Teğmen
30 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 39 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Evet bugun 5-1 yenildik butun renkdaslar kadar ben de teknik direktore sovuyorum ki sene basindan beri dogru duzgun desteklemedim bu keli.

Kesinlikle gitmeli benim adayim da fatih ‘imparator’ terimdir.

Ama televizyondaki yorumcularin yarattigi algiya sinir oluyorum. Ulan aykut feneri kume dusurecek ona hala ‘aykut hoca’ diyen adamlar haftalardir dogru duzgun mac kazanamayan senol gunese tek kaf etmeyen adamlar hala daha lider olan tudora ‘hoca moca degil’ diyor.

Erman bugun resmen ‘gerizekali’ dedi tudora. Her ne kadar gitmesini istesem de bu bizim ic meselemiz ve kulup bunlara pabuc birakmamali. Gerekirse canli yayina baglanip hesap sormali.
Taktik falan bilmiyor, tek bildigi gaz vermek, futbolcudan anlamiyor, yuruyen ego dediginiz fatih terimin eline su kadroyu ver son haftaya kadar sampiyonlugug kovalamazsa adam degilim.

Son 7 derbimizi kazanamamisiz ligdeki. Bildigin besiktasin 3sene onceki haline donduk. Halbuki terim zamaninda galatasarayin bir agirligi vardi. Karsisina gelen rakibin ayaklari titrerdi dizleri titrerdi. Hele arenada bjk ile mac yapacaz 90dakika boyunca 1tane pozisyonumuz olacak... o zamanlar kahkahalarla gulerdik bunu diyene.

Begenmediginiz anaokulu hocasi dediginiz rikerink besiktasa deplasmanda ecel terleri dokturdu 5-6tane net pozisyona girdi besiktasin ise 3tane pozisyonu var ki chedjunun tamamen bireysel 2hatasindan 2gol yedik adamlar beraberlige sevindi kutladi falan.

Alin size 3.5.1.1-4-4-1-1 gibi taktiksel varyasyonlari deneyen hoca, ne oldu 10tane attik dimi besiktasa? 40bin kisinin onunde besiktasi tokat manyagi yaptik efsane 5lidefansimizin onundeki 2onliberomuzla.

Besiktas bizi cooook rahat 3lerdi aksam ama adamlar beraberlige gelmis senol hoca kendi dedi hucumdan vazgecip defansa agirlik verdik diye. Cunku hala bize saygi duyuyor zor mac saniyor halbuki gerek yok anadolu takiminin birinin teknik direktorunu besiktasi yendigi icin almis anadolu takimindan hallice bir kulup olduk ben senolun yerinde olsam tolgay-oguzhan-talisca cikardim maca zaten gol atacak adam yok karsida.

Abi adam gerideyken selcugun yerine tolgayi soktu gitti sneijderi cikartti semihe orta kestirdi hala daha yuklenmeyin diyorsunuz. Imparator 1mac boyle oynatsa bizi kafayi yerdiniz ama o yenildigimizde bile isiran terinin son damlasina kadar cabalayan takimlariyla bize size yaranamadi.

Vitor pereira gelsin daha iyi tudor nedir ya
Demirel milli takima cagirilmadiginda 'babacan kim yeaa volkan turkiyenin en iyi kalecisidir' diyenler bu sezon yedigi golleri izlesin.

Gecen gunki mactada goruldu ki babacan fenerin demirel basakin kalesinde olsaydi fener 6tane sallardi.
Arkadaslar malum yeniden yargilanma ile artik sike yapmadiginiz ortaya cikti.

Diger takim taraftarlari size sikeci diyince 'savcilar kacti, yeniden yargilama, usulsuz dinleme, kumpas, cemaat' diyorsunuz.

Peki 17.25 aralik savcilari nerde? Polisleri nerede? Ona da cemaat diyorlar. 17.25 aralik olayina inanan fenerbahceli var mi aranizda? Var ise sikeye nasil inanmiyor? Vicdani nasil rahat ediyor?

Konuyu hic diger takimlarin yaptigi sikelere cekmeyin. Keza fenerin sike yapip yapmadigi da umrumda degil. Bence fener yaptiysa trabzon da yapti sonuc olarak fener haketti. Ama benim merakim sizin dusunceleriniz.
Artık biz de hatta bütün klüpler de her hatalı penaltıdan sonra hakeme saldırsınlar 4kişi elinden kartını zorla alsınlar. Bakın kahraman ilan edildiler, aklım almıyor.

Cavanda penaltı yapmadıysa biz de yapmadık, e hakeme saldırdık mı?

Şimdi ben hakem olsam haftaya trabzonu doğrarım. Hatta hakemler esir alındıktan sonra kimse hakemlerden trabzona karşı objektif olmasını da beklemesin bu sene.

Trabzon takımının yarısı 3maç ceza almalıdır en az.
Evet arkadaslar basliktaki gibi lig baslamadan once futbolculardan bir ruya 11 cikarin deseler ne yapardiniz? Simdi ne yaziyorsunuz?

Bekledigim
Muslera
Gg-kjaer-ched-caner
Topal-tolgay
Sino
Nani-rvp-tore

Aslinda olan

Muslera
Gg-kjaer-rodolfo-hak
Souza-oguzhan
Sino
Nani-eto-podolski
Evet arkadaslar dunku umutum pozisyonundan bahsediyorum. Aranizda o topu gol yapamayacagina inanan var mi? Yilda birkez halisaha izlemeye giderim ama ayagima top degmez ona ragmen adim gibi eminimki yapardim.
Arkadaşlar Jason denayer geliyor haberleri iyice artmaya başladı. Peki eğer gelirse Semih'i sağ bek oynatmak mantıklı olur mu sizce?
Mancini döneminde bi kaç maç oynamıştı savunma yönünü gayet iyi halletmişti bana kalırsa.

Muslera
Semih-Jason-Ched-Carole
Rodriguez-Melo
Yasin-Şino-Poldi
BuraQ

bu kadro bence gayet iyi. En azından defans kağıt üstünde defans zaafımız kalmaz gibi gözüküyor.

Sizin görüşleriniz neler bu konuda?
Arkadaşlar ben geleceğine inanmıyorum baştan söyleyeyim ama gelirse 10m gibi rakamlar konuşuluyor.

Bunu gören şino zam ister mi sizce? İsterse yönetim ne yapar?
Öncelikle galatasaraylıyım belirtiyim.

Abi ismail kartal çok kötü bir teknik direktör kabul ediyorum. Onun yüzünden çok puan kaybettiniz farkındayım. Kesinlikle sene sonunda gitmeli.

Lakin o kadar efendi bir adam ki kimi zaman inşallah şampiyon olur diyorum.

Yazık adam zaten beceriksiz bu yüzden taraftar üstüne gidiyor haklı olarak. Bi de üstüne aziz yıldırım olsun, takımın kabadayıları olsun onlarla uğraşıyor.

Tabiki de kalsın, üstüne gitmeyin demiyorum. Taraftar olarak en büyük hakkınız böyle bır yeteneksizi istememekle.

Ama en büyük suç kesinlikle aziz yıldırımdır. Bu kadar ismail kartal konuşulurken yanına biraz da aziz yıldırım konuşulsa fener için en iyisi olur. 'ne yaptıysa fener için' olsa bile yaptıklarının doğru olmadığı gerçeği değişmiyor.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.595
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.708 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.172 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.