Şimdi Ara

lütfen Flight simulator için joystick önerin!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
24.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Logitech Freedom 2.4 kullanıyorum, çok iyi... 3 pilli, bana 2 hafta gidiyor...
  • arkadaşlar st90 nasıl? solak olduğum için bana en uygunu o gözüküyor logitek attack ta bana uyuyor ikisini değerlendirirseniz sevinirim....
  • Ben Saitek X52 kullanıyorum..gerçekten güzel.
  • Bende Trust GM-2500 var tavsiye ederim süper.
  • Logitech exterme pro 3d kullanıyorum yaklaşık 1 sene önce aldım gayet iyi memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever Phantom

Logitech exterme pro 3d kullanıyorum yaklaşık 1 sene önce aldım gayet iyi memnunum.

Aynen ben yeni aldım memnunum fs 2004 te işime yarıyor şu an. Çok ileri seviye sanal pilotlar için ne gerekir onu su an bilmiyorum.
  • rudder pedalları varmı? varsa alcam da....

rudder pedalları olan en fazla 100 liraya kadar bir joystik lazım bana....
    siteye yeni üye oldum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pılots -- 7 Nisan 2008; 17:29:46 >
  • Arkadaşlar ben bir süredir X-52 kullanıyorum ve çok memnunum... Ancak ilk başta alışmak ve kullanışlı bir profil/tuş kombinasyonu geliştirmek hiç kolay olmuyor... Ama bir kez oturunca da klavyeden eliniz kesiliyor... Hepsiburada ve başka sitelerde 235+ YTL iken Cardfinansa özel 12 taksitli fiyatı weblebide 185 YTL ye düşmüş ki bence kaçmaz... zamanla para olunca rudder pedalı da eklenir, eyladiyelik uçarsınız diyorum ben... İkinci link de bulabildiğim en ucuz ikinci adres... BBSmarketim nasıl bir sitedir bilemem ama 191 YTL fiyat biçmişler...

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=8tncPhpmCeK5ydrI46Qmlg

http://www.bbsmarketim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=11542&sub_cat_ID=279&cat_ID=248

Saitekin göreli olarak daha az bilinen ama sırf havacılığa yönelik bir başka joysticki daha var. Aviator! O da Cardfinansa 59, Normalde de 70 YTL yine 12 taksitle... X-52 ye yetecek bütçesi olmayan için bence ideal... üstelik eşsiz bir özellik olarak çift gaz kontrolü var üzerinde... duruşu sevimsiz bile olsa, işlevleri epey gelişmiş bence...

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=bD-gvbgWSD2Bh2zLU8Q07Q

Ben yurtdışı havacılık sitelerinde de bu konuda epey yorum okudum ve epey profesyonel olduğu söylenen Houtas Cougar ı kaba bir 16 lövye replikası olduğu için, CH Systems in Flight Yoke ve Quadrant setini de epey kırılgan ve dayanıksız oldukları için elediklerini gördüm. Okuduğum sayısız review sonucu edindiğim izlenim, yalnızca airliner uçuracak ve savaş türüne girmeyeceğim diyorsanız Saitek Yoke ve Quadrant sistemi, hem savaş hem yolcu uçağı çalışırım diyorsanız da X52 Pro ya da X52 en iyi seçenekler olduğu yönünde... Yurtdışından sipariş olanağı olanlara X52+X52PRO Rudder seti Amazon.com da 210 dolar civarına bulunabiliyor... Yurtdışından Saitek getirtme konusunda çekincesi olan arkadaşlara, Saitekin son birkaç yılda Türkiye distribütörünün 3 kez değişmiş olduğu ve olası bir arıza durumunda bir muhatap bulsanız bile onların da kaçınılmaz olarak ürünü inceleme/onarım/değişim onayı için yurtdışına göndermek zorunda kalacaklarını önemle anımsatırım...

• Saitek X52 Gerisi Traş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haşmetdesouza -- 9 Nisan 2008; 19:31:05 >
  • klavye ile oynayınca kontrol imkansız hale geliyor joystick ile bu sorun ortdan kalkar mı

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd45696

ürün nasıl başlangıç seviyesiyim. 80-90 ytl bütçem yok bu fiyata (23 ytl) bu ürünü tavsiye edermisiniz.
  •  lütfen Flight simulator için joystick önerin!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Codest

lütfen Flight simulator için joystick önerin!!!

arkadaşlar bana ucuz ve kaliteli birşey lazım resimdeki gibi değil max 25-26 ytl f/p ürünü istiyorum yukarıdaki mesajımdaki ürün nasıldır oynanışı kolaylaştırır mı?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd45696

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosin -- 4 Ekim 2008; 21:07:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erdsavas

klavye ile oynayınca kontrol imkansız hale geliyor joystick ile bu sorun ortdan kalkar mı

ürün nasıl başlangıç seviyesiyim. 80-90 ytl bütçem yok bu fiyata (23 ytl) bu ürünü tavsiye edermisiniz.

aynı aletten bende kullanıyorum. gayet kullanışlı ve elini yormuyor.
    senin işini göreceğinden eminim.

• teşekkür ederim peki flight simulator de oynanışı kolaylaştırıyor mu yoksa klavyede oynarken gibi sürekli hareket etme eğilimi gösteriyor mu uçak? klavyede oynarken eğitim uçuşlarında verilen karelerin içinden geçmek neredeyse imkansız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdsavas

teşekkür ederim peki flight simulator de oynanışı kolaylaştırıyor mu yoksa klavyede oynarken gibi sürekli hareket etme eğilimi gösteriyor mu uçak? klavyede oynarken eğitim uçuşlarında verilen karelerin içinden geçmek neredeyse imkansız.

ben de tam olarak bunu sormak istiyordum
    oyuna yeni başladım ve verilen görevleri yapamıyorum,joystick alırsam daha mı iyi olurdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _corrector_ -- 5 Ekim 2008; 0:05:37 >
  • var mı cevap verebilecek bir sanal pilot arkadaşım
  • Merhaba, joystick ile klavyeyi bence karşılaştırmayın bile kullandıktan sonra göreceksiniz ne kadar zevkli ve kullanışlı olduğunu eğer simulasyon oyunlarını seviyorsanız joystick olmazsa olmazdır. bu arada benim tavsiyem Logitech Extreme 3D PRO dur. başlangıç için ideal
  • Alırsan pek bilmiyorum ama marka olarak LOGITECH çok iyidir
  • Arkadaşım FS serilerini klavyeden oynarken herhangi bir yön tuşuna bastığında, kontrol ettiğin hareketli yüzey doğal olarak aldığı konumda kalıyor ama Joystick kullandığın zaman kolu ortaladığın anda kontrol yüzeyi de doğal olarak nötr konuma dönüyor. Kısacası bir joystick senin söylediğin derde deva oluyor :)...
  • joystick olarak 50 lira civarı birşey düşünüyorum

logitech Attack 3 Joystick mi yoksa
    logitech Extreme 3D Pro Joystick mi önerirsiniz

maksimum bütçem bu kadar

şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.