Şimdi Ara

LoungeKey (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
91
Favori
45.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teb infinite premium paket 3.5 milyona yükseliyor. güzel bir özet çıkarmışsınız. ziraat bankası prestij kartınıda ekleseniz bakanlar için güzel bir özet olacaktır.

LoungeKey

prestij plus için varlık şartı 1 milyon demişler ama sitelerinde bilgi bulamadım

Haklısınız Şubat itibari ile paketlerde de limit artışı olacak ,onu belirtmeyi unutmuşum . Halihazırda artmasa bile 2,5m büyük rakam

1 Şubat 2026 itibarıyla güncel varlık koşulları aşağıdaki gibi olacaktır;

• 1.000.000 TL’ye kadar varlığa sahip müşterilerimiz Standart,
    • 1.000.000 TL ile 3.500.000 TL arası varlığı sahip müşterilerimiz Plus,
    • 3.500.000 TL ile 10.000.000 TL arası varlığa sahip müşterilerimiz Premium,
    • 10.000.000 TL ve üzeri varlığa sahip müşterilerimiz Ultra ayrıcalıklarından yararlanabilecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

"%50 indirimli lounge kullanımından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanabilirsiniz." İndirimli diyor.

Orijinalden alıntı: piradomim

2026 itibari ile kullandığım 4 bankadan 2 si hemen hemen yalan oldu ,

Akbank Wings Elite -- sorunsuz bu sene içinde aynı 8*2 olarak yenilendi ,

Vakıfbank Reserve --- sorunsuz bu sene içinde 10*1 olarak yenilendi,

TEB Infinite --- 1m-2,5m arası plus müşteri olma şartı devam ediyor ancak 2026 itibari ile plus müşterilere lounge hakkı vermeyecekleri yazıyor sitede.

• Bankamızdaki varlığı 1.000.000 – 2.500.000 TL arasında olan müşterilerimizin Plus paket kapsamında ücretsiz lounge giriş hakkı bulunmayacaktır.
    • Bankamızdaki varlığı 2.500.000 – 7.500.000 TL arasında olan müşterilerimizin Premium paket kapsamında ücretsiz lounge giriş hakki 10 olacaktır.

Ek olarak limitler de Şubat itibari ile güncellenecek :

1 Şubat 2026 itibarıyla güncel varlık koşulları aşağıdaki gibi olacaktır;

• 1.000.000 TL’ye kadar varlığa sahip müşterilerimiz Standart,
    • 1.000.000 TL ile 3.500.000 TL arası varlığı sahip müşterilerimiz Plus,
    • 3.500.000 TL ile 10.000.000 TL arası varlığa sahip müşterilerimiz Premium,
    • 10.000.000 TL ve üzeri varlığa sahip müşterilerimiz Ultra ayrıcalıklarından yararlanabilecektir.

ICBC --- şartsız dragonpass 6 hak - 1m mevduat şartı ile 4 hak olarak düşürülmüş.

> Yıl boyunca toplam 4 kez lounge giriş hakkıyla bu ayrıcalıklı hizmetten yararlanabilirsiniz.

DragonPass hizmetinden yararlanabilmek için;

• ICBC Turkey Platinum veya Diamond kart sahibi olmanız,
    • Bankamızdaki toplam varlıklarınızın 1 milyon TL ve üzerinde olması gerekmektedir.

Edit 1:

Akbank Wings black kart için de yılda 1 kere 1m mevduatı olana 5 girişlik lounge.me paket kodu veriyordu , onun için de şartı 2m mevduat olarak güncellenmiş .

Edit2:

TEB Infinite için güncellenecek mevduat limitleri eklendi

Reserve için lounge key hesabım var hocam

Wings elite kartını da ekleyebiliyor muyuz aynı hesaba? Yoksa yeni hesap mı oluşturmamız lazım wings elite için?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Goday kullanıcısına yanıt

hocam ben de ing bol bol premium var. kart dijital iken ücretsiz lounge çıkmıyordu. kartı fizikiye çevirdim. 3 adet ücretsiz lounge verdi.ayrica Sabiha Gökçen'de gecerli 10 adet yüzde 50 lounge hizmeti de geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben aynı hesaba ekleyemedim , kart kısmında tek kart eklenebiliyor. Onun yerine yeni hesap açtım önceki kullanıcı adının sonuna bir şey ekleyip .

İCBC aralarında en külfetsiziyken en mantıksızı haline geldi. hem vadeli dışında bir seçenek yok hem de oranları çok kötü. üstüne bir de süreklilik arıyor. şu haliyle kapatıp ing veya ziraate geçmek daha mantıklı lounge özelinde

Hocam sitesinden baktığımda ING Pegasus BolBol Premium Kredi Kartı ücretsiz lounge göremiyorum siz eski müşteri misiniz o yüzden mi

hayır hocam 4 ay önce açtım hesabı . bende dijital kart vardı çıkmıyordu, kartı fizikiye çevirdin görünüyor artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ING BOLBOL PREMIUM için müşteri hizmetleri sitelerinde yazdığı gibi lounge konusunda sadece yüzde elli indirim olduğundan bahsetti. ücretsiz lounge kişiye özel olabilir veya 4 5 ayda değişmiş olabilir dedi.

kesin çözüm olarak uygulamadan başvuru ekranında premium kartı seçin, kart özelinde çıkarsa vardır yoksa yoktur dedi ve bende görünmüyordu. kartı yeni alacak arkadaşlarda lounge hakkı çıkan olursa ve buraya da bildirirse bilgilenmiş oluruz

Uygulmaya bakarsınız, vardır, ya da yoktur. Zira sitesinde yazmıyor zaten...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.