|
|

|
|
Albien (BRC Tip) LPG enjektörleri, otomotiv sektöründe yaygın olarak kullanılan ve yüksek performans sunan enjektörlerdir. İtalyan BRC Gas Equipment tarafından üretilen bu enjektörler, üstün özellikleri sayesinde sürücülerin ilgisini çekmektedir.
Albien LPG Enjektörlerinin Özellikleri:
Albien LPG Sisteminin Diğer Bileşenleri:
Albien LPG sistemi, enjektörlerin yanı sıra aşağıdaki bileşenleri de içerir:
Albien LPG Enjektörleri Hakkında Kullanıcı Yorumları:
Çevrimiçi yorumlara göre, Albien LPG enjektörleri genellikle kullanıcılar tarafından olumlu karşılanmaktadır. Sürücüler, bu enjektörlerin performansından, dayanıklılığından ve yakıt verimliliğini artırmasından memnun kalmaktadır.
Eğer aracınızda LPG sistemi kurmayı düşünüyorsanız, Albien (BRC Tip) LPG enjektörlerini değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Bu yüksek kaliteli enjektörler, size sorunsuz bir LPG deneyimi ve aracınızdan en iyi performansı almanızı sağlayacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erk1n -- 22 Ocak 2015; 17:39:34 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 9 Ağustos 2017; 20:55:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deboy -- 21 Kasım 2018; 19:33:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Euro 5,Geely Emgrand aracımda 59000 km.civarında yaşadığım tekleme ve yığılma sonrası sorunun 3 ohm valtek enjektörlerde olduğu ortaya çıktı.2 ohm albien enjektör aldım.Sonrasında yaklaşık 6 ay ayar sorunları yaşadım.Valtek enjektörler 3 ohm,1.8 mm nozul ile 0.95 barda çalışıyordu. Albien enjektörlerde özellikle 2mm nozul istedim.Yeni regülatörde basıncı değiştirmemiştim. Akl kit için ayar kablosu aldım.Önce benzinde benzin enjektör süresi ile gazda benzin enjektör sürelerini eşitledim.Regülatör basıncını 1.05-1.06 bar yaptım. Şimdi araç neredeyse benzinden daha performanslı ve yağ gibi kayarak ve çok sessiz çalışıyor.Hiç sorunum kalmadı. Çalışmamdaki ince ayrıntıları donanımhaberde "geely Emgrand"topiğinde "deltoid" rumuzuyla yazdığım yazılarda bulabilirsiniz. |
|
|