Şimdi Ara

Lpg tanki kullanim omru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.2008 mayis uretimli lpg tanki var arabada.Temmuzda da muayene var.Kullanim omru 10 yil mi tanklarda?Eger oyleyse ben simdi tanki degistirsem temmuzdaki muayene tarihine etki eder mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tankı değiştirmeniz gerekiyor. Muayene tarihine bir etkisi yok. Ne gibi bir etkisi olabilir ki?
  • Muayene 18 temmuz.Mesela ben yarin degistirsem 1 ay icinde gidip muayene yaptir demiyolar mi?O acidan dedim 15 gun erken olur diyerekten.Bir de sizdirmazliga giriliyo mu daha var mi o uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tankı değiştirmen gerekiyor, değiştirdikten sonra verecekleri tadilat projesi 1 ay geçerli.
  • Peki sizdirmazliga giriliyo mu tank degisince?Yoksa direk muayene mi?

• sızdırmazlığa gerek yok artık, zaten tankı değiştirdiğin yerde sana söylerler gerekeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C4E36DE -- 3 Haziran 2018; 18:7:12 >
  • Sagol reyis.Yarin bi sorusturalim bakalim neymis piyasasi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu boyali aracin deger kaybi
    5 yıl önce açıldı
    Gercekci Yakit Tuketimi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

tankı değiştirmen gerekiyor, değiştirdikten sonra verecekleri tadilat projesi 1 ay geçerli.
    Tadilat projesi 1 aydan sonrada geçerlidir. Ama cezası vardır. Cüzzi bir miktar.

Tank ömrü 10 senedir tankın üstündeki etikette son kullanma tarihi yazar. Gerçi yetki MMO'dan alınıp TSE'ye verilince 15 yıla çıktı diye biliyorum.
  • Elk_91 E kullanıcısına yanıt
    ben 42 lik simit depoyu hersey dahil 400 tl ye degistirdim.proje , sizdirmazlik falan hepsini hallediyorlar.sana verilen dosya ile muayeneye gidiyorsun o kadar.montaj da yaklasik 2 saat civari suruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de oyle biliyodum da onu da kitabina uydurmuslar.Omru 15 sene ama ureticinin belirttigi omur 10 seneyse 10 senede degisir demisler.10 sene omur veren ureticileri listelemisler bi baktim butun markalari yazmislar😃

• vebo kullanıcısına yanıt
    Hersey dahil dediginiz samandirayla beraber mi?Sadece tanksa pahaliymis valla.Bi de hangi marka taktilar?

• marka atiker şamandira degismedi.aldigim en iyi fiyat bu .550 diyen de oldu.450 diyen de.

• Ben de arastirdim ogleden once.En uygun tank+samandira 500 dediler.Gene sacma uygulamalar var.Bakir borularin etrafinda plastik hortum gecirilmis halde istiyolardi.Simdi de istemiyolarmis.Sordugum dukkanlardan birinde oyle dediler ben bunlari sokcem hep falan dedi.Valla sokturcem bu lpg yi ettigimiz kar bunlara gidiyo😃

• ben sadece tank değişimine ve spiral hortumları söktürmeye 350 lira fiyat almıştım 2 ay önce.
  • Tank degisimi 400 tl.Evraklar vs hersey dahil.Valla iyi pra verdik.Isi de ciraklara birakmislar.Samandiraya gaz borusunu baglarken silikon sikmis galiba onu da fazla sikmis girisi tikamis.2 defa benzinlige gittim gaz almadi araba.Samandirayi sokunce meydana cikti.Coluk cocuga yaptirdiklarini bilsem gitmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vebo

ben 42 lik simit depoyu hersey dahil 400 tl ye degistirdim.proje , sizdirmazlik falan hepsini hallediyorlar.sana verilen dosya ile muayeneye gidiyorsun o kadar.montaj da yaklasik 2 saat civari suruyor.
    Selam. Benimde 10 yil dolmus 42lt simit tank degismesi gerekiyor. 480 tank 100 iscilik 100 proje 680 tl fiyat istediler. Eger samandira uyumsuzsa onun fiyatida eklenebilir gibi bise solediler. Siz nerede yaptirdiniz neredeyse iki kati fiyat isteniyor benden

• gktgknk G kullanıcısına yanıt
    mayis ayinda bursa'da yaptirdim.samandira haric 400 tl.simdi ayni fiyata yapmazlar.

• Haziranda ben de evdeki arabalardan birinin tankını değiştireceğim. Tank olayında tadilat projesi vs. derken yine maliyetli olacak...

Regülatör için de 2 kat para istiyorlar onda zorunluluk yokmuş kendim alıp değiştirdim basıncını eskisi gibi yaptım mis gibi oldu. Tanklar aslında bu kadar pahalı değildir de tüpçüler mecburuz diye sokuyor da sokuyor.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Regülatör için değişiklik proje vs gerekmiyor mu kafamıza göre değiştirebiliyoz mu

• quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Regülatör için değişiklik proje vs gerekmiyor mu kafamıza göre değiştirebiliyoz mu
    Gerekmiyor, direk değişir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.