayacaklar için bence en az joystick kadar güzel bir başka cihaz da TrackIR denen cihaz. Başınızın hareketlerini algılayarak görüntüyü hareket ettiriyor.www.naturalpoint.com adresinden TrackIR a bakmanızı ve özellikle ordaki videoları izlemenizi tavsiye ederim, acayip güzel bir cihaz. TR de yok henüz, ordaki fiyatı da 130 dolar civarında...

• Arkadaşlar açık konuşmak gerekirse bende bu joystick var ve yine bu siteden almıştım ancak adlktan bir hafta sonra eski joystickim olan Microsoft Sidewinder'a geri döndüm..nedense hassasiyetine ve hantallığına alışamadım. görünüşüne aldanmayın derim. Üzerinde bir çok gereksiz ve akıl karıştırıcı sayılabilecek tuş v.b. kumanda var. Ben keyfi olarak Microsoft joystickime geri döndüm ancak yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem ilk etapta bu ürün gibi komplike şeyler almamaları olacaktır. Logitech Vb. joysticklerle başlayabilirler ancak buradada dikkat etmeniz gereken bir unsur var; almak istediğiniz joystickin kolunun ileri, geri sağ ve sol hareketi haricinde önemli olan dümen kontrolü için sağa ve sola dönme özelliğinin olup olmadığına dikkat edin.
    quote:

Orjinalden alıntı: burky

biraz pahalı ama cok guzel gormenizi istedimhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=85386&productid=bd7891

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgman -- 13 Mayıs 2006; 7:37:53 >

• TRUST GM-2500 Joystick modelinin bir üst versiyonunu aldım
    bu model TRUST GM-2600 Joystick(digital) olarak geçiyor.USB bağlantı ve z aksis (dümen için !) mevcut ,ayrıca bakış açısı 8 yönde çalışabiliyor bunun yanında trotle ve 6 adet programlanabilir (oyuna göre) düğmesi mevcut .
    Şu an için piyasada bu özelliklerdeki en ucuz kumanda kolu .Ben 37 ytl ye aldım ,iki yıl garantili....
    Fs ve diğer uçak simulasyonlarında ve arabalarda denedim hiç bir sorunu yok.
  • selamlar diğer foruma attığım mesajı buraya atmak istiyorum.

arkadaşlar bende flight simülatör oyunu için joystick alıcam hangisini almalıyım bu konuda hiçbir bilgim yok biraz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
    crow hangi joysittick i aldın memnunmusun ?
  • ben kablosuz logitech freedom 2.4 kullanıyorum gayet memnunum bir bakın isterseniz
  • Microsoft dan wazgeçme kardeş!
  • önerileriniz için teşekkür ederim
    oog . combot ve crow
    bende muhtemelen logitecht 3D extreme oyun kolunu alıcam ankaraya dönünce
  • quote:

Orjinalden alıntı: engkaan

önerileriniz için teşekkür ederim
    oog . combot ve crow
    bende muhtemelen logitecht 3D extreme oyun kolunu alıcam ankaraya dönünce

en doğru karar
  • ben logitech extreme 3d pro aldım ve çok memnunum...kontroller anında tepki veriyor...üstelik joystick üzerindeki tuşlarla bütün ihtiyaçlarını karşılıyorsun...Tavsiye ederim...
  • Bende artık joyistik alıp uçak,helikopter simülasyon oyunlarını takip etmek istiyorum 100kdv dahil ne önerirsiniz?Bu joyistiklerde ayak pedalları varmı ?

Sizin şu anda kullandığınız joyistikler nedir? lütfen cevap yazın arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Ağustos 2006; 13:11:47 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.