Şimdi Ara

lütfen Flight simulator için joystick önerin!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
24.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • almışken Logitech 3D Extreme Pro al derim hiç değilse hat switch i var kamera yönünü değiştirmek için vs. kullanırsın
  • Logitech Attach3 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Kolda en önemli özellik üzerinde gaz pedalı olması..Ona dikkat etmeni öneririm.Diğer işlemleri klavyeden yapabilirsin zaten..
    Birde microsoftun kendi joystickleri var onlardan bulabilirsen iyi olur.Tam olarak uyumlu oluyolar Microsoftun simulatörüne..
    Bu arada bende Logitech Attack 3 kullanıyorum yukarıdaki arkadaş gibi ve memnunum..Logitech de alabilirsin..
  • Ben Saitek Cyborg Evo Force kullanıyorum. Çok da memnunum.

• pılot olan arkadasım bana gamepad almamı onerdı.kendısı aırbus 320 pılotu ve bıldıgınız uzere o ucaklarda joystıck kullanılıyor. ılgınc ama kendısı de evınde gamepad kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy mcclure

Şu ürün nasıl ?

http://www.hepsiburada.com/logitech-chillstream-controller-963435-0914/ProductDetails.aspx?productId=bd963336&categoryId=1086

http://www.vatanbilgisayar.com/trust-14274-joystick-gm-2500/productdetails.aspx?I_ID=21024

Bahsettiğiniz gamepad yerine linkini verdiğim joystick çok daha fazla iş görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIS -- 29 Nisan 2010; 10:53:21 >

• Şu ikisi arasında kaldım hangisi?
    Extreme™ 3D Pro mu Attack™ 3 mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcTan

Şu ikisi arasında kaldım hangisi?

kesinlikle 3d pro. atack 3 de twist kontrol yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcTan

Şu ikisi arasında kaldım hangisi?

bende ikisi arasında kaldım ama

LOGITECH EXTREME 3D PRO

alıcam büyük ihtimal
  • peki ile LOGITECH EXTREME 3D PRO

Logitech Cordless Freedom 2.4

arasında kablosuz ve titreşim haricinde ne fark var
  • ben dun gidip logitech extreme 3d pro aldım ve çok memnunum
  • Ucuz ve kaliteli diye birşey yok kaliteli arıyorsan paraya acımayacaksın. Sana saitek yoke setini öneririm 400 liraya electro world`de satılıyor. Almayı düşünürsen al derim. Rudder pedalları, levyesi ve gaz, mixture ve prop kolları var istersen kolları ayrı ayrı motorlara göre ayarlayabilirsin yolcu uçaklarında.
     lütfen Flight simulator için joystick önerin!!!

Ama kullandığın uçağa bağlı bu senin isteğin ben airbus ile uçtuğum için daha gerçekçi olsun diye bunu kullanıyorum ayrıca yakın bir zamanda home cockpit yapacağım. Bu işte profesyonel olarak ilgileniyorum, üniversite bitince de pilotluk eğitimi alacağım. İstediğin ve tıkandığın yerlerde söyle yardım ederim sana.

Benim kullandığım joystik bu, %50 thortle`da otomatik sabitleyici var, twist özelliği var rudder pedallarını kullanabiliyorsun. Ve birsürü düğmesi 2 farklı mod seçeneği var.

• Profesyonel bi oyun kolu önerebilir misiniz? Logitech Flight System G940 almayı düşünüyorum. Sizce yeterinde profesyonel midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flighting

Profesyonel bi oyun kolu önerebilir misiniz? Logitech Flight System G940 almayı düşünüyorum. Sizce yeterinde profesyonel midir?

Arkadaşım güzel bir joystick takımı ben de kullanıyorum FSX de üzerindeki tuşları falan yeniden ayarlaman gerekiyor(çünkü joystick ruder ve gaz kolunu ayrı ayrı bir joystick gibi görüyor) tekrar tuşlar ayarlandığında tirimler (yani çevirmeli düğmeler ) bunları görmüyor.

Kalitesine diğecek yok ama FSX tam olarak desteklemiyor.Umudum yeni çıkacak Migrosoft Flight ta.

SAITEK X65F Pro Flight Simülatör bunuda öneririm. Fakat bence iyi bir araştırma yap bu iki takımın sorunlarıyla ilgili birçok yabancı forumda konu var ona göre kararını verirsin çünkü pahalı ürünler.

• Ben Logitech Extreme 3D Pro alacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flighting

Ben Logitech Extreme 3D Pro alacağım...

Bende de var Logitech Extreme 3D Pro iş yerimde boş vakitlerimde fsx te kullanıyorum hassasiyeti gayet iyi ruder özelliği de var tavsiye ederim.
  • aynı konu için kablosuz önersi olan varmı
  • Pilot olabildinmi hocam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.