Bildirim
LPG
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim.kanac
Arkadaşlar benim 2005 Model Volkwagen passat 1.6 aracım var. LPG Taktırmak istiyorum. Hangi markaları önerebilirsiniz?
merhaba aracınız için ekonomi ,performans,kalite ve güven konusunda ilk sırayı alan PRİNS i tavsiye ederim .
bu sektöktörde güven ve kalitenin öncüsü olan PRİNS ipragaz güvencesiyle hizmet vermektedir.
aracınıza prins vsı 2 ve prins silverline modeli uygundur.
prins silverline 1.900 tl 10 taksit, nakitte 1.800 tl dir.
bunun yanında doğru servis ve doğru ustayı tercih etmeniz ,dikkat etmeniz gereken en önemli unsur olacaktır.
selamlar_____________________________ ÖNEMLİ OLAN LPG KİTİ DEĞİL ,OBD Lİ KİT DEĞİL ÖNEMLİ OLAN AKILLI USTA İŞİNİN EHLİ USTA ....
ÖNCE DOĞRU USTA SEÇİN KİTE SONRA KARAR VERİN ...
İYİ MÜKEMMELİN DÜŞMANIDIR ... -
40 lt silindir tank ile buna uygun şamandıra fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz? aracım 97 boroadway mevcut tankın 10 yıl süresi dolmak üzere eski şamandırada sorunlu 32lt tank olmasına rağmen ancak 19-20 lt alıyor . _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim.kanac
Arkadaşlar benim 2005 Model Volkwagen passat 1.6 aracım var. LPG Taktırmak istiyorum. Hangi markaları önerebilirsiniz?
slm ibrahim bey atiker safefast obd ıı şaşmayınız saygılar_____________________________ ZİYA TOPRAK
0541 216 13 35 -
Bende de aynı motor var. landi renzo taktırdım. 1,5 yıldır tık demedi. araştırmanızda fayda var. usta çok önemli... _____________________________ JEEP RENEGADE LIMITED -
ATİKER SAFE FAST OBD 1040 tl 10 taksit _____________________________ -
LPG ci arkadaşlar bir fiyat verin yaa sorum yukarıda 3-4 msj önce ok. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler