350 TL ye 4 lt 5/30 yağ satıyorlar. Rusya vb pazarlara Türkıyede uretilip satılıyor -40 derecede bile iş makınelerı vs kullanıyor. Sanayıde de gördum kullanacağım. Başka kullananlar var mı? Her türlü araç için profesyonel yağları var Castrol'un yarı fiyatına.. |
Lubrico yağ kullananlar var mı?

-
-
Kırmızı Antifrizini kullandık normaldi
Memnun kalırsanız bilgilendirirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben bu yağı 10 yıl kadar once kullanmıştım ıyı bır yağ idi sımdı tekrar gorunce alasım geldı cunku cok uygun fıyat ve onayları karsılıyor. Googleda fabrıkasını fln da gordum turkıyede satmasa bıle yurt dısına satıyorlar demekkı bolca kı hala iflas etmemısler
-
İsmail usta kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam, bir videosunda göstermişti.
-
o zmn sıknıtısız demektir. Birde petrol ofısı flnda kullanıyordu degılmı onlar?
-
Evet petrol ofisi de kullanıyorlardı. Ben yine de üzerine biraz daha ekleyip alabiliyorsanız daha iyi markaları öneririm. Petrol ofisinin hidroliği de, antifrizi de daha düşük kalite deneyimlerime göre, yağını bilmiyorum.
Mesela fmy yağları(ford için) opet üretiyor ama fmy'yi daha kaliteli üretiyor, datasheetleri incelediğimde bunu gördüm. Öncelik ucuz ürün satıp çok satmak olduğundan kaliteyi düşürüyorlar, iyi markalar bunu mümkün olduğunca yapmaz diye düşünüyorum çünkü fiyattan değil kalitesinden, sağladığı güvenden dolayı satar, buna pek ihtiyacı kalmaz.
-
Tsk da askeri araçlara bakımlarda genellikle bu marka kullanılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dükkanda cnc tezgahlarda yağ kullanıyorum.
Mesela kızak yağı olarak po kullanıyorum. Bor yağında da castrol.
Geçen castrol yerine yerli bir marka eurolub diye bor yağı almış abim. Dükkan 2 sene leş gibi koktu. Ta ki castrol u kullanmaya başlayana kadar.
Petrol ofisi mesela bir derece kullanılırda daha altını almayın.
Bazen diyorsunuz ya adam marka satıyor içi aynı. Hayır abi alakası yok. Adamların hem üretim standardı yüksek hemde daha iyi bileşenlerle daha iyi arge ile yağ üretiyorlar.
Her markanın her vizkozite yağı aynı değildir olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 5 Şubat 2023; 22:28:9 > -
O lubex hocam lubrico değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temkinli olmak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X