Bildirim
Lpg ayarina ihtiyaç duyuyor musunuz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2 yıl olcak ayar yaptıralı bi de filtresi değişti ama vi filtre daha istiyor artık -
Arada kontrol ediyorum. Kablo aldım kendim ayarlıyoruz. Parada veriyorum. -
Sıralı sistem LPG sistemi var aracımda yolda 1-2 kez ayar istiyor bu ara götürdüm bilgisayar bilgilerinden sübap ayarı yaptır dedi usta bi bildiği var sanırım lpg sübapları bozuyor bu bir gerçek şıkırtı var biraz. -
quote:
Orijinalden alıntı: yolcu07
Arada kontrol ediyorum. Kablo aldım kendim ayarlıyoruz. Parada veriyorum.
hocam hangi kabloyla nerden ölçüyorsunuz... alet gerekiyor mu? nasıl yaptıgını anlatabilir misiniz? -
Netten lpg ayar kablo diye bakarsanız kablo ve kitinize göre program vs. Geliyor zaten forum sitelerinden de gerekli yardımı yapıyorlar kendiniz çok rahat ayar yapabilirsiniz.
Hiçbir usta yolda ayar yapmıyor. İnce ayarı yolda yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 yıldır ayar yaptırmadım. Yaptırdığımda buji ve buji kablolarını değiştirmiştim yağ ve filtreler değişti sonra ayar yapıldı. -
14bin km'de benden önceki sahibi brc taktırmış. 15bin'de ince ayar vs yaptırmış ondan sonra arıza ışığı filan hiç yakmadı.
Düzenli olarak 10-15bin km'de bir aracın bakımlarıyla birlikte filtreleri değişti. 95bin km'de araç bi takım arıza kayıtları düştü. magnezyum subaplar erimiş kompresyon düşüklüğü vardı. 102bin km'de komple subap yapıldı. yani lpg de 90bin km kullanıldı.
Subaplardan 500km sonra araç fakir karışım verdi o zaman bi kere ayarlattım o kadar. şu anda 122bin km'de 10ayda 20bin km yapmışım
Öyle sürekli atiker gibi dikiş tutmama durumu yok. bi kere adam gibi oldu mu bi daha sıkıntı çıkarmıyor. şimdi yeni nesil kitler uygun lpg enjektör ucundaki rakor mudur nedir onun çapı düzgün seçildikten sonra obd bağlantısı üzerinden ayarında düzeltmeler yapabiliyor yani amele gibi sanayide günlerinizi heba etmiyorsunuz. ama 3 kuruş ucuz olsun diye dandik düz kitler alanlar sanayiden ev alsın rahat eder.
-
sıralı sistemde ayar hikaye. adamlar laptopu bağlıyorlar ecu ya. sonra da mevsimine göre sadece benzinden lpg ye geçme sıcaklığını ve saniyesini ayarlıyorlar o'kadar. -
2 sene evvel bir ayar yaptırmıştım sonrasında biniyordum geçen egzoz muaynesini sanayide yaptırmaya gittim muayneyi yapan yer lpg işi de yapıyordu bi ayarlara baktirdim çık iyi dedi.Ben ayarın öyle ikide bir bozulduğuna inanmıyorum bir sıkıntı yoksa devam -
LPG li aracım varken yılda bir kere mutlaka filtrelerini değiştirir ve ayarına baktırırdım, genelda hiç ayar bozulmazdı 6.5 yıl böyle kullandım hiç sıkıntı çıkarmadı, araç Hyundai Accend Admire, LPG kiti Zavolliydi. -
quote:
Orijinalden alıntı: yolcu07
Netten lpg ayar kablo diye bakarsanız kablo ve kitinize göre program vs. Geliyor zaten forum sitelerinden de gerekli yardımı yapıyorlar kendiniz çok rahat ayar yapabilirsiniz.
Hiçbir usta yolda ayar yapmıyor. İnce ayarı yolda yapıyorum.
gerçek yol testinde yapılan ayar gibisi yok. bu yüzden gittiğim ustadan çok memnunum usta dediğimde teknolojiyi seven genç biri 20 kusurlu yaşlarda prins ve atiker bayiliğini almış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X