Şimdi Ara

Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
278
Cevap
8
Favori
16.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Htc 8s ile kıyaslama yapabilecek varmı? Batarya perf.htc de daha iyi gibi. Hangi rengini almalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Önceki kampanyaya katılıp hem malı alamayıp hem de bankamızın para harekatını dolara çevirmesi sonucu 6.15 USD açıktan para ödemek zorunda kaldım.

Bir arkadaşın Paypal'ı arayıp zararını karşıladıklarını yazması üzerine ben de Paypal'ı aradım ama o kadar şanslı olamadım:

- Bizim 180 milyon müşterimiz var, her itiraz edene para veremeyiz.
    - Evet, bazı bankalarla anlaşmamız var ama rekabet kanunu gereği bunu reklamlarımızda açıklayamayız.

Özelikle ikinci şık tüm yalan.

Bu şartlar altında Teknosa ve Paypal Reklamlarında gerçeği tam olarak anlatmamakta, Bankamız ise Yurtiçi TL alışverişini Dolara çevirerek gerçekleşmiyen bir alışverişten dolayı 6.15 USD borç kaydı yaparak mağduriyetimize mağduriyet katmaktan ve mal varlığını 6.15 USD arttırmaktan mutludur.

İnanılır gibi değil ama gerçek.

Denilebilir ki Bankanı ara:

Müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak imkansız: 45 dakika sonra pes ettim ve bir kaç denemem sonucu Telekom/aylık 100 dakika paketini aştım ve bir de oradan fark ödedim.

Paypal'ı yurt dışından alışveriş için arada sırada kullanıyordum ve memnundum ama bu sefer kalbimi kırdı.

Alın benden de o kadar. Aynılarını yaşadım. Yurtiçinde sadece 4 banka ile anlaşmaları var imiş diğer bankalar ile PP üzerinden alışveriş yapınca döviz olarak ekstre açıyor ve kur farkı kesiyorlar. Paraları pullarını istemedim ama yurtiçinde PP kullanmam artık.

Hangi 4 banka paylasirsaniz ogrenmis oluruz

• Arkadaşlar bunun bir yolu var araç kamerası konusunda muhabbeti geçmişti, bu ayarları uygulayın kur farkını bankanız işlesin, hatta Tl cinsi harcama olduğundan direk geçer sizinkiler.

http://forum.donanimhaber.com/m_86461010/f_//tm.htm#86461010
  • Paypal'a üye oldum kredi kartı numaramı girdim, sonra teknosa'da ürünü buldum, sepete ekledim ve paypal ile alışverişi tamamlama seçeneğine tıkladım, paypal kullanıcı adı/şifremi girdim, siparişim tamamlandı. Bu adımların hiçbirinde 3D Secure gibi telefonuma gelen bir kod, bir doğrulama adımı olmadı. Ben mi bir şeyi yanlış/eksik yaptım yoksa böyle mi olması gerekiyordu işlemlerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Paypal'a üye oldum kredi kartı numaramı girdim, sonra teknosa'da ürünü buldum, sepete ekledim ve paypal ile alışverişi tamamlama seçeneğine tıkladım, paypal kullanıcı adı/şifremi girdim, siparişim tamamlandı. Bu adımların hiçbirinde 3D Secure gibi telefonuma gelen bir kod, bir doğrulama adımı olmadı. Ben mi bir şeyi yanlış/eksik yaptım yoksa böyle mi olması gerekiyordu işlemlerin?

Paypala kartınızı eklerken zaten onaylama işlemi yapıyorsunuz. Bu yüzden haricen bir onay gerekmiyor.

Bu arada benim siparişim de geldi. Kendim lumia 820 kullanıyorum. 525'in 820'den aşağı kalır yanı yok. Ben de çok beğendim kız arkadaşım da çok beğendi. Bu fiyata kesinlikle alınacak bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

920'nin yanında çöp

Allah allah, ciddimisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: im.erer

quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

920'nin yanında çöp

Allah allah, ciddimisin ?

LG G2 de tokatlıyormuş Lumia 525'i, yanlış yaptık galiba alarak

Konuyu açan arkadaşa buradan teşekkürler, HTC Cha Cha'mı kullanmak için artık whatsapp mesajlarımı falan siliyordum yer açılsın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

quote:

Önceki kampanyaya katılıp hem malı alamayıp hem de bankamızın para harekatını dolara çevirmesi sonucu 6.15 USD açıktan para ödemek zorunda kaldım.

Bir arkadaşın Paypal'ı arayıp zararını karşıladıklarını yazması üzerine ben de Paypal'ı aradım ama o kadar şanslı olamadım:

- Evet, bazı bankalarla anlaşmamız var ama rekabet kanunu gereği bunu reklamlarımızda açıklayamayız.

Bu şartlar altında Teknosa ve Paypal Reklamlarında gerçeği tam olarak anlatmamakta, Bankamız ise Yurtiçi TL alışverişini Dolara çevirerek gerçekleşmiyen bir alışverişten dolayı 6.15 USD borç kaydı yaparak mağduriyetimize mağduriyet katmaktan ve mal varlığını 6.15 USD arttırmaktan mutludur.

Müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak imkansız: 45 dakika sonra pes ettim ve bir kaç denemem sonucu Telekom/aylık 100 dakika paketini aştım ve bir de oradan fark ödedim.

Paypal'ı yurt dışından alışveriş için arada sırada kullanıyordum ve memnundum ama bu sefer kalbimi kırdı.

Alın benden de o kadar. Aynılarını yaşadım. Yurtiçinde sadece 4 banka ile anlaşmaları var imiş diğer bankalar ile PP üzerinden alışveriş yapınca döviz olarak ekstre açıyor ve kur farkı kesiyorlar. Paraları pullarını istemedim ama yurtiçinde PP kullanmam artık.

Başka bir TeknoSA PayPal konusunda paylaştım. Bu konu sanıyordum ama değilmiş

Garanti
    Finans
    TEB

ve bir banka daha. Şu anda unuttum hangisi olduğunu. yalnızca bunlarla anlaşmalılar

• Ben de kullanıyorum 2 sıkıntım var biri pil omru çok az diğeri klavye berbat ama bu fiyata daha iyisi kesinlikle yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

quote:

Başka bir TeknoSA PayPal konusunda paylaştım. Bu konu sanıyordum ama değilmiş

Garanti
    Finans
    TEB

ve bir banka daha. Şu anda unuttum hangisi olduğunu. yalnızca bunlarla anlaşmalılar

Dördüncü kart Akbank diye hatırlıyorum.

• lg p713 optimus l7 II teknosada 499 TL 50 TL paypal ve avantajixle 11 TL ile 440 TL'ye falan geliyor.

Lumia 525 mi lg p713 optimus l7 II mi? yardım arkadaşlar.
  • Siyah olani bir kere aldım teknosa iptal etti. Pazar günü tekrar aldım. 2 gündür paketlendi yazıyor. Yine göndermeyecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Siyah olani bir kere aldım teknosa iptal etti. Pazar günü tekrar aldım. 2 gündür paketlendi yazıyor. Yine göndermeyecek sanırım.

Bana da yar etmedi TEKNOSA bu telefonu.
  • Bugün bende sipariş geçtim siyahından paketlendi yazıyor. Pazar gûnü siparişi bugün hazırlanmıştır muhtemelen gelecektir . Hayırlısı diyelim...

• Cumartesi akşamı sipariş verdim, aynı akşam paketlendi yazdılar. Pazar günü kargoya verilmez zannediyordum ama Pazar kargoya verilmiş ki bugün elime ulaştı telefon. Beyaz olanından aldım ben, diğer telefonuma uysun diye 350 liraya böyle telefon cidden bulunmaz, hele benim gibi telefonundan çok şey beklemeyen biri için cidden iyi oldu. Konuyu açan arkadaşa tekrardan teşekkürler.
  • Şu cihazın şarj sorunu olmasa ben bile kendime alacağım
  • Arkadaşlar telefonda fena bi ölü pixel artışı yaşayan var mı ? İlk ay 5 taneydi şuan 30 tane ölü pixel var...
  • Bitti mi yav?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evver

Bitti mi yav?

Hayır 399 TL'den satışı devam ediyor, Paypal kampanyasıda devam ediyor yani 349 TL satın alabilirsiniz. Buna ek olarak yeni kampanya başlamış, 40 TL hediye çekide kazanıyorsunuz ve bu kazandığınız hediye çeki altlimitsiz http://www.teknosa.com/kampanyalar/114/teknosacoma-ozel-hediye-cekleri

Konu sahibi arkadaş konuyu güncellerse iyi olur, güzel kombo oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 4 Kasım 2014; 0:02:29 >

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Nasıl bi sorun ? Ben arkadaşa aldım çok beğendim gerçekten bu fiyata böyle performans. Büyük ihtimal kendimede alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.