wings ücretsiz lounge kullanımı için 1.5M mevduat gerekli sanırım? |
LoungeKey (7. sayfa)

-
-
İki farklı lounge konusu var aslında Wings için ,
1.si
Wings kartınız ve 1,5m üzeri mevduatınız varsa lounge me den Explorer paket (5 girişlik) kod hediye ediyor.
- Müşterinin LoungeMe uygulaması üzerinden üyelik oluşturduktan sonra ödeme ekranında indirim kodunu ilgili alana girmesi gerekmektedir. İlgili kod yalnızca Explorer paket satın alımı için ücretsiz hak tanımlayacaktır.
- Kampanya kapsamında her müşteriye yılda 5 ücretsiz giriş hakkı tanımlanır.
https://www.wingscard.com.tr/kampanyalar/havalimani-ucretsiz-lounge-ayricaligi
2.si
Wings Elite kart , bu kartta yılda 8 giriş hakkı veriyor.
- Kullanım hakları her takvim yılında yenilenir, Yılda 8 defa +1 misafirle beraber lounge ayrıcalığından yararlanılabilir.
https://www.wingscard.com.tr/wings-elite/lounge-ayricaligi
-
wings elite için mevduat şartı istemiyor mu hocam, her isteyene bu kartı vermiyorlar diye biliyorum?
-
Eskiden direk kendi sitesinde 5m olarak şart yer almakta idi .
Bu sene başında bu şartı kaldırdılar siteden ve 1 - 1,5m mevduatı olanlara verdiler kartı . Müşteri temsilcisinin genel merkez ile görüşüp onay alması gerekli sadece.
-
Ziraat Prestij plus kart mevcut hali hazırda. Antalya Havalimanında kullanmak istiyorum.
Merak ettiğim şu :
-Sadece kart sahibi(eşim) ve 3 misafir (ben ve çocuklar 4yaş-12yaş ) olarak mı giriyoruz ? ekstra bir ücret çıkıyor mu ?
-Harcama yapmamız mı gerekiyor ? veya ücretli olanlar nedir ?
-Kullanım süremiz var mı ?(Şehir dışından geleceğiz.5-6 saat önce giriş yapsak oluyor mu ?) Sitesinde 3 saat diyor.
-Harcama yapmamız gerekiyorsa, pahalı mı ? Bir simit'e 350 tl ödemeyelim sonra :)
-
genellikle lounge daki süre 3 saatle sınırlı oluyor. diğer soruların cevaplarını bilmiyorum, ancak ben size bi soru sorayım. prestij kartı almak için herhangi bir mevduat şartı var mı? direkt bankaya başvurunca çıkma ihtimali neye bağlı?
-
-
hocam bunu gördüm sitede ancak prestij için 1 milyon altı yazmışlar, ucu açık, hesapta 10 lira da olsa veriyorlar mı bu kartı acaba?
-
Ziraat'in sitesini incelerseniz, çocuklar için özel durum olabileceğini belirtmekteler. "Bazı lokasyonlarda belirli yaşın altındaki çocuklar ek bir hak kullanımı olmaksızın ücretsiz olarak giriş yapabilmekte olup, ilgili lokasyon için söz konusu bilgiye uygulama üzerinden ulaşılabilmektedir." Çocuklar ücretsiz giriş imkanı olursa, ne alâ..
Olmadığı takdirde, "Misafir hakları (yıllık 4 adet) aynı anda veya ilgili takvim yılı içerisinde farklı tarihlerde kullanılabilir." diye belirtildiği için, asıl kart sahibi + 3 misafir şeklinde giriş sağlanır.
Harcamadan kastınızı anlamadım. Lounge girişi sonrasını soruyorsanız, lounge içerisinde ücretli bir hizmet genelde olmuyor. Yeme-içme sınırsız. Yurtdışında da bir çok lounge kullandım ama ücretli bir şey pek görmedim. Yurt içindeki lounge'lar zaten her anlamda ücretsiz olarak hizmet sağlamaktalar. Zaten ücret ödeyecek olduktan sonra lounge'a girmek yerine, dışarıdaki restoran-cafe'lerden hizmet alırsınız. Lounge'ın bir bakıma anlamı da bu..
Kullanım süresi olarak, genel olarak 3 saat diye belirtilmesinin nedeni, uçuşunuza 3 saat kala kontuar açılmakta. Yani bir başka deyişle, valizlerinizi verip biniş kartlarını aldığınız nokta genelde uçuşa 3 saat kala açılmakta. Fakat örneğin THY ile uçuyorsanız, zaten Türkiye'de THY'nin kontuarları sürekli açık olduğu için, elbette bu 3 saat kuralını esnetebiliyorlar, daha önceden valizinizi kabul edip biniş kartınızı teslim alabiliyorsunuz. Fakat Türkiye'den yabancı bir havayolu ile uçuyorsanız veya yurt dışından Türkiye'ye gelirken THY ile geliyorsanız, bu 3 saat konusunu net şekilde gözlemlersiniz.
Bunun dışında, kimse sizin lounge içerisindeki sürenizi tutmaz. Hatta uçağınız rötar vs. yaparsa zaten daha fazla süre içeride kalırsınız. Lounge'ların açılış-kapanış saati belirtilmişse, bu durum elbette dikkat edilmesi gereken konu olur.
-
Yaklaşık 1 yıldır yurtdışına cikmadigimdan loungekey kullanmıyorum. En son gittiğimde de karekod olayı yoktu , direk kredi kartını uzatiyordum , loungekey diye belirtip faydalanıyordum. Uygulamayı kurcaladım ama karekod göremiyorum. Kredi kartım loungekeyde tanımlı . Tam olarak nerede bu loungekey kare kod ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur da gittiğimde karekod isterlerse en azından bilgi sahibi olayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LoungeKey uygulamasına girip kart butonuna basıyorsunuz karekod çıkıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı arkadaşlar bir şey soruyor,bazı kıymetli arkadaşlar da üşenmeyip uzun uzun yazıyor,değerli bilgiler veriyor,ama maalesef cevabı alan da tık yok.Ya bir beğen,ya da sağol de.Çok mu zor. Gördüğünü anlasın cevap veren.Çok ilginç.İşi biten kayboluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim durum biraz farklı. Personeliz. O yüzden sorunuza tam cevap veremeyeceğim.
-
1m altında prestij kart başvurusu yapıp alabiliyorsunuz fakat lounge gibi özellikleri kullanabilmek için plus ya da elite segment olmanız gerekiyor. onun içinde 1m üstü varlık istiyor. bugün bankaya uğramıştım oradan aldığım bilgi
-
Teşekkür ettim verdiğiniz bilgiler için. Ağustos'ta deneyeceğiz bakalım.
-
hocam lounge için başka kartım var, sadece prestij kartı alabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim onu öğrenmek istemiştim. bazı bankalar özel kartlarını her başvuruya vermiyorlar. ayrıca 1 milyon varlığı daha sonra da sağlayabilirim.
-
Ziraat bankasindan 100.000 tllik kredi kartı çıkartabilirseniz veriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci06 -- 23 Mayıs 2025; 12:10:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
önce 100k limitli normal bir kredi kartı mı çıkartmalıyım, yoksa direkt prestij e başvursam onaylanır mı hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X