Şimdi Ara

LPG'li palio giderken tekliyor sonra stop ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba saygı değer abilerim kardeşlerim.

öncelikle daha geçen gün 1998 model 1.6 palio aldım. Aldıktan sonra farkettim ki araba gaza geçti görünüyor ama geçmiyor. benzin seviyesi gösteriyor ama ışığı yanmıyor. bu nedenle benzinde gittiğimin de farkında olmadığım için benzin bitince yolda kalınca farkettim. sonra cumartesi gün lpg'nin servisine gittim ve arabanın gaza geçmediğini bilgisayara bakınca da anlayamadılar resetleyince sistemi ancak öyle anlaşıldı. neyse sorun halloldu araba gaza geçiyor ama dün yolda yaklaşık 80 km hızla giderken araba teklemeye gaz yememeye başladı. sonra stop eden araba elektriği de kesti ve direksiyon kilitlendi kaldı. allahtan düz bir yoldu kaza bela gelmedi.

bir de ilk çalışınca gaza geçerken araba gaz vermezsem stop ediyor. bu arada Denizli'deyim arkadaşlar.

bu konuda ne yapabilirim nereye baktırmam gerekir? yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

• Gaz kelebeği temizliği ve sübap ayarına baktırın bence .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

peki aracı satın aldığım kişi en son gazı ucuz bir yerden almış depoyu da doldurmuş. bunun bir etkisi olabilir mi? çünkü gazı baya ucuza almış her yerde 2.2 falanken arkadaş 1.79 dan almış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.