Şimdi Ara

Luis nani Vs Jermanin Lens

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence nani daha cok katki verdi ama lens yikilmiyor nani cok top kaptiriyordu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FB Nani göndermekle hata etti bence.

Şöyle söylim ikisinin aynı anda sahada olması muazzam olurdu.

Volkan

Şener Kjaer Skrtel İsmail Köybaşı

Topal

Lens AATIF Josef Nani

RVP

Yedek forvetler

Emenike
    Sow
    Fernandao
  • Öncelikle Fenerbahçe Nani'yi göndermedi, Nani gitmek istedi

Lens vs Nani konusuna gelirsek, Nani'nin şutörlüğü daha iyiydi ama Lens çok daha faydalı, Nani kadar top ezmiyor ve defansa da yardıma geliyor, o nedenle Lens diyorum

• Sezon sonuna kadar Lens'in yanında Nani'nin esamesi okunmaz.
  • Nani tabiki

Ilk 10 haftaya bakarak soyluyorum

Ama nani ikinci yari dususe gecti lig biterken toparladi

Bizim ulkede taraftar balik hafizalidir

Bunu unutmayin

Lensin dususe gecmiyecegi ne malum

Nan de bu arada 28 mac 8 gol 9 asist yapmis

Kotu istatislim degil

• Lens tek atar deyim yerindeyse. Nani yetenekli futbolcuydu ama fenerbahçe için varını yoğunu hiç bir zaman tam olarak ortaya koymadı. Lens ise yetenek olarak Nani kadar yetenekli değil benim gözümde ama tam performansını sergiliyor takım için.
  • Nani a class seviyesinde yeteneklere sahip. Ancak takımı benimsese bile tek başına oynayacak yeterli mental olgunluğa sahip değildi.
    Nani adamı top yerine oynayabilecek bileklere sahip. Lens o kadar yüksek tekniğe sahip değil belki ama daha çok sorumluluk alıyor, yılmıyor deniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nani 'yi geçemedi henüz ama unutturabilir böyle devam ederse.
  • Lens nani'yi donunda sallar,adam takımı sahipleniyor bir kere.Nani buraya kendisini başka bir klübe atmak için gelmiş 8m maddesini özellikle koydurtmuş adam.Lens hızı,adam geçme özelliği yaptığı ortalar ile her türlü zaten nani'den önde zaten.Nani'nin tek artı yönü varsa o da şutları'dır lens önünde.
  • aga geçen sene gsbjk taraftarları naninaninani diye dalga geçiyorlardı adam gidince kıymetli oldu. kusura bakmayında nani top ezen maç seçen bir adamdı lens naniden daha yararlı fbye
  • naniyi izlerken deli oluyordum lensi izlerken orgazm ;)
  • Hangisi daha iyi bilmem de Lens çok daha faydalı bir oyuncu. Umarım bizimle devam eder.
  • Nani Quaresma dan iyi diyenler vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nani Fenerdeyken Nani çöp diyen rakipler birden Nani daha iyi der olmuş Beyazla siyah gibi sorunun cevabı gayet net bence.Nani top ezmekten başka bi iş yapmayan ,sadece isimden ibaret bir futbolcuydu.Onun verdiği katkıyı Lens şimdiden verdi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Nani Quaresma dan iyi diyenler vardi

Evet Nani, küyedi den daha iyi.

• Kasimpaşa maçından sonra bu lens naniden çok katkı vericek demiştim bi arkadaş veremez demisti

• Lens yıllardır aranan kan. Her oyuncumuz için ulan şunu yapsa daha iyi olurdu deriz ama lens için demeye gerek yok. Tam bir profesyonel. Ne yapması gerektiğini biliyor ve yapabiliyor. Ahh o perreiraya verilen para advocaata verilseydi neler yapardı
  • İlk 10 haftaya bakarsak Nani daha iyi. Adam 3 maçı tek başına almıştı neredeyse. Sonradan hevesi mi kırıldı n'olduysa rezalet oynamaya başladı. Lens ise oynadığı neredeyse her maç asist yapmasına rağmen 2. kez sakatlandı bu yıl. Lens'in oynamadığı 5 maçta 3 beraberlik 2 mağlubiyet alsak da ben sakatlanmayan Nani'yi seçerdim.(İlk 10 haftadaki Nani.)

• Lens tam bir takım oyuncusu. Mutlaka alınmalı, Nani falan hikaye bırakın şu portekizlileri artık.

• Evet gs ve bjk taraftari naninani diye dalga gecuyordu da,

Siz de gecen sene ucup kaciyordunuz, yok nani manunun yildizi yok q7 milli takimda kenardan naniyi izlesin, nani dunyanin en iyi kanadi bilmemne diye.

Simdi de nani cop olmus. Fener taraftarinin 2yuzlulugune bayiliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.