Şimdi Ara

BRC LPG Gaz Kesici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün lpg filtre değişimi için gittim bana gaz kesicimin eski tip olduğunu söyledi bunun filtrelerinin artık üretilmediğini ve piyasada olmadığını söyledi bende neyse öyleyse dedim değiştirdim böyle bi şey var mı yoksa gereksiz yere gaz kesiciyi değiştirerek boşuna masraf mı yapmış mı oldum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Özsoy-Lpg

Satışlarımız Mevcuttur.https://www.otogazmarket.com/urun/brc-filtre-degisim-seti_2441.aspx

Resimdekilerin ikisi de aynı filtreyi mi kullanıyor yoksa aynı mı?

Resimde eskisi sol tarafta yenisi diye taktığı sağ tarafta bana eskisinin filtresi artık piyasa da olmadığını söyleyerek değiştirdi böyle bi şey var mı yoksa para kazanmak için mi bana böyle söyleyerek değiştirmeme sebep oldu ? BRC LPG Gaz Kesici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 20 Kasım 2016; 0:9:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

quote:

Satışlarımız Mevcuttur.https://www.otogazmarket.com/urun/brc-filtre-degisim-seti_2441.aspx

Resimdekilerin ikisi de aynı filtreyi mi kullanıyor yoksa aynı mı?

Resimde eskisi sol tarafta yenisi diye taktığı sağ tarafta bana eskisinin filtresi artık piyasa da olmadığını söyleyerek değiştirdi böyle bi şey var mı yoksa para kazanmak için mi bana böyle söyleyerek değiştirmeme sebep oldu ? BRC LPG Gaz Kesici

Brc Fast,Brc seq.24, Brc seq.56,Brc May07, Eski tip kullanmakta.

Brc May11, Brc Plug&Drive,Brc 32 Brc SDI, Kitmtm Eco Drive Yeni tip kullanmakta.

iki modelde satmaktayız. Ürünlerin son kullanım tarihleri vardır voltaj kaybı hataları olması durumunda,takılması faydalıdır.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bende eski tip filtre yok piyasa da kalmadı hem bunlar sağlam değil diye değiştirdi aklıma takılan benim kit May07 eski sistem yeni takılan gaz kesici ise dediginize göre yeni sistem sıkıntı yapma durumu olabilir mi bu durumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aytemiz Gaz (LPG)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.