Şimdi Ara

Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
8
Favori
16.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6" olmasaymış keşke.
  • Teknosa ve Kliksa profesyonellik ten uzak, Sat-kurtul mantığıyla çalışan firmalar. Hepsiburada belli bir kalite yakaladı. Diğerlerinin ornek alması lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an en uygun nereden alabiliyoruz. Teknosa kampanyasını kaçırdım, o fiyat seviyelerine düşer mi tekrar bu cihaz?

• http://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu?q=lumia+525&srt=PRICE_LOW

kanyonshop kliksa nın mağazası, genelde stok olmasa da satışta oluyor ürünleri, stok bilgisi öğrenip öyle sipariş verin...
    yüzde 11 indirim+11 tl(yeni üyelik/pepsi/paypal)+sallamatik ile alınabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

http://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu?q=lumia+525&srt=PRICE_LOW

kanyonshop kliksa nın mağazası, genelde stok olmasa da satışta oluyor ürünleri, stok bilgisi öğrenip öyle sipariş verin...
    yüzde 11 indirim+11 tl(yeni üyelik/pepsi/paypal)+sallamatik ile alınabiliyor...

Kanyonshop'un ürün göndermediğini söyleyen arkadaşlar var :( Stok var diyip göndermemezlik yaparlar mı acaba

• Hocam stokta olmayıp sattıktan bir gün sonra iptal ettikleri de oldu :)
    soru sorarsan yine düzgün cevap vermiyorlar, olabilir de olmayabilirde diyorlar
    Allah a emanet çalışıyorlar kısaca :)
    iadeler hemen olsa sipariş verin diyeceğim de, iade de bayağı sürüyor...
  • quote:

Hocam stokta olmayıp sattıktan bir gün sonra iptal ettikleri de oldu :)

Öyleyse hiç sıkıntıya sokmayayım kendimi :) Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak alacaktım, aralığa kadar daha fırsat çıkar umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal genç

quote:

Hocam stokta olmayıp sattıktan bir gün sonra iptal ettikleri de oldu :)

Öyleyse hiç sıkıntıya sokmayayım kendimi :) Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak alacaktım, aralığa kadar daha fırsat çıkar umarım.

Ben de pusudayım. Teknosa'dan 349'a aldığım iptal edildi. Beklemedeyim stok ve fırsat için hatuna alacağım ben de

• 3 lira için uğraşamayacağım 387 tl ye aldım. :D
  • Az önce tesadüfen baktım teknosada yine 399 dan lumia 525 satışa konmuş. Bir tane de oğluma aldım, payball ve avantajix ile 343 e geldi.

http://www.teknosa.com/urunler/125071197/nokia-lumia-525-black-akilli-telefon
  • tcmb T kullanıcısına yanıt
    Hem kliksa hem de teknosadan aldım ikiside göndermedi. Ben de n11.com'dan başka bir satıcıdan aldım, geldi ve kullanıyorum. 350 liraya alınabilecek bir telefon. Tabi teknosa gönderirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Az önce tesadüfen baktım teknosada yine 399 dan lumia 525 satışa konmuş. Bir tane de oğluma aldım, payball ve avantajix ile 343 e geldi.

Fiyatı arttırmışlar, 449 TL olmuş şimdi de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quak

quote:

Az önce tesadüfen baktım teknosada yine 399 dan lumia 525 satışa konmuş. Bir tane de oğluma aldım, payball ve avantajix ile 343 e geldi.

Aynen, Kliksa'nın N11 mağazasında 150/25 kupon ve Avantajix ile 378 TL alınabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: quak

quote:

Aynen, Kliksa'nın N11 mağazasında 150/25 kupon ve Avantajix ile 378 TL alınabiliyor.

Teknosaya bakmadan önce orayı denedim (kanyonshop) elemanın elinde yok, işlem reddedildi.

• Tekrar 399 tl ile satışta
  • quote:

Tekrar 399 tl ile satışta

Eyvallah bende kardeşime aldım.

Avantajixle 342 TL geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 24 Ekim 2014; 17:57:33 >
  • quote:

quote:

Paypal üzerinden kartlami oduyorsunuz. Yoksa havale falanmi. Paypal hesabım var ama içinde para yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

quote:

Paypal üzerinden kartlami oduyorsunuz. Yoksa havale falanmi. Paypal hesabım var ama içinde para yok.

Paypal hesabıma tanımlı sanal kredi kartımla ödedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

quote:

Paypal hesabıma tanımlı sanal kredi kartımla ödedim.

Mobilden ödeme yapmak isteyince öyle bir bölüm çıkmıyor. Acaba mobil olduğu içinmi yoksa kampanya bittimi

• tcmb uyarmış tekrar 350 ye geliyo aklında olan aman kaçırmasın

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.