< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Av.hakan.gurses -- 12 Aralık 2015; 21:05:16 > |
|

2 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Av.hakan.gurses -- 12 Aralık 2015; 21:05:16 > |
|
"Araç benzinde neden tekler" sorusunun cevabı, "benzinli araç neden tekleme yapar" sorusuyla aynıdır. Bu sorunlar genellikle şu arızalardan kaynaklanır:
Bu arızaları gidermek için aracını yetkili bir servise götürmelisin. Servis, sorunun kaynağını belirlemek için gerekli testleri yapacak ve arızalı parçaları değiştirecektir.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Av.hakan.gurses -- 21 Aralık 2015; 17:35:46 > |
|
|
|
Araci benzinde tekleyenler DİKKAT. Sonuna kadar okuyun. Arkadaslar ankaradayim,aracim peugeot 206 1.4 Aracim lpg de sorun yok benzinde tekleyip duruyordu gaz yemiyordu. Elektronikci lere götürdüm araci bırak biz arizayi tespit edip seni arariz, öyle hemen olmaz bi kaç gün bekliceksin dediler.Bilgisayara taktirdim ariza görünmüyor. Belki 10 tane tamirciye götürdüm kimi beyinden kimi enjektorden, kimi benzin pompasindan,kimi elektrik kablolari komple elden geçecek,kimi bobin vs. Ne yapacagiz dedigimde hepside birakacaksin birkac gün araci hepsine bakacagiz çözeceğiz dedi,fiyat ucu açık kimse vermedi. Benim piskoloji çöktü. Bugün sanayide çökük piskoloji ile gezerken baktim pompa enjektor temizligi yaziyor.Girdim durumu anlattim,usta dedi birak bana bu işi. Hemen yandaki tamirciye dedi sök şunun enjektorleri,usta söktü ve cihaza bağladı benzin enjektorunun bi tanesi bozuk hiç benzin gelmiyor. Dedi bak arizayi gör ve beň şok oldum. Hemen Yildiz sanayiden bi tane çıkma enjektor aldim geldim taktirdim ve araç saat gibi oldu.Sorun kalmadi. Araci birak bakalim diyenlere itibar etmeyin.Resmen yolacak tavuk ariyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Araci benzinde tekleyenler DİKKAT. Arkadaslar ankaradayim,aracim peugeot 206 1.4 Aracim lpg de sorun yok benzinde tekleyip duruyordu gaz yemiyordu. Belki 10 tane tamirciye götürdüm kimi beyinden kimi enjektorden, kimi benzin pompasindan,kimi elektrik kablolari komple elden geçecek,kimi bobin vs. Ne yapacagiz dedigimde hepside birakacaksin birkac gün araci hepsine bakacagiz çözeceğiz dedi,fiyat ucu açık kimse vermedi. Benim piskoloji çöktü. Bugün sanayide çökük piskoloji ile gezerken baktim pompa enjektor temizligi yaziyor.Girdim durumu anlattim,usta dedi birak bana bu işi. Hemen yandaki tamirciye dedi sök şunun enjektorleri,usta söktü ve cihaza bağladı benzin enjektorunun bi tanesi bozuk hiç benzin gelmiyor. Dedi bak arizayi gör ve beň şok oldum. Hemen Yildiz sanayiden bi tane çıkma enjektor aldim taktirdim ve araç saat gibi oldu.Sorun kalmadi. Araci birak bakalim diyenlere itibar etmeyin.Resmen yolacak tavuk ariyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|