Şimdi Ara

Gercekci Yakit Tuketimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu gercekci yakut tuketimi ne oluyor onu acinca daha mi fazla yakiyor araba beygirine goremi kapatinca her modelinde aynimi yakiyor tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açık olduğu zaman su gibi yakar.
  • ben bi ara kiyaslamistim ikiside ayni gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmem46 -- 6 Temmuz 2014; 0:33:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilmem46

beyler bu gercekci yakut tuketimi ne oluyor onu acinca daha mi fazla yakiyor araba beygirine goremi kapatinca her modelinde aynimi yakiyor tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum

Hocam adı üstünde gerçekçi yakıt tükedimi. Şöyle özetleyebilirim.
    Gerçekci yakıt tüketimi similasyonu kapalı konumdayken; Tır devrine göre değil gittiği kilometreye göre yakıt yakar.
    Örneğin 100 litre yakıtla 200 km yol gider. Siz ne kadar devirli kullanırsanız kullanır gideceği yol budur. Hatta kontak kapatın araba çalışmazken bile km gittiğinde yakıttan düşer.
    Gerçekçi yakıt tüketimi açıkken siz devirli kullanırsanız daha fazla yakar. Sakin kullanırsanız daha az yakar. Diyelim yokuş aşağı tırı stop ettiniz hiç mazot yakmaz.

Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donhak -- 6 Temmuz 2014; 2:42:21 >

• Bu ayar ets 2 de mi var

• Gerçekçi yakıt tüketimini seçin çünkü hızlanıp gaz keserseniz yakıt yakmaz.
  • evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg tanki kullanim omru
    7 yıl önce açıldı
    Kaputu boyali aracin deger kaybi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

evet

Peki gerçekçi yakıt tasarrufu modunu açınca tasarruf yapmak için nasıl kullanmam gerekiyor,nelere dikkat etmem gerekiyor?
  • yüksek vites düşük devir kullan, yokuş aşağı vitesi boşa at vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

yüksek vites düşük devir kullan, yokuş aşağı vitesi boşa at vs.

hocam 11. viteste giderken vitesi nasıl boşa atabiliriz ? bir tuşu vs yok mu bu işin ?
  • ozanozsavas kullanıcısına yanıt
    her tuşa tek tek vites numarası atadığın bi kontrol modu varsa onda olur sanırım bu aralar bakamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhak

quote:

Orijinalden alıntı: bilmem46

beyler bu gercekci yakut tuketimi ne oluyor onu acinca daha mi fazla yakiyor araba beygirine goremi kapatinca her modelinde aynimi yakiyor tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum

Hocam adı üstünde gerçekçi yakıt tükedimi. Şöyle özetleyebilirim.
    Gerçekci yakıt tüketimi similasyonu kapalı konumdayken; Tır devrine göre değil gittiği kilometreye göre yakıt yakar.
    Örneğin 100 litre yakıtla 200 km yol gider. Siz ne kadar devirli kullanırsanız kullanır gideceği yol budur. Hatta kontak kapatın araba çalışmazken bile km gittiğinde yakıttan düşer.
    Gerçekçi yakıt tüketimi açıkken siz devirli kullanırsanız daha fazla yakar. Sakin kullanırsanız daha az yakar. Diyelim yokuş aşağı tırı stop ettiniz hiç mazot yakmaz.

Umarım anlatabilmişimdir.

Gaza basınca V8 motorlarda anlık tüketim 100'ü geçiyor yahu. Ama 600 beygirlik Actros ile rekor bir tüketim yapmıştım,ETS 2 ana konuda vardı resim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.