Şimdi Ara

Lumia 525 Teknosada Paypal+Avantajix ile Sadece 343 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
8
Favori
16.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Web sitesinde ödeme kısmında Paypal'ı seçince 50 TL indirim otomatik olarak düşüyor mobilde belki düşmüyordur bilmiyorum.

@tavanic500 Tcmb?
  • Teknosadan 349TL'ye ben de aldım. :) Paketlendi olarak gözüküyor, işlemler gayet hızlı ilerliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal genç

Teknosadan 349TL'ye ben de aldım. :) Paketlendi olarak gözüküyor, işlemler gayet hızlı ilerliyor.

Benim 2 siparişimde paketlendi yazıyordu ki çat kapı geldi bence siparişiniz yola çıkmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Teknosadan 349TL'ye ben de aldım. :) Paketlendi olarak gözüküyor, işlemler gayet hızlı ilerliyor.

Benim 2 siparişimde paketlendi yazıyordu ki çat kapı geldi bence siparişiniz yola çıkmıştır

Resmi tatil olunca yarın çalışmıyordur sanırım kargo firmaları :) Teknosa hangi kargo firması ile anlaşmalı, UPS diye hatırlıyorum? Perşembe - Cuma elime ulaşır diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Resmi tatil olunca yarın çalışmıyordur sanırım kargo firmaları :) Teknosa hangi kargo firması ile anlaşmalı, UPS diye hatırlıyorum? Perşembe - Cuma elime ulaşır diye tahmin ediyorum.

Aaa evet resmi tatil unutmuşum

• Önceki kampanyaya katılıp hem malı alamayıp hem de bankamızın para harekatını dolara çevirmesi sonucu 6.15 USD açıktan para ödemek zorunda kaldım.

Bir arkadaşın Paypal'ı arayıp zararını karşıladıklarını yazması üzerine ben de Paypal'ı aradım ama o kadar şanslı olamadım:

- Bizim 180 milyon müşterimiz var, her itiraz edene para veremeyiz.
    - Evet, bazı bankalarla anlaşmamız var ama rekabet kanunu gereği bunu reklamlarımızda açıklayamayız.

Özelikle ikinci şık tüm yalan.

Bu şartlar altında Teknosa ve Paypal Reklamlarında gerçeği tam olarak anlatmamakta, Bankamız ise Yurtiçi TL alışverişini Dolara çevirerek gerçekleşmiyen bir alışverişten dolayı 6.15 USD borç kaydı yaparak mağduriyetimize mağduriyet katmaktan ve mal varlığını 6.15 USD arttırmaktan mutludur.

İnanılır gibi değil ama gerçek.

Denilebilir ki Bankanı ara:

Müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak imkansız: 45 dakika sonra pes ettim ve bir kaç denemem sonucu Telekom/aylık 100 dakika paketini aştım ve bir de oradan fark ödedim.

Paypal'ı yurt dışından alışveriş için arada sırada kullanıyordum ve memnundum ama bu sefer kalbimi kırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 30 Ekim 2014; 0:17:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Önceki kampanyaya katılıp hem malı alamayıp hem de bankamızın para harekatını dolara çevirmesi sonucu 6.15 USD açıktan para ödemek zorunda kaldım.

Bir arkadaşın Paypal'ı arayıp zararını karşıladıklarını yazması üzerine ben de Paypal'ı aradım ama o kadar şanslı olamadım:

- Evet, bazı bankalarla anlaşmamız var ama rekabet kanunu gereği bunu reklamlarımızda açıklayamayız.

Bu şartlar altında Teknosa ve Paypal Reklamlarında gerçeği tam olarak anlatmamakta, Bankamız ise Yurtiçi TL alışverişini Dolara çevirerek gerçekleşmiyen bir alışverişten dolayı 6.15 USD borç kaydı yaparak mağduriyetimize mağduriyet katmaktan ve mal varlığını 6.15 USD arttırmaktan mutludur.

Müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak imkansız: 45 dakika sonra pes ettim ve bir kaç denemem sonucu Telekom/aylık 100 dakika paketini aştım ve bir de oradan fark ödedim.

Paypal'ı yurt dışından alışveriş için arada sırada kullanıyordum ve memnundum ama bu sefer kalbimi kırdı.

Hangi banka?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Önceki kampanyaya katılıp hem malı alamayıp hem de bankamızın para harekatını dolara çevirmesi sonucu 6.15 USD açıktan para ödemek zorunda kaldım.

Alın benden de o kadar. Aynılarını yaşadım. Yurtiçinde sadece 4 banka ile anlaşmaları var imiş diğer bankalar ile PP üzerinden alışveriş yapınca döviz olarak ekstre açıyor ve kur farkı kesiyorlar. Paraları pullarını istemedim ama yurtiçinde PP kullanmam artık.

• Devam ediyor mu Paypal kampanyası?

• Lepanto kullanıcısına yanıt
    teknosada devam ediyor.
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Peki ödemeyi yapmadan indirim anlaşılıyor mu? Ödeme onayını vermeden mi düşüyor indirim?

Bir de çeklerle birleşir mi bu indirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Peki ödemeyi yapmadan indirim anlaşılıyor mu? Ödeme onayını vermeden mi düşüyor indirim?

Bir de çeklerle birleşir mi bu indirim?

Hiçbir çek ile birleşmez. Paypal'ı seçince otomatik olarak 349 TL oluyor.
  • Garanti bankası kartını paypala tanıtıp bu telefonu alan arkadaşlar komisyon ücreti olarak ne ödediniz acaba?
  • tavanic500 T kullanıcısına yanıt
    teşekkurler arkadaşım, kayınvalideye telefon bakıyordum iyi oldu. beyaz renk aldım bir tane
  • tavanic500 T kullanıcısına yanıt
    Hocam haber verdiğin için teşekkür ederim, Kaptım ben de 1 tane valideye... Cuma'yı Cumartesiye bağlayan gece saat 1:00 gibi sipariş ettim, Cumartesi öğlen 11 de kargocu kapıdaydı, şaşırttı teknosa!
  • Telefon geldi baya sasırttı beni cok begendim Windows 8.1 güncelledi gayet stabil.

• arkadaşlar paypal ile nasıl yapacaz bu alışverişi? Hangi bankalardan komisyon almıyor paypal? Ben de bu tlfndan almak istiyrm ama paypal kısmını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumaniaDo

Hocam haber verdiğin için teşekkür ederim, Kaptım ben de 1 tane valideye... Cuma'yı Cumartesiye bağlayan gece saat 1:00 gibi sipariş ettim, Cumartesi öğlen 11 de kargocu kapıdaydı, şaşırttı teknosa!

Rica ederim dostum aynen benimki de 1 günde geldi forumda sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş ama ilginçtir bize denk gelmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: yufat

teşekkurler arkadaşım, kayınvalideye telefon bakıyordum iyi oldu. beyaz renk aldım bir tane

Rica ederim arkadaşım güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

arkadaşlar paypal ile nasıl yapacaz bu alışverişi? Hangi bankalardan komisyon almıyor paypal? Ben de bu tlfndan almak istiyrm ama paypal kısmını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Ben de ilk defa yaptım. Maximum sanal kartı verdim paypal hesabına, bu tür alışverişlerden komisyon almıyor diye biliyorum. Benden almadı en azından...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.